Bwin Free Play Бонус Предложение

Мария Костадинова
Видяно 121 пъти

Има няколко задължителни стъпки, през които трябва да преминете. Една от тях включва регистрация в сайта на Bwin, с което ще си гарантирате възможност за участие в тяхната най-нова промоция. В случай, че се интересувате от това, в следващите няколко минути разкриваме пълни подробности за бонус предложението, насочено към всички настоящи клиенти на букмейкъра.

Вход в Bwin

Описание на офертата на Bwin Free Play

След създаването на акаунт в Bwin и преминаване на процеса по верификация, можете успешно да се впишете в своя профил. Следващата стъпка е депозирането на минимум 100 лева. Естествено има определени правила и условия, които трябва да бъдат изпълнени. От Bwin са се постарали да предоставят всяко от изискванията си на официалната страница на офертата в техния сайт. Имайте предвид, че освен, че можете да вземете 100% бонус до 222 лева, всеки участващ в тази промоция, ще може да спечели и безплатни награди до 30 лева на ежедневна база. Определено има за какво да отделите време и усилия.

Имайте предвид, че офертата има срок, затова е добре да побързате. Стартът беше поставен на 23.06.2020 г. (вторник) и ще продължи до 30.06.2020 г. (вторник). До тогава всеки регистрирал се в сайта на букмейкъра може да опита късмета си. И като заговорихме за късмет, всъщност няма да ви е необходим единствено и само той. Добре е да се запознаете с условията, които предстои да разгледаме. Ако успеете да се справите с всяко от тях, ще можете да получите и своята награда.

Правила и Условия

Ето, че дойде време да поговорим за това какво трябва да направите. Както всяка друга оферта на Bwin, така и тази има определени правила, които трябва да бъдат успешно изпълнени. Ето какво гласят те:

 • Могат да вземат участие само играчи, които имат акаунт в платформата на Bwin.
 • Настоящата промоция не може да се съчетава с други бонус оферти в сайта на букмейкъра.
 • Промоцията е с изискване за минимален депозит в размер на 100 лева.
 • За да се брои участието ви за успешно, този депозит трябва да е направен в рамките на седмица, след като сте отворили сметката си в Bwin.
 • Максималната сума, която може да бъде взета е 222 лв.
 • За целта ще трябва да направите залог, чиято бонус сума и депозирана сума да бъдат заложени 7 пъти.
 • Зачитат се единствено залози, направени в спортната секция на сайта.
 • Минималният коефициент трябва да бъде поне 1.70 преди да можете да телите каквито и да било средства от своя акаунт.
 • Разполагате с 30 календарни дни за всяка от бонус офертите.
 • Допълнителните 30 лева Free Play бонус от Bwin ще бъде автоматично добавен към сметката ви като безплатен залог.
 • За да участвате за настоящата промоция трябва да сте пълнолетни.

Разпределение на наградите

Естествено, има определени награди за всеки от 5-те дни на депозита ви. Както споменахме и по-рано, ежедневните безплатни награди са на обща стойност до 30 лева. Това означава, че във всеки от дните след регистрацията ви, можете да получите по 6 лева безплатен залог.

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin Free Play Бонус Предложение

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!