Bwin бонус при регистрация в покер раздела

Видяно 96 пъти

Bwin е сред предпочитаните места за покер игри не само в България, но и в цяла Европа. Причината е, че сайтът предлага интригуващи възможности и редица промоции за любителите на покер емоциите. Една от тях е стартовият Bwin бонус, от който може да се възползвате, ако сте нов потребител. За него ще ви разкажем в следващите редове.

Вземете покер бонус от Bwin


Кой може да получи Покер бонус?

От стартовия покер бонус могат да се възползват новите клиенти на Bwin. За да го получите, отворете Покер раздела от централната лента за навигация в сайта. Там последвайте бутона за регистрация, който ще видите в рекламните банери. След това офертата ще се зареди автоматично в акаунта ви. В случай, че не сте създали сметката си от активните бутони в секция „Покер“, може да се обърнете към екипа по поддръжката на букмейкъра. След като направят проверка на профила ви, служителите на Bwin ще преценят дали по изключение да заредят промоцията по сметката ви. Имайте предвид, че това трябва да стане, преди да направите своя пръв депозит. Може да проверите дали имате валидна оферта, като влезете в профилното си меню и посетите секция „Моите актуални бонуси“.


Колко може да спечелите?

Както вече споменахме, необходимото условие за получаване на стартовия покер бонус е да направите депозит в акаунта си. Минималната сума, с която може да захраните баланса си, е 20 лв. Букмейкърът ще добави към наличността в профила ви поощрение, равняващо се на вашата първа транзакция. Имайте предвид обаче, че нетната сума на бонуса не може да надвишава 100 Евро. Ако, да речем, депозирате в сметката си 30 лв., толкова ще е и размерът на промоцията. В случай, че заредите 300 лв. към баланса си, поощрението от Bwin няма да е 300 лв., а ще се равнява на горния таван на бонуса – 100 Евро.


Условия на офертата

Другото, което е полезно да знаете, е, че средствата няма да се заредят наведнъж към сметката ви. Те ще бъдат прехвърляни към баланса ви на 10 равни части, като за всяка една от тях ще трябва да покривате определени условия. Изискванията са свързани с трупане на бонус точки, които се начисляват автоматично в акаунта ви, докато играете в секция „Покер“ на Bwin.

  • Poker Bonus Първи депозит е валиден само за новите клиенти на бранда.
  • За да се възползвате от офертата, трябва да захраните сметката си най-много 30 дни, след като се регистрирате.
  • Минималната сума на депозита ви е 20 лв.
  • Букмейкърът добавя 100% от депозита ви, но не повече от 100 Евро.
  • Сумата се превежда в 10 стъпки, като за всяка транзакция трябва да изпълните определени условия.
  • След всяко изпълнено „предизвикателство“, ще получавате по сметката си 10% от общата стойност на бонуса.
  • За да превъртите промоцията, трябва да сте събрали в раздел „Покер“ бонус точки, равняващи се на 8 пъти сумата на самия бонус. Бонус точките се събират, когато играете в покер секцията на Bwin.
  • Трябва да изпълните условията по разиграване на бонуса до 30 дни след получаването му.

Нашето мнение

Стартовият бонус, който Bwin предлага за любителите на покера, е чудесна възможност да разгърнете потенциала си, да се забавлявате, а защо не и да спечелите. В днешно време много букмейкъри предлагат подобни поощрения, но Bwin се отличават с това, че са раздвижили максимално процедурата по разиграване. Трупането на точки в раздел „Покер“ е вълнуващо предизвикателство, а хубавото е, че в него се включват всички игрови предложения на букмейкъра. Максималната нетна сума на бонуса също заслужава внимание, защото 100 Евро е доста щедро поощрение.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Bwin бонус при регистрация в покер раздела

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!