Балотели продължава да пропада, изгониха го и от Бреша

Християн Цуцев
Видяно 90 пъти

Италианските медии съобщават, че скандалният Марио Балотели е бил официално уволнен от Бреша, като причина за случилото се пък се отбелязва, че в продължение вече на десет дена нападателят не е се е явявал на тренировка, с обяснението, че е болен. Президентът на тима, Масимо Челино лично е говорил с адвокатите на футболиста и до съд няма да се стига. Освен това, в договора с Балотели, който иначе е за три години, има клауза, според която при изпадане в Серия Б, той автоматично се прекратява.

Балотели беше привлечен от Бреша миналото лято, като записа 19 мача за тима през този сезон в Серия А, в които се отчете и с пет попадения. Това обаче, явно е недостатъчно, тъй като тимът се е закотвил на дъното и е почти сигурен отпадащ от елита. С други думи Супер Марио отива на трансферния прозорец като свободен агент. Друг е въпросът, кой отбор е склонен да търпи своеволията му.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Балотели продължава да пропада, изгониха го и от Бреша

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!