Букмейкъри с приложения

Букмейкъри с апликации

Мобилните устройства (смартфони и таблети) стават все по-предпочитани от онлайн потребителите, включително и за поставяне на залози. Разгледайте списък с всички букмейкъри, които имат разработени апликации за своите платформи за залози:

Ексклузивна Оферта
Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
Вземете 222 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
Bet365
Бонус
-
Процент
-
Посети Bet365
Нов бонус
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Вземи 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Android приложения

Една от най-популярните операционни системи (ОС) е тази за Андроид. Не случайно повечето букмейкъри се стремят към това да осигурят разработена апликация за ползвателите на този тип ОС. Повечето апликации обаче не могат да бъдат открити в Google Play Store, тъй като онлайн магазинът за апликации има малко по-строга политика, откъм приложения с хазартна насоченост. Ето затова наличните apk файлове за изтегляне най-често могат да бъдат намерени в самия онлайн сайт, отваряйки мобилната версия през браузъра на вашия телефон.

iOS (iPad, iPhone) приложения

Относно феновете на Айфон, Айпад и като цяло разработките за ОС iOS също не биват пропуснати от букмейкърите. Най-естественото е да ги потърсите в магазина на Apple Store, но в случай, че там не са налични – ситуацията от по-горе се повтаря. Най-вероятно букмейкърът ще е подсигурил инсталационен файл в своя мобилен портал. Това, което трябва да направите е да посетите сайта през мобилния браузър и да започнете изтеглянето като натиснете на иконата за iOS.

Windows Phone приложения

Всъщност те са може би най-малко популярни сред букмейкърите, така че е възможно да останете леко разочаровани ако използвате устройство с тази операционна система. Не бива обаче да се притеснявате, тъй като в този случай можете да използвате разработените мобилни версии, които не са никак лоша алтернатива. Така, че ако случаят с вашето устройство е такъв, можете смело да заложите на мобилната версия, за да достъпвате сайта през мобилния си телефон.