20 лева Free Bet за мача Италия-Англия от Bwin

3
Видяно 121 пъти

Финалът на Европейското първенство е съвсем близо и остават буквално броени дни, в които можете да се насладите не само на интересни футболни срещи, но и на страхотни бонус оферти, раздавани от букмейкърите за онлайн залози. Една такава е тази специална промоция на Bwin, при която можете да вземете 20 лв. freebet за залог на живо, ако преди началото на мача между Англия и Италия поставите 20 лв. Ако искате да се възползвате от това предложение и ви е интересно какво е необходимо, за да вземете участие и да получите своя бонус от bwin.com, то ви предлагаме да останете с нас в следващите няколко минути, за да поговорим и разкрием всичко най-важно около тази промоция.

Вход в Bwin Спорт

Какво е нужно, за да участвате за Free bet бонуса от Bwin?

Най-важното, с което и ще започнем е това, че за да се включите трябва да бъдете пълнолетни. Единствено лица над 18 години могат да се включат и то само при условие, че имат активна сметка в bwin.com и направят залог за 20 лева на срещата Италия срещу Англия от Европейското първенство. Естествено, за да разбере букмейкърът, че имате желание да се включите към конкретната промоция, ще е необходимо да активирате офертата и да заложите сумата от двадесет лева преди мачът да е стартирал. Имайте предвид, че трябва да изпълните всички придружаващи изисквания, които има към тази промоция, за да получите бонуса си.

За да получите своя free bet, трябва да извършите залог и имайте предвид също, че той ще е валиден само за конкретната среща между двата тийма, споменати по-горе.


СРОК НА ОФЕРТАТА:

 • Начало: 09.07.2021 г. от 02:00 ч.
 • Край: 11.07.2021 до 20:59 ч.

Както при всички останали промоции, така и при тази се предоставят конкретни изисквания, които могат да бъдат открити в официалната страница към промоцията. Ние разгледахме в детайли правилата и говорим за тях по-долу.

Изисквания

Имайте предвид, че ако не отговаряте на някое от основните правила и условия към тази оферта, компанията няма да предостави бонуса. Ето защо от Bwin апелират към това да отделите време и да изчетете внимателно какво трябва да изпълните. Не забравяйте, че организаторът има пълното право да променя изискванията си или да отмени текущото предложение, ако сметне за необходимо.

 • Минималният коефициент, който трябва да поствите е 1.50 при направен единичен залог за минимум 20 лева.
 • Залогът на срещата Англия-Италия трябва да се постави преди стартът на срещата.
 • Нямате право да анулирате залозите си, нито да поставяте системни залози.
 • Забранено е да се използва опцията за затваряне на залог, известна още като кеш аут.
 • Не поставяйте залози с бонусни пари или такива с freebet, защото няма да бъдат зачетени за текущата промоция.

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

3 коментари за “20 лева Free Bet за мача Италия-Англия от Bwin

 1. Ka
  Kaмен
  тази година световното беше по-интересно от всякога
 2. Иц
  Ицо
  Страшен финал беше! Евала на Италия !!!
 3. Ми
  Миро
  щях да загубя :D мислех, че Англия ще победят, хубаво, че не си хвърлих парите на вятъра