Залози на баскетбол в сайта на Bwin

Видяно 227 пъти

Баскетболът е сред спортовете, които са предпочитани за онлайн залагания и букмейкърите се стремят да предлагат достатъчно разнообразие в тази област. От сайтът на Bwin не са изключение и в този текст ще разгледаме какви възможности ще откриете на сайта на компанията.

Разгледайте баскетболните събития


Как изглежда секция „Баскетбол“?

Бихме искали да насочим вниманието ви към начина, по който е организирана секция „Баскетбол“. Букмейкърът се е постарал да улесни своите клиенти в търсенето им на подходяща селекция. Ще откриете този спорт на челно място в предложенията от падащото меню, което ще се появи в лявата част на екрана ви, щом отворите раздел „Спорт“.

Раздел Баскетбол в сайта на Bwin
Раздел „Баскетбол“

Щом сте в тематичния сектор, от същото падащо меню може да изберете конкретна дивизия, за която искате да заложите. Другата ви възможност е да разгледате всички мачове, които ще се проведат в избран от вас ден. Тази справка може да направите от централния екран на раздела, като букмейкърът е упоменал от кой турнир е част даденият сблъсък.

На реда на всяка селекция ще забележите коефициентите към основния пазар за краен победител, а вдясно с „+“ ще е обозначен броят на допълнителните опции за прогноза. От иконката, която сме маркирали в квадрат на снимката по-горе, може да видите и наличната статистика към дадената среща.


Турнири и пазари

Букмейкърът се старае да предложи разнообразие на баскетболните си фенове и макар че не може да се похвали с портфолио като на други компании, в сайта на Bwin определено ще намерите много възможности.

Следят се първенствата от общо 16 региона: САЩ, Европа, Испания, Италия, Гърция, Турция, Финландия, Дания, Русия, Бразилия, Австралия, Азия, Великобритания, Китай, Южна Корея, Тайван.

Броят на предлаганите пазари зависи от популярността на първенството, от което е част конкретната селекция. Колкото по-значим е турнирът, толкова повече опции за залог ще имате. Сред възможностите са:

  • Краен Победител
  • Общо точки Над/Под
  • Четно или нечетно число ще бъде крайният резултат?
  • Колко точки ще бъдат отбелязани в мача?
  • Победител първо полувреме
  • Хендикап
  • Резултат на Отбор 1
  • Резултат на Отбор 2
Топ предложения за залози на баскетбол от Bwin
Топ предложения за залози на баскетбол

Една от любопитните функции, която ще откриете в сайта на Bwin, е секцията „Купони“. Щом отворите баскетболния раздел, ще я видите в списъка с падащите менюта, който се намира в лявата част на екрана ви. Тази зона е специално предложение от букмейкъра, където ще се запознаете със селекции, подбрани по специален критерий – конкретен турнир или специфичен пазар. Това ще ви бъде от помощ, когато навигирате из различните събития и ще ви спести време.


Баскетболни залози на живо

Баскетболни залози на живо от Bwin
Залози на живо на баскетбол

Както споменахме, Bwin се стараят да предложат пълноценно портфолио за любителите на баскетболните залози. Прогнозите на събития на живо не са изключение. Ще откриете баскетболните мачове, щом отворите секция „На живо“ от централната лента за навигация. Пред вас ще се отвори удобна търсачка, която ще ви позволи да сортирате срещите по първенство или по час. Както и да ги сортирате, със сигурност ще имате опция за прогноза, независимо кога влезете в сайта.


Как да заложите на баскетбол в Bwin?

Дори досега да не сте залагали на баскетбол или на който и да е друг спорт в Bwin, не се притеснявайте. Системата е оптимизирана така, че да ви е максимално лесно. Всичко, което се изисква от вас, е да се спрете на дадена селекция и да изберете конкретен пазар. Щом сте готови с предположението си, кликнете с мишката върху прилежащия коефициент. Прогнозата ви ще се отрази автоматично в електронен талон, който ще изскочи в дясната част на екрана ви. Имате възможност да поставяте различни баскетболни селекции в права колонка или в система.


В заключение

Ако сте фенове на баскетболните прогнози, със сигурност си струва да дадете шанс на Bwin. Компанията се старае да предлага интересни възможности за своите клиенти. Ще останете доволни от разнообразието в турнирите и най-вече от любопитните пазари. Друга добра новина е, че някои от коефициентите към събитията, които се следят на живо, са по-високи от стойностите при другите букмейкъри. И накрая, но не на последно място, ви съветваме да обърнете внимание на бонуса Free Bet Mania. Той ви дава възможност да спечелите безплатен залог на стойност до 10 лв. всеки ден. От вас се изисква единствено да поставяте акумулаторни прогнози на спортни събития, а защо не именно на баскетбол.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Залози на баскетбол в сайта на Bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!