Бруно Фернандеш плакал от щастие като разбрал за трансфера си в Юнайтед

Видяно 148 пъти

Без съмнение Манчестър Юнайтед са доволни от привличането на новата си звезда Бруно Фернандеш. Изглежда обаче португалецът е бил още по-радостен от този факт, като дори е плакал от щастие след като е разбрал голямата новина.

Фернандеш споделя, че да играе в Англия и конкретно в Манчестър Юнайтед е било неговата най-голяма мечта, за която се е трудил години наред. Дори още когато получил обаждане, че има шанс да заиграе за Червените дяволи, той веднага се обадил на всичките си роднини и просто се разплакал. Португалецът споделя, че просто е нямало никакъв шанс да пропусне тази открила се възможност.

Феновете на Юнайтед пък с нетърпение очакват да видят как ще си взаимодействат Пол Погба и Бруно Фернандеш, които все още са нямали възможност да играят заедно. В това число на привърженици влиза и Димитър Бербатов, който обаче сподели, че се съмнява французинът да е готов на 100% за началото на мачовете, тъй като доскоро той имаше проблеми с тежка контузия.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Бруно Фернандеш плакал от щастие като разбрал за трансфера си в Юнайтед

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!