Bwin Holiday Промоция

1
Видяно 96 пъти
Срокoве на офертата:
  • Старт: 24.12.2021 година (петък)
  • Край: 31.12.2021 година (петък)

Разполагате точно с 8 дни, в които да имате шанс за различна награда. Празниците могат да бъдат още по-вълнуващи с това ново промо предложение от Bwin, което ще бъде активно за всички логнати играчи в платформата на букмейкъра. Те ще имат шанс да се сдобият с free bet, залог застраховка или залог с увеличени коефициенти.

Линк към Bwin Holiday Бонус

Bwin Безплатни Коледни Награди

Вписвайки се в профила си в сайта на букмейкъра ще имате възможност да се впуснете в ново приключение. Наградите, които ще бъдат безплатно раздадени от Bwin ще могат да се вземат както от дългогодишни клиенти на компанията, така и от новите, които тепърва сега откриват сметка в платформата. В същността на тази оферта се крие следното – след логин в bwin.com играчът ще може да избере измежду различни кутии, които крият специални награди. Те ще могат да бъдат оползотворени напълно безплатно, без необходимост от Bwin бонус код или депозит, в спортния раздел на сайта. Естествено, ако има някакъв допълнителен регламент, то той ще бъде посочен от букмейкъра. В случай, че решите да вземете участие, екипът на Betenemy ви пожелава успех!

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Bwin Holiday Промоция

  1. Ми
    Миле
    супер ще се включа