Ежедневен бонус за спорт до 10 лв. от Bwin

Видяно 199 пъти

Обичате спортните прогнози и предпочитате букмейкърите, при които може да извлечете максималното от играта си? В такъв случай със сигурност трябва да обърнете внимание на Bwin. Компанията предлага атрактивни промоции за своите клиенти. Една от тях е опцията да приберете до 10 лв. бонус всеки ден. В настоящия текст ще ви разкажем повече за тази оферта.

Посетете Bwin


Как да получите Bonus Sport в Bwin?

Може да получите поощрението за спортни прогнози от Bwin, ако ежедневно поставяте множествени залози на сайта. В талоните ви трябва да присъстват минимум две селекции, като коефициентът на всяка от тях трябва да е най-малко 1.50. Няма ограничения във вида спортове и пазари, които може да комбинирате.
Стойността на Bwin бонуса зависи от собствената ви игра. Колкото повече средства инвестирате в спортни прогнози, толкова по-голямо поощрение може да получите.

Freebet Mania бонус таблица с награди
Таблица със съответстващите залози и бонус суми

Кой може да участва?

Офертата Бонус Спорт е насочена към клиентите на Bwin, които предпочитат спортните прогнози в сайта. В промоцията могат да участват само пълнолетни потребители с активни сметки и реални средства в тях. Важно е да имате предвид, че ако сте сред избраните, които могат да се възползват от офертата, тя ще се показва като налична в профила ви. За да проверите дали това е така, влезте в акаунта си, изберете менюто „Моята сметка“, превъртете надолу по страницата и влезте в секцията „Моите Актуални Бонуси“. Предложението за спорт трябва да е активно тук, в противен случай колкото и множествени залози да направите, няма да се класирате за поощрение. Бързаме да ви зарадваме, че не трябва да отговаряте на специфични изисквания, за да получите право на участие в тази промоция. Достатъчно е да залагате редовно на спортни събития в Bwin.


Правила и условия

 • В промоцията се класират всички множествени залози с поне две селекции. Коефициентът на всяка от тях трябва да е не по-малък от 1.50.
 • Стойността на всяка зачитаща се прогноза се трупа към баланса на клиента, който се занулява след края на промоционалния дневен кръг – от 9 ч. на конкретния ден до 8.59 ч. на следващия.
 • Към офертата спадат само залози, направени с действителни пари. Прогнози с бонус средства не спадат към условията.
 • Не се зачитат отменени залози или такива, за които е използвана опцията Cash Out.
 • Бонусите се изплащат на потребителите до четири часа след края на съответния промоционален дневен кръг.
 • Безплатните залози са с валидност 24 часа от получаването.

 • В заключение

  Ежедневната промоция в раздел „Спорт“ е израз на постоянната грижа, която Bwin проявява към своите клиенти. За разлика от други букмейкъри, тази компания не се стреми единствено да привлече нови потребители, но и да зарадва верните си фенове. Ето защо офертата е подходяща за всички клиенти, които се забавляват със спортните прогнози и обичат да се чувстват ценени.

  Християн Цуцев

  Християн Цуцев

  Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

  0 коментари за “Ежедневен бонус за спорт до 10 лв. от Bwin

   Няма добавени коментари все още. Бъди първи!