Букмейкъри прогнозират победа на Германия срещу Северна Ирландия

Евро 2016 е в разгара си и всеки ден феновете на футбола имат шанса да правят своите залози за любимите си отбори.

Ако и вие сте на вълна Европейско първенство, ето какви са предварителните прогнози за изхода от срещата Германия – Северна Ирландия.

На 21 юни, в среща от 3-ия кръг от Европейското, на терена ще се срещнат националните отбори на Северна Ирландия и Германия и букмейкърските като Спортингбет, Bet365, Betfair, Efbet вече са направили своите прогнози за изхода на футболния двубой.

Германия е сред основните фаворити на това европейско първенство и според букмейкърите е съвсем логично германците да излязат победители от двубоя и то с не малък резултат.

Северна Ирландия от своя страна спечели мача от втория кръг, като победи Украйна с 2:0, но изгуби срещата от първия кръг с Полша и за сега не дава заявки, че отборът може да се пребори с тима на Германия.

Германците имаха проблеми в отбраната, но на това първенство показаха, че са се справили с проблема и отборът се справя в отбрана страхотно.

Букмейкъри като Спортингбет, Bet 365, Betfair, Efbet в своите прогнози отчитат и как са протекли срещите между двата отбора през годините, като при четири поредни срещи Германия е била победител с общ резултат от двубоите 14:2.

Все пак експертите отчитат факта, че футболът е непредвидима игра и макар и малко вероятно, Северна Ирландия има своя шанс за победа.

За да сте по-добре информирани и за да можете да печелите повече от своите онлайн залози е добре да сте в крак с всички футболни прогнози, които правят както букмейкърските къщи, така и специалистите от сайтове като https://betenemy.com/.

Бъдете подготвени за всяка една среща, която предстои и печелете от своите залози, докато следите играта пред телевизионния екран.

Букмейкъри прогнозират победа на Германия срещу Северна Ирландия
рейтинг 0.0 from reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *