Въведение

„Национална Лотария“ ООД е организация занимаваща се с хазартни игри с лиценз от комисията по хазарта в България. Преди няколко години с бума на хазартните игри на българския пазар се появи и Националната лотария. Тези хазартни игри са от типа на леките, премерени рискове с възможности за множество печалби. Изборът от игри, предлагани от националната лотария е многообразен, а нетрадиционните теми на игрите са притегателна сила за много хора.

Хазартният залог придобива нови и модерни измерения, а ние любителите му, имаме възможността с минимални средства да спечелим много, разчитайки на щастливата си звезда.

Кратко припомняне на началото

В началото, билетите на Националната лотария се предлагаха основно в пунктовете на Еврофутбол. За кратък период от време този нов и иновативен хазартен метод започна да се предлага и в големите вериги магазини и бензиностанции. Докато в един момент просто не остана необхваната ниша от пазара, дори павилионите и малките квартални магазинчета, започнаха да предлагат билетите на националната лотария. Всеки един от нас поне веднъж със сигурност е пробвал късмета си, заинтригуван от печалбите. Собственик на Национална лотария е Ню Геймс, компания с дългогодишен опит и иновативно мислене в областта на медията и забавлението.

Сега, след като накратко ви запознахме с Националната лотария, която сме сигурни че вече познавате, нека обърнем вниманието ви към сайта https://play.7777.bg/.

лицензиран букмейкър на националната лотария


Предложения от букмейкъра на play.7777.bg

В този сайт можете да намерите най-популярните игри предлагани от Националната лотария вече и онлайн. Тоест не е необходимо, за да играете, да ходите на местата определени за това. Сядайки вкъщи пред компютъра или използвайки телефона си, където и да сте можете да играете. Новото и вълнуващо за сайта е секцията „Спортен букмейкър“. В нея любителите на спортни залози могат да намерят разнообразие от спортове и полезна информация от света на спорта.

Кратък преглед на основни секции в сайта

Като цяло, сайта е разделен на четири основни секции – „Лото игри“, „Спортен букмейкър“, „ВИП клуб“ и „Клиентско обслужване“. Всяка една от секциите подробно ви въвежда в своята тематика. Модерният и лесен за употреба интерфейс е голямо предимство за клиентите на сайта. Добрата клиентска поддръжка е максимализирана с наличието на чат на живо. За да ви бъдем максимално полезни, ще разгледаме всяка една от секциите на сайта по отделно.


Спортен букмейкър от Национална Лотария

Спортният букмейкър на Национална Лотария е третият лицензиран от Държавната комисия по хазарта в България, който може да изпълнява спортни залози онлайн. Те успяха да изпреварят дори лицензирането на букмейкъра Бет365 за България, които след толкова много опити и съдебни спорове стигнаха до успех.

Букмейкърът на Националната лотарията е базиран на платформата за онлайн спортни залози BetConstruct. Секцията е обособена в шест раздела, които можете да избирате от бутоните, подредени в менюто. Разделите са: „Актуално“, „Изглед събитие“, „Преглед на живо“, „Мулти изглед на живо“, „Програма“, „Резултати“.

Снимка-преглед на спортния букмейкър:

спортен букмейкър от play.7777.bg

Подробен преглед на разделите

 • В раздела „Актуално“ – можете да намерите текущите за деня играни срещи. За всяка една среща са представени залозите и бонус програмите, в които може да участвате. Резултатите от изиграните вече срещи или тези, които се играят в момента са представени във формата на графики с оказани към тях прогнозни коефициенти.
 • „Изглед събитие“ – тук, играно в момента спортно събитие е описано детайлно под формата на графики. Всяка една графика представя различни прогнози според метода на залагане, броя голове, прогнозните крайни резултати и съответно очакваните коефициенти на възвращаемост. Ако срещата е приключила, точните резултати са представени в последната графика и изходните коефициенти са упоменати.
 • „Преглед на живо“ – в раздела преглед на живо спортните фенове могат да избират вида на спорта който желаят да проследят от падащо меню. На самата страница в табличен вид са представени всички играни за деня срещи от всички поддържани от сайта спортове. Оказано е времето, първенството, резултата и отразяването на всяка една от срещите.
 • „Мулти изглед на живо“ – в раздела, клиентите на сайта могат да избират от страничното меню среща, която искат да проследят на живо в самия сайт. Можете да избирате вида спорт и играните срещи в момента. Всяка една среща ще ви се отвори в самостоятелен аналогов прозорец. Графиките под резултата до момента ще ви ориентират в прогнозните резултати и възможностите за направата на залог.
 • „Програма“ – в странично обособено меню, с упоменати всички предлагани спортове, вие може да избирате програмата за кои от тях да ви бъде представена за деня. Играните срещи са подредени според часа на изиграването им в низходяща градация. За всяка една от срещите са упоменати и съответните прогнозни коефициенти.
 • „Резултати“ – за улеснение на спортните запалянковци, резултатите от изиграните за деня срещи са подредени в таблица с часа и датата на изиграването си, първенството за което играят, отборите между които е срещата и съответните резултати от изхода на срещата.


