Auto & Notify кеш аут от Bwin

Мария Костадинова
Видяно 209 пъти

Затварянето на залог в стандартна функция, която предпазва част от финансовите средства, които сте поставили. Освен него обаче, съществува и т. нар. автоматичен кеш-аут. За него, както и за втората фунцкия за известяване при извършено затваряне на даден залог, ще поговорим в следващите няколко минути.

Посетете Bwin


Auto Cash Out & Notify Cash Out – представяне на фукнциите

Bwin автоматичен кеш аут и Notify Cash Out

Време да разгледаме и двете функции по отделно. Имайте предвид, че от Bwin са се постарали да ги разработят така, че да бъдат максимално удобни и лесни за използване. Всяка от опциите има определени специфики, за които ще поговорим сега.

Автоматичен кеш аут
Bwin опция автоматичен кеш аут

Не винаги имате възможност да следите срещата отблизо, за да знаете кога можете да използвате cash out и кога не? Позната история не само на вас, но със сигурност и на много други играчи. Ето защо в bwin.com има опция за автоматичен кеш-аут, при който можете да направите предварително настройка на стойността, при която желаете опцията да се активира.

Когато дадената сума бъде достигната или привишена ще последва автоматичното активиране на затварянето на вашия залог. Финансовите средства от този залог, ще бъдат прибавени към вашата потребителска сметка в Bwin.

Notify Cash Out

Ако нямате възможност да следите стойността на кеш аут или просто не желаете да отделяте цялото си време за това, време да активирате „Notify Cash Out“ от Bwin. С тази опция, когато се достигне до сумата, която сте посочили, вие ще бъдете известени с нотификация. Така ще знаете кога точно да погледнете какво се случва със залога ви, да решите искате ли да използвате кеш аут или не, в зависимост от това как се развива играта и да преминете към действие. Опцията е активна за спортното приложение на букмейкъра.


Кога двете опции са достъпни за използване?

Автоматичното затваряне на залога е възможно за пазарите, в които има позволено използване за изплащане с cash-out. Ситуацията при „Notify Cash Out“ е такава, че вие ще получите известие за пазарите, в които има разрешение за изплащатане с функцията за затваряне на залог.


Употреба на auto cash out & notify cash out

За да използвате автоматичното затваряне просто трябва да определите точната стойност на залога си. Кликнете върху иконата за поставяне на настройки на cash out. Там трябва да въведете от клавиатурата, сумата за изплащане, която желаете. Когато сте готови натиснете върху функцията „Определи Auto Cash Out“.

Относно „Notify Cash Out“ имайте предвид, че когато изберете бутона за настройки на кеш аут, ще видите таб „Notify“. Изберете го и там посочете стойността, за която искате да полуите известие. Когато тя бъде достигната, на вашият смартфон ще получите нотификация за това.


Често задавани въпроси (FAQs)

Мога ли да правя промяна и в двете настройки?

Да, това е абсолютно възможно.

Позволено ли е отстраняване на двете опции, ако вече съм задал стойности?

Да, след като изберете настойки на cash out, ще видите бутоните за отстраняване.

Ще бъда ли известен, в случай, че залогът ми е подлежащ на автоматично изплащане с кеш аут?

Ако сте инсталирали приложението Спорт на своя мобилен телефон, да.

Вход в Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Auto & Notify кеш аут от Bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!