Betting League от Bwin

Мария Костадинова
Видяно пъти

Ако сте клиент на един от популярните букмейкъри за онлайн залози, който предстои да бъде разгледан, или имате интерес да отворите акаунт в сайта му, то в следващите няколко минути ще ви зарадваме с добра новина. Брандът, за когото загатнахме е Bwin, който е един от лицензираните букмейкъри в страната. Освен това предоставя и страхотна българска версия на сайта си, а в допълнение и специална бонус лига. Чудите се какво точно я прави толкова интересна? Предстои да поговорим за това.

Вход в Bwin


Bwin Betting League – Детайли

Ако сте добър в спортните залози и имате отворен акаунт в сайта на Bwin, то съсредоточете своето внимание към специалната Betting League на Bwin. Наградният фонд, достигащ до 30 000 лева е смятаме достатъчно добър стимул за това. Освен това ето ви още едно занимание за наближаващите летни дни. Стартът на лигата е 01.06.2020 година (понеделник) и ще бъде с продължителност от един месец. Това означава, че до 23:59 ч. на 30.06.2020 г. (вторник) най-добрите петстотин играча, успели да се справят със задачата да усвоят най-висок брой точки, ще бъдат щедро възнаградени. И като заговорихме за награди, вече може би знаете от останалите промоции на Bwin, колко добре можете да бъдете поощрени. В случая с тази оферта, наградите, които победителите ще грабнат, ще бъдат под формата на безплатен залог (free bet) или директно като парична премия.


Изисквания

Промоцията е с валидност от 30 календарни дни. След изтичането на този срок, няма да се зачете като успешно участието ви. Освен това ще ви е необходима покана. Тя ще ви насочи към вашето включване в надпреварата за големите награди. Не забравяйте, че от вас ще се изиска да направите комбиниран или сингъл залог. Минималният коефициент, който ще бъде зачетен, е 3.00 и имайте предвид това, че спортния ви залог трябва да бъде не по-малко от 10 лева. Не можете да участвате с бонус средства.


Какви награди ще бъдат раздадени?

Естествено, след като разбрахте какви са основните правила и условия, най-нормално е да се запитате за какво всъщност участвате. Нека поговорим за най-приятната част, а именно наградите. Победителите, класирани в топ 5, ще бъдат възнаградени с различни парични награди във вид на кеш. Най-добрият ще получи сумата от 1000 евро. Подгласникът ще бъде възнаграден с 600 евро. Бронзовото трето място ще донесе 400 евро на своя притежател. Участникът на четвърта позиция ще се сдобие с 300 евро, а този на пета – с 200 евро.

Но както споменахме и по-рано, печеливши ще бъдат първите 500. Видът на наградите ще бъде под формата на безплатен залог (free bets), а ето и разпределението, определено от организатора Bwin:

  • от 6 до 10 място – 150 Freebets
  • от 11 до 20 място – 100 Freebets
  • от 21 до 50 място – 75 Freebets
  • от 51 до 100 място – 50 Freebets
  • от 101 до 200 място – 30 Freebets
  • от 201 до 300 място – 15 Freebets
  • от 301 до 400 място – 10 Freebets
  • от 401 до 500 място – 5 Freebets

Кога ще мога да науча дали съм сред печелившите?

Както вече отбелязахме по-рано, в края на месец Юни Bwin Betting League ще приключи. Всички печеливши ще станат ясни на 02.07.2020 г. (четвъртък). Ние ви пожелаваме да сте един от тях, в случай, че решите да заявите участие!

Посетете Bwin

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Betting League от Bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!