Какви спортове се предлагат от Националната лотария?

Спортовете, предлагани от спортния букмейкър на национална лотария са толкова много, че разнообразието ще ви изуми. Няма спорт, който да не е представен. Дори най-новите и не толкова популярни спортове са представени.

В сайта на ваше разположение са общо 45 вида спорт. По-популярните от тях са: футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, бейзбол, хандбал, бадминтон, снукър, дартс. Спортните фенове, които не са открили любимия си спорт до тук, могат да избират от следните спортове: бокс, борба, голф, атлетика, американски или австралийски футбол, боулс, шахмат, кърлинг, ски скокове, ръгби, рали, крикет, колоездене и много други.


Кои първенства са включени в менюто на play.7777.bg?

водещи футболни първенства

Първенствата, които се предлагат на запалянковците са най-добрите. Вие можете да направите избор между седем представени топ първенства.

Те са: Висша лига, Лига Европа, Бундеслига, УЕФА Шампионска лига, Примера Дивисион, Лига 1 и Серия А.

Най-добрите отбори и играчи са представени в тези първенства. Професионалистите в областта на спортните залагания нямат нужда да бъдат убеждавани, че тук шансовете и коефициентите за печалба са високи.


Какви са възможностите за залози?

Възможностите за залози са внимателно проучени и подбрани от екип от специалисти в областта. Вие имате свободата да направите залог чрез най-популярните методи. Всеки спортен фен има необятната възможност да избира от над 50 вида комбинации за залог.

Залагате на живо за даден мач или за срещи, които ще се играят. В странично меню са изброени възможностите от спортове, а с избирането на един от тях, вие отваряте меню с предлаганите ви възможни залози. Ще бъде трудно да обхванем всички от тях, но нека ви запознаем с по-популярните, например за футбола.

Възможности за залози на футбол

 1. Краен изход – тук предвиждате крайния изход от срещата в редовното време.
 2. Брой голове – предвиждате броя голове в срещата, но залога ще се отмени ако броят е равен на предварително зададена линия от 7777.bg.
 3. Хендикап – изходът от срещата в редовното време се предвижда с предварително избран фаворит.
 4. Двоен шанс – 1Х – залогът е печеливш, ако домакинът спечели или срещата завърши наравно. Х2 – залогът е печеливш, ако гостът спечели или срещата завърши наравно. 1/2 – залогът е печеливш, ако домакинът, или гостът спечели.
 5. Голмайстор – залагате на фаворита си за голмайстор в срещата.
 6. Голове за отбор – предвиждате броя голове в зададена линия от 7777.бг ще бъде повече или по-малко.
 7. Преминаване в следващ кръг – предвиждате преминаването на даден отбор в следващ кръг. Залозите се уреждат след изиграването на последния мач на отбора в кръга.
 8. Кой ще отбележи първи гол в срещата – предвиждате отбора първи вкарал гол в срещата.
 9. Точен брой голове – предвиждате броя голове, които ще се вкарат при изиграването на срещата.
 10. Краен изход от първото полувреме – предвиждате изхода до момента на края на първото полувреме.

*Това са само част от най-известните и избирани опции за залози в спортния букмейкър на лотарията.

Има още много възможности за залози, от които можете да се възползвате и при футбола и при другите спортове. Посетете play.7777.bg/sport и изберете удачното за вас предложение.


