Betting League от Bwin

Мария Костадинова
Видяно 99 пъти

Ако сте клиент на един от популярните букмейкъри за онлайн залози, който предстои да бъде разгледан, или имате интерес да отворите акаунт в сайта му, то в следващите няколко минути ще ви зарадваме с добра новина. Брандът, за когото загатнахме е Bwin, който е един от лицензираните букмейкъри в страната. Освен това предоставя и страхотна българска версия на сайта си, а в допълнение и специална бонус лига. Чудите се какво точно я прави толкова интересна? Предстои да поговорим за това.

Вход в Bwin


Bwin Betting League – Детайли

Ако сте добър в спортните залози и имате отворен акаунт в сайта на Bwin, то съсредоточете своето внимание към специалната Betting League на Bwin. Наградният фонд, достигащ до 30 000 лева е смятаме достатъчно добър стимул за това. Освен това ето ви още едно занимание за наближаващите летни дни. Стартът на лигата е 01.06.2020 година (понеделник) и ще бъде с продължителност от един месец. Това означава, че до 23:59 ч. на 30.06.2020 г. (вторник) най-добрите петстотин играча, успели да се справят със задачата да усвоят най-висок брой точки, ще бъдат щедро възнаградени. И като заговорихме за награди, вече може би знаете от останалите промоции на Bwin, колко добре можете да бъдете поощрени. В случая с тази оферта, наградите, които победителите ще грабнат, ще бъдат под формата на безплатен залог (free bet) или директно като парична премия.


Изисквания

Промоцията е с валидност от 30 календарни дни. След изтичането на този срок, няма да се зачете като успешно участието ви. Освен това ще ви е необходима покана. Тя ще ви насочи към вашето включване в надпреварата за големите награди. Не забравяйте, че от вас ще се изиска да направите комбиниран или сингъл залог. Минималният коефициент, който ще бъде зачетен, е 3.00 и имайте предвид това, че спортния ви залог трябва да бъде не по-малко от 10 лева. Не можете да участвате с бонус средства.


Какви награди ще бъдат раздадени?

Естествено, след като разбрахте какви са основните правила и условия, най-нормално е да се запитате за какво всъщност участвате. Нека поговорим за най-приятната част, а именно наградите. Победителите, класирани в топ 5, ще бъдат възнаградени с различни парични награди във вид на кеш. Най-добрият ще получи сумата от 1000 евро. Подгласникът ще бъде възнаграден с 600 евро. Бронзовото трето място ще донесе 400 евро на своя притежател. Участникът на четвърта позиция ще се сдобие с 300 евро, а този на пета – с 200 евро.

Но както споменахме и по-рано, печеливши ще бъдат първите 500. Видът на наградите ще бъде под формата на безплатен залог (free bets), а ето и разпределението, определено от организатора Bwin:

  • от 6 до 10 място – 150 Freebets
  • от 11 до 20 място – 100 Freebets
  • от 21 до 50 място – 75 Freebets
  • от 51 до 100 място – 50 Freebets
  • от 101 до 200 място – 30 Freebets
  • от 201 до 300 място – 15 Freebets
  • от 301 до 400 място – 10 Freebets
  • от 401 до 500 място – 5 Freebets

Кога ще мога да науча дали съм сред печелившите?

Както вече отбелязахме по-рано, в края на месец Юни Bwin Betting League ще приключи. Всички печеливши ще станат ясни на 02.07.2020 г. (четвъртък). Ние ви пожелаваме да сте един от тях, в случай, че решите да заявите участие!

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Betting League от Bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!