Bwin раздава 100 брандирани Nike тениски в Merchandise кампания

Видяно 143 пъти

Страхотна томбола се задва! В нея ще бъдат раздадени 100 брандирани Nike тениски от Bwin, който е организатор на кампанията. Повече за това както можете да очаквате ще разгледаме в следващите няколко минути, така че останете с нас.

Вход в Bwin

Bwin Euro 2020 с томбола за 100 брандирани тениски Nike

Фенове ли сте на Евро 2020? Днес е денят, в който стартира най-дългоочакваното събитие в света на спорта за тази календарна година. И естествено, стартът на Европейското бележи началото на една страхотна промоция от Bwin, която ще ви донесе и награда, ако сте един от печелившите. С минимален депозит от 50 лева по време на провеждането на EURO 2020 и въвждането на специалния Bwin бонус код TSHIRT2021 ще имате правото да се включите в провеждането на специална томбола. По време на кампанията ще се раздадат общо сто брандирани Nike тениски, една от които може да бъде ваша!

Това което е важно да запомните е, че депозитите, които са направени с използването на този промо код от Bwin и отговарящи на условията на организатора, ще увеличат многократно шансовете на потребителя, да бъде изтеглен по време на томболата. В нея могат да участват всички играчи, имащи регистрация в bwin.com, но и такива, които са с вече отворени сметки в платформата. Настоящата промоция не е обвързана с допълнителни условия за разиграване.

Къде мога да открия допълнителна информация за кампанията на Bwin?

Тази оферта не може да бъде открита на официалния сайт на компанията. Така, че ако посетите раздела с промоции, няма да можете да намерите бонуса, но той ще бъде активен по време на ЕВРО 2020. Мястото, което ще съхранява цялата информация за тази игра е официалната фейсбук страница на Bwin за България (bwin Bulgaria). Така, че ако искате да проследите самото теглене на късметлиите, както и всякакви други детайли, свързани с промоцията за Nike тениски на компанията, това е мястото, където ще трябва да проверявате.


Ако спечеля, как ще мога да получа наградата си?

От Bwin ще изпратят инструкции в акаунта ви. Там ще откриете информация относно получаването на наградата.


Нов клиент на Bwin има ли право да вземе и началния бонус за спорт?

Отговорът е да, имате това право. Ако нямате отворена сметка в сайта и искате да направите такава, освен за участие в томболата, можете да се включите и за усвояване на стартовия спортен бонус за нови клиенти.


Какви са сроковете, в които ще се проведе промоцията на Bwin?

Офертата ще бъде валидна точно един месец, докато трае и провеждането на UEFA EURO 2020.

  • НАЧАЛО: 11.06.2021 г. (петък)
  • КРАЙ: 11.07.2021 г. (неделя)

Линк към Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin раздава 100 брандирани Nike тениски в Merchandise кампания

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!