Няколко думи за коефициентите

Предлагани видове коефициенти – букмейкърът на Национална лотария предлага разнообразие от коефициенти за спортните фенове. Въпреки, че букмейкърът е третият, който взима лиценз в България, той предлага коефициенти, които се изравняват почти с тези от Efbet.com, с някои леки разминавания за футболните срещи. В зависимост от стратегията и целта ви, може да избирате между следните видове коефициенти:

 • Десетичен;
 • Дробен;
 • Американски;
 • Хонконг;
 • Малайски;
 • Индо;


Предлагани Бонуси

В букмейкърската секция на национална лотария можете да откриете основно три вида бонуси – „30% Бонус колонка“, „Коефициент на деня“, „Кеш аут“. Те са най-атрактивните и работещи във ваша полза, предлагани до момента на онлайн пазара за спортни залагания.
 

Преглед на бонусите

 1. 30% Бонус колонка
  бонус колонка от 30 процента
  Този бонус се отнася за направата на множествени залози на живо или преди изиграването им. Избирайки поне 5 селекции във фиша си, вие автоматично ще получите този бонус, ако фишът ви е печеливш. Така спечелената от вас сума ще нарасне с 30%. Тази оферта не може да се съпостави с например 50% предлагани от Sportingbet за българските играчи, но все пак букмейкърът тепърва стартира своето развитие.
 2.  

 3. Коефициент на деня
  коефициент за деня
  Спортните фенове имат уникалната възможност да се възползват от тази бонус промоция безусловно. Само в букмейкърския сайт на Национална лотария можете да намерите най-високия коефициент за деня на определено събитие.
 4.  

 5. Кеш аут
  cash out за спиране на залога
  Тази промоция е уникална сама по себе си. Феновете могат да контролират залозите си напълно и да спрат да играят в момента, в който те решат. Опцията е валидна за определени срещи. Ако прецените, че изхода от дадена среща не върви във ваша полза можете да спрете залога си до момента и да вземете сумата, която сте натрупали. Така загубите се минимализират. Ако пък не ви устройва да ползвате кеш аут само на определените срещи, то тогава може да използвате същата опция, но от българския сайт на Betfair, който включва Cash-Out за почти всички срещи.

Вземете бонус

Допълнително 7777 бонус код

Продукт

Бонус

Бонус Код

Play.7777.bg Нова сметка

до 77 BGN

Вземи от тук

Права колонка

до 30% бонус колонка

Вземи от тук

Предлага ли казино оферта за ВИП играчи в спортния букмейкър на 7777?

За съжаление, от сайта на спортния букмейкър play.7777.bg не предлагат по-голям бонус от 20 лв. в своето казино. Това е политика на компанията, която не прави изключения за своите вип клиенти. Ако бонусите ви се струват малко, то може да се насочите към друг лицензиран букмейкър в лицето на Bwin. При тях бонуса достига до 200 евро за казино, като условията обаче са далеч по-трудни от тези на Националната лотария.


Лото игри от Национална Лотария

В раздела „Лото игри“ на Национална лотария можете да намерите трите най-популярни и обичани от вас игри: „Големият Джакпот“, „Лото Спорт“ и „Лото 6 от 47“. Вие можете да попълните онлайн комбинациите си от числа и да играете за големите печалби, без да е нужно да напускате дома си.

Със специалния втори шанс за всяка една от трите игри имате възможността, чрез регистриране на кода от виртуалния си билет, да бъдете изтеглени за участие в телевизионната игра Национална лотария. Играта се излъчва всяка седмица по Нова Телевизия, както е добре известно на всеки един от нас. Тръпката да бъдете избран за участие е неописуема, а възможните печалби са смайващи.

лото игрите на националната лотария

Подробен преглед на игрите

 • „Големият Джакпот“ – правилата на играта са добре познати за тези, които са играли вече тази игра на Национална лотария. Разликата е, че вече можете спокойно да я играете от вкъщи вместо да търсите местата оказани за това. Нека припомним правилата.

  Вие правите избор на шест числа от общо четиридесет и седем такива и избор на страна на монетата, ези или тура във всеки шанс. Шансовете са два. Можете да изберете и колко дълъг период от време да участвате в тегленията. При печалба вие получавате 500 000 лева от спечелената сума на Джакпота при представяне на печелившия си талон, а останалото ви се изплаща на 20 равни вноски в период от 20 години. Остава само да играете, за да спечелите!

