Bwin ежедневен фрийрол за български играчи

Видяно 188 пъти

Можете да играете безплатно всеки ден със сумата от 250$! Звучи ви интересно? Определено е и ще ви запознаем с изискванията на Bwin за да имате шанса да се включите. Ако желаете да научите повече за ежедневният фрийрол, останете с нас и в слеващите няколко минути.

Посетете Bwin


Какво е freeroll?

Това е турнир по покер, който както подсказва и името му е безплатен за покер играчите. Следователно те не трябва да заплащат каквато и да било такса за вход в дадена онлайн покер зала.

Какво печелят букмейкърите като Bwin от freeroll турнирите?
Кой може да участва в freeroll турнир?

Ежедневен фрийрол от Bwin
Bwin ежедневен фрийрол

Време е покер клиентите да бъдат зарадвани. От Bwin определено знаят как да възнаградят всички играчи от България. На вашето внимание компанията предлага специален Bwin покер бонус, който дава шанс да играете всеки ден с 250$ freeroll. Няма да заплащате каквото и да е. От букмейкърския бранд отпускат тази сума абсолютно безплатно за вас. С нея, вие имате шанс да спечелите истински пари, докато играете всеки ден от 20:00 часа. Най-късната регистрация може да бъде направена до 20:30 ч.

Важни детайли, които да вземете предвид:

  • Турнир: Фрийрол БГ
  • Награда: до $250, които да използвате безплатно
  • Бай-ин: Безплатен
  • Начални чипове: 50 000
  • Парола: Sofia
  • Блиндове: 6 мин. (стартиращи от 250/250)

Защо да взема участие?

Едва ли са много букмейкърите, които всеки ден ще ви дадат възможността да използвате абсолютно безплатно сумата от $250 за покер стая. Е, ако сте клиент на Bwin или ви предстои да станете част от тях, това е абсолютно възможно. Благодарение на тази оферта, вие ще можете да увеличите своите активи, без да се налага да заплащате каквото и да било от самите вас. Друго, което не може да пропуснем е фактът, че българските играчи трябва да се почувстват поласкани, тъй като тази оферта се отнася само за клиенти на Bwin от България.

Вход в Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin ежедневен фрийрол за български играчи

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!