Бонуси за лоялност

Таблица с букмейкъри, предоставящи бонуси за лоялност

Ако сте дългогодишен потребител на някой букмейкър за онлайн залози, можете да бъдете възнаградени за това. В зависимост от бранда, можете да разкриете предлага ли се за вас бонус за лоялност. За повече информация, прегледайте следната таблица:

Winbet Plus

Повече информация
Програма за лоялностСпециалнаБонус без депозитВалиден до 09.01.2024

Палмс Бет Лоялна програма

Повече информация
Програма за лоялностVip

Sesame S Club лоялна програма

Повече информация
Програма за лоялностVipВалиден до 02.01.2025

8888 VIP клуб

Повече информация
VipПрограма за лоялностКакво са бонусите за лоялност?

Както подсказва и тяхното име, това са промоции, които се дават ако се лоялен към даден букмейкър. Заради вашата коректност, той ви възнаграждава в различен тип награди. Имайте предвид, че много често се наблюдава това, програмите за лоялност да бъдат част от т. нар. ВИП клубове към конкретен букмейкър. Там се раздават различен тип VIP промоции, част от които са и разглежданите бонуси за лоялност. Повече за различните разновидности, предстои да разгледаме.


Видове промоции за лоялност

Типовете на този вид оферти могат да бъдат наистина разнообразни. Като се започне от раздаване на билети за големи събития (като първенства по футбол, тенис турнири, боксови галавечери), преминем през бонуси за безплатен залог, кеш оферти и стигнем до бонуси за всеки следващ направен депозит, мърчандайз награди и много други.


Често задавани въпроси (FAQs)

Има ли шанс да бъде получена предметна награда от бонус за лоялност?

Да, някои букмейкъри раздават тениски, други футболни плакати с автографи, трети футболни топки и т.н. От по-големите предметни награди винаги са билетите за големи събития, свързани със света на спорта.

Колко често мога да получавам бонус за лоялност?

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вашия букмейкър и неговата политика. Можете да се свържете с екипа по поддръжка за повече информация и детайли.

Как да спечеля бонус точки?

Това по принцип е упоменато в страницата на самата програма. Най-често чрез залози в спортния раздел на сайта, или при залагане в различни игри от казино категорията, вие печелите точки, които се трупат и спрямо това, което сте събрали, можете да бъдете възнаградени.