Bwin King of Europe с 2 млн. лв. награден фонд, 222 лв. стартов бонус & FreeBet

Видяно 199 пъти

Толкова мащабна кампания в скоро време не беше пускана. Ето защо онлайн букмейкърът Bwin реши да коригира този пропуск. За целта създаде турнир, който се казва „Кралят на Европа“ и има амбициите да завладее всички фенове на UEFA EURO 2020. Готови ли сте да станете част от нещо велико?

Посетете Bwin

Кампания 'King of Europe' на Bwin

Сигурни сме, че и вие сте доста развълнувани, че точно днес започва най-дългоочакваното събитие в спортния свят! Европейското първество винаги е чакано с трепет и коментирано дълго след това. Поради тази причина не сме никак изненадани, че има специален бонус от Bwin, по случай старта на турнира. Той ще обхване всички пазари в сайта и ще бъде с определен срок, а именно от 09.06.2021 г. до 11.07.2021 г.

Имайте предвид това, че ако решите да участвате за спечелването на която и да е награда от текущата оферта, няма да имате правото да участвате едновременно с това и за друг бонус. Смятаме, че тази кампания е достатъчно мащабна, че да ви бъде достатъчна. Имайте предвид също, че за да се включите ще е необходимо да отговаряте на няколко основни критерия, които сме споменали по-долу:

 • Необходимо е да сте пълнолетни
  Единствено потребители, които имат поне 18 навършени години, ще имат законното право на участие. В случай, че сте непълнолетни, не можете да се включите или да създавате сметка в този букмейкърски сайт, както и в останалите онлайн хазартни платформи за спортни залози.
 • Трябва да имате профил в платформата на организатора
  Това е много важно правило. В случай, че вече имате регистрация в bwin.com НЯМАТЕ ПРАВО да създавате акаунт повторно. Просто влезте в системата с потребителското си име и парола. В случай обаче, че сте нов клиент, ще трябва да създадете сметка в сайта, за да можете да вземете участие.
 • С включването си в томболата вие удостоверявате, че сте запознати с условията и правилата на промоцията и давате съгласието си за тяхното спазване
  Веднъж включили се, вие автоматично потвръждавате условието по-горе. Ето защо екипът на Бетенеми съветва действително да отделите време и да се запознаете с изискванията на компанията.

От колко промоции се състои кампанията „Кралят на Европа“?

Общо 4 са промоциите, които са включени в кампанията на Bwin. Това са:

 1. 2лв. FreeBet
 2. 2 000 000 лв. паричен награден фонд
 3. Мисии
 4. Отборна класация

Всяка от тях престои да разгледаме по-долу.

2лв. FreeBet

Участвайки в играта на Bwin вие се борите за това да се класирате. В случай, че успеете и изберете тийм в рамките на промоционалния период, ще получите веднага награда от 2 лв. freebet. Нея можете да вземете като се впишете в профила си в сайта и я активирате. Мястото, на което ще откриете безплатния залог е точно над талона ви за залози. Ще разполагате с 72 часа след като Bwin е кредитирал безплатния залог по сметката ви, за да го използвате. В случай, че не го направите и тези 72 часа изтекат, вашият free bet автоматично ще изчезне от сметката ви.


Паричен награден фонд

Участвайки във всяка от мисиите, които Bwin организира и успявайки да ги завърши успешно, играчът ще получи дял от общия награден фонд за 200 000 лв. Имайте предвид, че тази награда ще се разпредели наравно измежду всички, които са успели да се класират и са изпълнили докрай всяка от осемте мисии.


Мисии

Когато направите избор на отбор ще получите шанс да се включите в изпълнението на общо 8 задачи, които Bwin нарича мисии. Във всяка от тях се изисква успешното поставяне на различни по вид залози. Те трябва да бъдат поставени докато тече срокът на кампанията, за да бъдат зачетени. Няма регламент, който да посочва каква да бъде последователността на изпълнение на мисиите от 1 до 4. За сметка на това обаче няма да отключите мисия номер 5, преди успешно да сте преминали през първите четири. Едва, когато успеете да преминете успешно и през петата задача, ще можете да пристъпите съответно към мисии 6, 7 и 8, като имайте предвид, че всяка от тях ще бъде заключена преди успешно да сте изпълнили предходната.


Отборна класация

Всяка успешна мисия ще носи по 1 точка на играча. Точките за изпълени задачи ще се трупат в актива на конкретния потребител, който ще участва в обща отборна класация с други състезатели. Първите 5 победителя в класирането ще могат да поделят паричния награден фонд, отреден за отборната класация. Ето и какви са наградите:

 • Отбор на I място: 1 000 000 лева награден фонд кеш
 • Отбор на II място: 400 000 лева награден фонд кеш
 • Отбор на III място: 200 000 лева награден фонд кеш
 • Отбор на IV място: 150 000 лева награден фонд кеш
 • Отбор на V място: 50 000 лева награден фонд кеш

Bwin начален бонус за спорт – 100% до 222 лева

Вече казахме, че в случай, че имате регистрация нямате право на повторно създаване на сметка. В случай, че сега ви предстои да създадете акаунт, имайте предвид, че имате право да се възползвате от стартовия бонус за нови клиенти на Bwin. Можете да вземете 100% до 222 лева начален бонус, когато правите първия си депозит в платформата. Той трябва да бъде извършен в рамките на седмица след като сте отворили акаунт в bwin.com и офертата ще е активна само за направения първи депозит. Имайте предвид, че бонусът и депозираната сума ще е необходимо да се заложат 5 пъти. Залозите, които правите, трябва да бъдат само спортни и с коефициент поне 1.75. Едва, когато изпълните всяко от изискванията, ще можете да вземете и началния бонус, за който ще имате 30 дни да го използвате в платформата на букмейкъра.

Линк към Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin King of Europe с 2 млн. лв. награден фонд, 222 лв. стартов бонус & FreeBet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!