 • „Лото Спорт“ – в тази игра можете да спечелите до 1 000 000 лева. Тук изборът е единствено ваш. Според броя на избраните от вас числа определяте сумата, която можете да спечелите. Тегленията се извършват на всеки 4 минути – уникално! Можете да избирате до 10 числа за игра, съответно от 1 до 80. Имате възможността да изберете да играете и за спорт бонус, което може да увеличи печалбата ви от 1,5 до 10 пъти. Остава само да отбележите сумата, с която искате да играете и броя тегления, в които ще участвате. Тегленията могат да бъдат гледани на живо в сайта на 7777.bg.
 • „Лото 6 от 47“ – тази игра се тегли всяка вечер в централната емисия новини от 19 часа по Нова телевизия. При нея, вие можете да изберете 6 числа на случаен принцип или по ваш избор от 1 до 47. Имате право да изберете и дните, в които искате да играете, ако не искате да е всеки ден. Печалбата ви зависи от това дали 2, 3, 4, 5 или 6 числа от вашите съвпадат с изтеглените. В тази игра имате допълнителен шанс за печалба с бонус играта „Пари на Мига“. Избирате допълнителни 5 числа и възможната печалба е до 100 000 лева.


Секция ВИП клуб на Национална лотария

Тази секция от сайта е само за ВИП клиенти на Национална лотария. Но това не трябва да ви обезкуражава, понеже всеки един от вас може да стане ВИП клиент. Влезте в сайта на секция ВИП клуб. Регистрирайте кода на непечеливш билет, закупен от вас за някоя от игрите на Национална лотария. Всеки билет носи определен брой ВИП точки, предварително определен от Национална лотария. Със събраните от вас ВИП точки, вие можете да участвате в текущите за момента ВИП игри в секцията ВИП клуб. Те се променят през определен период от време от Национална лотария. Секцията е организирана в шест раздела:

 • „Активни ВИП игри“
 • „Регистрирай код“
 • „Въпроси и отговори“
 • „Правила“
 • „Спечелили“
 • „Изтекли ВИП игри“

За ваше улеснение всичко е подробно описано стъпка по стъпка и клиентската поддръжка е 24/7.


Методи за Депозиране и Теглене

Методите за депозиране и теглене на парите от вашите залози са максимално разнообразени за ваше улеснение. В зависимост от обстоятелствата, в които се намирате, вие може да използвате кешови или онлайн методи с карта. Възможността за използването на банков превод също е застъпена.

Кешовите плащания са уредени чрез най-популярните и рентабилни компании в бранша: EasyPay, EPay и Cashterminal. Онлайн плащанията могат да бъдат извършвани чрез карти на Visa, MasterCard и Maestro. Времето за обработка на депозитите и тегленията е сведено до минималното възможно. За облекчение на клиентите, няма такси при теглене и депозиране на парични средства.

Какви са лимитите?

Минималната сума за депозит е 10 лв, а минималната при теглене е 40 лв.


Контакти с клиентската поддръжка

Поддръжката за клиенти на Национална лотария е обособена в специална секция на сайта – „Помощ“. Вие можете 24 часа в денонощието да задавате въпросите, които ви вълнуват или тревожат чрез чат на живо, по телефона или чрез имейл. Екипът от опитни специалисти в бранша винаги е готов да откликне на въпросите ви и да реши възникналите проблеми във ваша полза.

Ето и всички начини за контакт с букмейкъра:

 • Чат на живо (намира се в горния десен ъгъл);
 • Телефон за връзка: 0700 42 100;
 • Имейл адреси: help@7777.bg и marketing@7777.bg


Нашето мнение и оценка

Сега, след като се опитахме максимално да ви разясним опциите и възможностите, които ви очакват на сайта на Национална лотария, нека обобщим мнението си за него. Всеки един любител на хазартните игри и спортните залагания няма да намери по-добро място в мрежата на което сигурно, своевременно и разнообразно да играе. Максимално опростеният и функционален интерфейс на сайта, ще ви помогне във всяка една стъпка от направата на залозите ви.

Влезте в сайта

Ежедневното обновяване на събитията и резултатите от тях в секциите „Спортен букмейкър“ и „Лото игри“ безпогрешно ви информира за хода на събитията и ползите от тях за вас. „Прекалено хубавото не е на хубаво“ – казват хората, но не и в този сайт. Посетете го, дори и само от любопитство в началото и сме сигурни, че ще намерите нещо подходящо и за вас!

