Букмейкъри по бонус оферти

Класация на букмейкъри по бонуси

Бонусите са от съществено значение за всеки играч. Без значение дали е голяма или по-малка сума, поощрението е винаги добре дошло и ще подпомогне вашата игра и залози. Така например за новите клиенти е наистина добър старт наличието на начален бонус, който да захрани сметката им. Благодарение на него, играчите могат да получат определени бонус средства при изпълнението на конкретни правила и условия.

Всички
Лайф стрийм
Покер
E-Sports
PayPal
Bitcoin
+
Сортирай по
Бонус
200 лв.
Процент
200%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.30
Вземи 200 лв. бонус
18+ T&C apply
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.50
Вземи 200 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
Бонус
до 100 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.20
Посети Bet365
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия #ad
Ексклузивна Оферта
Бонус
222 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
Мин. Коеф.
1.75
Вземи 222 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.20
Вземи 200 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Бонус
150 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.60
Вземи 150 лв. бонус
18+ Правила и условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Бонус
888 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Мин. Коеф.
1.5
Вземи 888 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

Има разбира се различи категории промоции. Някои от тях изискват въвеждането на промо код, който се предоставя от самия букмейкър. Ако такъв код е наличен, бъдете сигурни, че можете да го откриете във всяко от нашите ревюта. Освен него, ще получите и инструкции къде как да го въведете, като следвате няколко лесни и бързи стъпки.

В интерес на истината, по-голям процент от брандовете, дават свободен достъп до самата начална оферта. Това означава, че вашата промоция ще бъде част от типа бонуси без бонус код и ще можете да я усвоите веднага, след направата на първия депозит. Всеки букмейкър много внимателно изготвя изискванията си за конкретна оферта, така че ви съветваме да се запознаете добре с тях.

Естествено, има още доста видове промо оферти, които брандовете предлагат. Тях можете да разгледате от менюто ни с бонуси, където ще можете да откриете и останалите подкатегории.


Кой букмейкър е най-добрият избор, спрямо критерия за бонуси?

Отговорът на този въпрос няма как да бъде категоричен, тъй като онлайн букмейкърите периодично актуализират своите оферти. Това означава, че ако днес виждате налична дадена оферта в секцията с промоции, това може да се промени след месец, например. И все пак искаме да ви насочим. Ако даден бранд предлага следващите няколко типа промо бонуси, можете да бъдете сигурни, че е един от добрите избори за букмейкър с налични бонус оферти:

Плюсове:
  • наличен начален бонус
  • използване на специален бонус код, даващ повишение на сумата
  • възможност за безплатен залог
  • шанс за спечелване на VIP оферти
  • бонуси за презареждане
  • съществуващи промоции за лоялни клиенти
  • специален бонус за мобилни залози

Често задавани въпроси (FAQs)

Какво означава бонус без депозит?

Както подсказва името му, това е бонус, който се дава на потребителя без да се налага той да извършва какъвто и да е депозит със собствени парични средства.

Защо букмейкърите дават бонуси?

Това е вид поощрение към играчите, като целта е да ги стимулират да се регистрират.

Мога ли да поискам няколко бонуса наведнъж?

Много зависи от условията на конкретния бранд. Някои букмейкъри изискват успешно и последователно изпълнение на офертите една по една. Други онлайн сайтове за залози нямат проблем с това, че ще имате няколко активни бонуса в един и същ момент.

Защо не мога да взема бонус?

Вижте внимателно условията и правилата на офертата и тяхната последователност. Ако сте сигурни, че нямате пропуск, можете да отправите своя казус към онлайн екипа на поддръжката (ако такъв е наличен), или да пишете имейл към букмейкъра. Някои брандове предоставят и директни телефони за връзка, така че можете да използвате и тях.

Има ли оферти за вече регистрирани клиенти?

Да, повечето букмейкъри предлагат разнообразни промоции за своите клиенти, имащи акаунти от дълго време. Най-често този тип бонуси могат да бъдат намерени на страницата с промоции.