Как и от кои букмейкъри можем да гледаме спорт на живо?

Християн Цуцев
Видяно 18 пъти

Освен възможност за залагане, някои букмейкъри предлагат и пряко видео излъчване на различни спортни събития. Към момента в България такава опция може да откриете в Efbet, Bet365 и 1xBet, като във всеки един от сайтовете има специфични особености, които ще разгледаме тук, улеснявайки ви в използването на тази възможност.


Efbet вече излъчва и италианската Серия А

Efbet непрестанно подобряват своята платформа за залози на живо, още от момента, в който я внедриха в сайта. Заедно с това се подобрява и услугата за гледане на спортни срещи на живо. За да се възползвате от нея обаче, преди всичко трябва да имате регистрация в букмейкъра и някакви налични средства в своята сметка, дори минимални. Не е необходимо въобще да залагате, но трябва да имате пари в сметката си.

Всички спортни събития, за които се предлага видео излъчване се намират в категория „На Живо“ и са подредени в списък, обозначен с малка иконка на телевизор. При избор на дадена среща, тя се появява на малък екран в горния десен ъгъл, като има опция леко да се увеличи, но не и да се разшири на цял екран. Разбира се, идеята е да имате възможност да следите коефициентите и да залагате, докато гледате развоя на даденото спортно събитие. По всяко време пък може да заменяте видеото с интерактивна схема, в която се обозначава какво се случва по време на мача, а също така включва и подробна статистика.

За съжаление броят на излъчваните спортни срещи все още е значително по-малък, спрямо останалите букмейкъри, но както вече казахме, Efbet работят в тази насока, като в сайта вече могат да бъдат наблюдавани и мачовете от италианската Серия А, а също така и някои интересни тенис срещи. На разположение е и седмична програма с предстоящите спортни събития, като тези, които ще се излъчват на живо са придружени и от съответното обозначение.

Efbet предлагат услугата за гледане на живо и в своето мобилно приложение, като там отново всички срещи, които се излъчват, имат съответната индикация за това. Видеото стартира на малко екранче, но за разлика от десктоп версията, тук то може да се пусне на цял екран.


Bet365 има богато разнообразие от интересни мачове

Bet365 разполагат с може би най-добрата платформа за залози на живо, като богатото разнообразие важи и за спортните срещи, които се излъчват с видео на живо. Тук техният брой е значително по-голям, а освен това, ще откриете преки излъчвания и в по-малко популярни спортове, като например тенис на маса, крикет, надбягване с хрътки и други. Лесно може да се уверите в голямото разнообразие и като изберете бутона за показване на седмичната програма, където са обозначени всички срещи с пряко предаване. Някой от тях дори предлагат български коментар на живо, което е страхотно допълнение.

Както при Efbet, така и тук, задължителни условия е да имате направена регистрация в сайта, а също и някакви парични средства в сметката си. Видеото отново стартира на малко екранче в горния десен ъгъл на сайта, като може да бъде малко увеличено, но не и да бъде пуснато на цял екран. Това е удобно, ако искате да залагате, но ако желаете просто да изгледате даден мач, то фактът, че трябва да се задоволите с малкия екран е меко казано досаден. Насреща отново е и интерактивна схема, която показва постоянно какво се случва в срещата и какво сочат статистиките. Всички преки излъчвания на спортни събития в десктоп версията на Bet365, са налични и в мобилното приложение на букмейкъра, където те отново удобно са обозначени със съответния символ за това. За съжаление обаче, тук също не може да разширявате видеото на цял екран.


1xBet предлага видео на цял екран

Голямо е разнообразието от спортни събития със стрийминг на живо и в спортния букмейкър 1xBet, макар че това се дължи най-вече заради многото не особено популярни спортове, които също получават пряко предаване. Тук отново се изисква регистрация в сайта, за да може да гледате видео на живо, но пък никой не ви кара да имате каквито и да е пари в сметката си. Друго съществено предимство на 1xBet пред останалите е, че тук може да разширявате предаването на цял екран, което определено е значима разлика за тези, които просто искат да се насладят на даден мач, а не го гледат с цел залагане. Друга полезна опция е възможността за излъчване на няколко различни спортни събития по едно и също време, но имайте предвид, че по този начин чувствително увеличавате шансовете за лаг във видеото. Многото информация в букмейкъра прави малко по-трудно ориентирането и плавното преминаване през менютата, но пък и тук всички спортни срещи, предлагащи видео на живо, са допълнени и от иконка с телевизор.

1xBet разполагат и с мобилно приложение, от което също може да гледате видео на живо на всички налични срещи от десктоп версията, като тук отново имате възможност да разширявате видеото на цял екран. В менюто на приложението ще откриете удобна възможност за сортиране по спортове на всички събития, които към дадения момент предлагат стрийминг на живо.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Как и от кои букмейкъри можем да гледаме спорт на живо?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!