Спортен букмейкър на Национална Лотария
4.3 (86.77%) 65 глас[а]

18 мнения за “Спортен букмейкър на Национална Лотария
Публикувай коментар

 1. Иванов
  08.11.2018 в 2:40

  Здравейте,не знам кой какъв опит има със сайта на Националната лотария, но на мен ми се случи нещо много странно – наистина имаше проблем, но от 2018-та ъпгрейднаха и стана много по-добре и бих казал, че ми харесваше. Аз играя прави колонки и стана така, че спечелих няколко пъти по-големи суми. Веднага след това започнах да имам лимити на залозите.-нпр. Мога да заложа за печалба от 100-200лв. Питам за обяснение съпорта, те казват, че не могат да кажат точно, а си били запазвали правото да правят ограничения. Днес попълних 5 мача и ми отказаха директно – 0 лева залоги то без обяснение! Това е абсолютно лично отношение и не професионализъм! Аз ги харесвах, но съм вече с усещането за игра на дребно и измама. Съгласен съм с колегите, да си продават талончета и да не се опитват с този тип дейности

  0 0
 2. Misho
  18.01.2018 в 11:19

  Nqkoi izobshto zalaga li v tozi bukmejkar?? Samo kadeto reklamite I’m sa silni inache za predlojeniq ne mi se struvat seriozni.

  0 0
 3. Йоско
  22.12.2017 в 7:35

  Не бях чувал за този букмейкър преди и ми стана интересен. Разгледах им сайта и мога да кажа, че не съм особено впечатлен. Букмейкърът в който залагам сега е мнооого по-добър от този, така че няма място за сравнение. Националната лотария трябва да подобри още много неща, за да стане добър онлайн букмейкър.

  0 0
  1. терминатор
   29.05.2018 в 18:26

   Грешиш много – най-добрите букмейкъри за мен са ефбет и Четирите седмици.Коефициентите им са конкурентни (Уинбет остава далеч зад тях в това отношение)…обърни внимание на “двоен шанс“ в ‘седмиците’ – там нямат равни !
   Изключително широк избор и в маркетите ‘корнери’ и ‘картони’,и то във вида “под/над“,а не като в тъпите бет 365,където са от вида – примерно “под 10,точно 10 и над 10“..
   Другото много важно нещо – уникална система от бонуси – буквално всеки ден !
   Смея да твърдя че няма друг толкова щедър на бонуси букмейкър в света !
   Мислете,залагайте – и успех !

   0 0
 4. Milena
  21.11.2017 в 8:14

  Ясно е, че не може да се разчита на този букмейкър. Не знам изобщо защо се напъват да се популяризират, ако не могат да предложат добър продукт. Нека си стоят с билетчетата и това е … Аз си цъкам казино игри онлайн в Уинбет и съм много доволна от сайта, поддръжката и всичко останало, а да не говорим и за бонусите, понеже са повече от добри според моето лично мнение.

  0 0
 5. Теодор
  04.11.2017 в 19:09

  Ще напиша не много кратко мнение за въпросният букмейкър , за да предпазя поне някой от това да се ядосва за във бъдеще!!!!!!
  За тези които ще имат търпението да го изчетат докрай , ще им спестя доста нерви и време.
  Наистина коефициентите им са добри , но всичко спира до тук.Захващаш да пишеш фиш и отделяш поне 30 минути за него , защото сайта им е скапан и бавен. Ако случайно имаш късмет докато пишеш да не ти изтрие фиша автоматично , то започва едно сменяване на залозите , както те си искат по осмутрение на сайта.Ще дам и конкретен пример. Правите залог на мач Арсенал – Челси / над 1,5 гола в мача , но докато пищете следващите си мачове , сайта сам решава и сменя вашия залог на / над 2,5 гола в мача. И когато сте написали права колонка от 5 или 6 мача , а коефициентите се подменят непрекъснато , дефакто нямате много опции , освен да се ядосвате и да се опитвате непрестанно да ги поправяте. След което осъзнавате , че сте загубили вече 45 минути в поправки и на пръв поглед можете да преминете към съществената част от заниманието , а именно това да си дадете парите. Да ама не.Натискаш заложи , ама то ти иска ВХОД или РЕГИСТРАЦИЯ , а ти си се логнал. Няма значение от това , излизаш и влизаш отново за да имаш някакъв шанс да си дадеш парите , които вече си им превел по сметката. Само че като влезеш и фиша ти го нямааааа!!!!!!!!
  Повтаряш упражнението отново , а вече се е минало час и нещо. Написваш фиша бързо , защото го знаеш наизуст вече , но неще да взима парите. Вече побеснял пишеш във лайф чата на някой си сътрудник обслужващ клиенти.Той започва да те разпитва, имаш ли Гугъл Хром , изчистил ли си КЕШ паметта, направете СКРИЙНШОТ на фиша и ми го изпратете и още куп безмислени операциии , накрая ти казват ,че всичко си е както трябва и няма проблем. Ама ти не можеш да заложиш и затова те прехвърля подред на още 5 човека сътрудници.Всичко се повтаря и нищо не се случва. Ти вече си изпуснал мачовете , не си си загубил парите , изпотрошил си си нервите , а те ти се извиняват за причиненото неудобство и всичко свършва със ЩАСТЛИВ КРАЙ !!!!!!
  И за последно да отбележа , че впечатлението ми не е еднократно , защото се мъча с тях периодично в последните две години. До днес , защото вече ми идва в повече и току що си направих регистрация в друг букмейкър. Четете предварително такава информация , за да си спестите най-вече време и доста нерви за в бъдеще.

