Bwin Бонус за Лео Меси в ПСЖ

Видяно 120 пъти

Какво бъдеще очаква Лео Меси в новия му отбор – ПСЖ? Ако имате предположения, австрийският букмейкър bwin ви предлага апетитна награда от 20,000 лв. Достатъчно е да отговорите вярно на четири въпроса!


Лео Меси в ПСЖ

Кариерата на аржентинската легенда Лео Меси е сред най-горещите футболни теми на лято 2021 г. След като дългогодишният играч на Барселона напусна испанския тим, е време футболната легенда да се адаптира към новия си отбор – Пари сен Жермен. Според официалните данни той ще дебютира с фланелката на ПСЖ на 29 август.

Вероятност за това обаче има още на 20 август, когато френският гранд ще се изправи срещу амбицирания “Брест”. За да засили тръпката от играта, bwin предлага на своите клиенти атрактивна игра още за първата среща. Ако искате да участвате в нея, трябва да направите безплатна прогноза на четири въпроса:

  1. Ще има ли Меси поне 2 точни удара към вратата в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?
  2. Ще отбележи ли Меси гол в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЦ в Лига 1?
  3. Ще има ли Меси асистенция за гол в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЦ в Лига 1?
  4. Ще вкара ли ПСЖ повече от 2.5 гола в първия мач, в който Меси излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?

20,000 лв. Награда

Наградата за участника, познал вярно отговорите и на четирите питания, е в размер на 20,000 лв.! Нещо повече, за разлика от другите bwin бонуси, премията ще бъде прехвърлена като свободни за изтегляне средства. В случай, че повече играчи направят правилни прогнози, наградният фонд ще бъде разделен между тях.

Ако пък нито един клиент не успее да разгадае и четирите верни отговори, тогава букмейкърът няма да раздаде награди.


Финални думи

Няма съмнение, че професионалната съдба на Лео Меси вълнува не просто неговите фенове, а всички футболни фенове по света. Играта на bwin допълнително нажежава страстите. Ако следите кариерата на аржентинската легенда и сте наясно с възможностите му, не пропускайте шанса да прогнозирате в bwin. Сумата на наградата е доста внушителна и не е за изпускане. Желаем ви успех!

Играйте в Bwin

betenemy

0 коментари за “Bwin Бонус за Лео Меси в ПСЖ

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!