Борна Чорич, треньорът му и този на Гришо също са с коронавирус

Християн Цуцев
Видяно 52 пъти

След като вчера Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус, се започна масово тестване, на играчите и екипите им, които са били в близост с българина. Оказа се, че последният съперник на българина, Борна Чорич също е дал положителна проба за коронавирус. Той съобщи новината в личния си Instagram профил, като допълни, че към момента не показва никакви симптоми и се чувства добре.

Заедно с него пък, положителни проби са дали още неговият треньор, както и този на Григор – Крис Гро. Заразен е още и фитнес треньора на Новак Джокович – Марко Паники. Самият Джокович е предпочел да се прибере в Сърбия и тогава да се тества, като не показвал никакви симптоми на вируса. Засега яма други положителни проби сред останалите тенисисти, участвали на Adria Tour, като те ще могат да се приберат по родните си места, но ще трябва да прекарат определен период на самоизолация.

От организаторите на турнира в Задар успокоиха хората от публиката, че те са нямали пряк досег с играчите, така че това няма как да е причина да бъдат заразени с вируса.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Борна Чорич, треньорът му и този на Гришо също са с коронавирус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!