  0 0
  1. betenemy
   08.11.2017 в 15:06

   Привет, Теодор. Благодарим Ви за споделения отзив. Надяваме се хора от спортния букмейкър на 7777 да го вземат под внимание и да предприемат мерки, ако вече не са го направили. Поздрави!

   0 0
 6. Di40
  23.10.2017 в 8:14

  Chetirite sedmici si e super qk bukmeykar. Neka horata, koito ne sa go polzvali da ne govorqt po vaprosa kakav bil. Imat si stabilni predlojeniq i bonusi. Pone sa BG kompaniq i reagirat barzo ako ima nqkakav problem bez da uvartat otgovora, a ti kazvat kratko i qsno. 6+ ot men za nacionalnata lotariq.

  0 0
 7. Таньо
  06.10.2017 в 10:32

  Тва е най-смотания букмейкър в България. Не знам защо изобщо се напъват да пробиват на онлайн пазара, след каато не предлагат нищо по-съществено и различно, с което да изпъкнат. Спортните им залози са пълна 0. Няма смисъл изобщо да им обръщате внимание.

  0 0
 8. Asan 87
  26.09.2017 в 9:28

  Mnogo limitirat, ocenka – otricatelna

  0 0
 9. I. D.
  18.09.2017 в 7:32

  Nqkak slabichko se predstavqt. Gledame dosta reklami za tqh no smqtam che vse oshte nemogat da dostignat nivoto na vodeshtite bukmeykari. Donqkade predimstvoto im zasega e kazinoto na jivo, no samo s nego ne stava. Trqbva da porabotqt oshte doste po predlojeniqta, ako iskat da drypnat napred v tazi sfera.

  0 0
 10. Росен
  13.09.2017 в 12:02

  Имам забележка само към бонусите им. Много са ниски и трябва да поработят над тях.

  0 0
 11. IKO
  10.09.2017 в 21:56

  Много ги харесвам! Нивото, което предлагат е страшно добро за българския пазар.

  0 0
 12. Анатолий
  06.09.2017 в 11:09

  Бях супер предубеден към тях. Смятах, че са поредните, които се смятат за много добри, а всъщност са въздух под налягане. Поради тази причина нямаше начин да се регистрирам при тях.

  0 0
 13. Смилен
  30.08.2017 в 21:32

  Аз съм доволен от тях и по мое мнение са добри. Коефициентите им са доста прилични, пък и предлаганите бонуси си ги бива.

  0 0
 14. Красимир
  26.08.2017 в 10:35

  Още не съм се регистрирал в сайта на национална лотария но ми изглеждат доста слаб букмейкър. Не е кой знае какво, защото освен с лото игрите с друго не се различават. Даже са на по-ниско ниво от останалите водещи букмейкъри у нас, поне според мен.

  0 0
 15. Димитров И.
  22.08.2017 в 7:56

  Не бях запознат с този букмейкър, но след като прочетох ревюто им вече съм наясно с това какво предлагат. Общо взето не са нещо кой знае какво. Не се отличават с нещо по-значимо, за да привлекат повече аудитория. За единия бонус депозит и опцията кеш аут не си струва да се избира Националната лотария за залози на спорт. Иначе е добър сайт за почитателите на лото игри и тем подобни. За тях става.

  0 1
 16. Юлияна
  08.07.2017 в 12:18

  много малко бонуси изпращате

  0 1

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *