“Като за Световно” – бонуси от Winbet по случай Мондиал 2018

Кристиян Кюлюнков
Видяно 25 пъти

Световното първенство по футбол ще завладее всички футболни сърца в продължение на месец – от средата на Юни до средата на Юли. В този период Winbet ще приветства всички свои клиенти със специални бонус оферти. Едно че ще може да залагате на мачовете от Мондиала на високи коефициенти, но ще имате и възможността да се поздравите с допълнителни бонуси. Ще ви разкажем за тях настоящия материал.

Към бонусите


Бонус за групите – #Промо Групова Фаза

Първата оферта е посветена на мачовете от груповата фаза на турнира. Офертата дава възможност да добавите 10% допълнителна печалба към нетната ви печалба до 250 лв. от всички множествени залози на Световното първенство по време на груповата фаза. Мачовете обаче задължително трябва да са от групите на Световното.

Промоцията е активна от 12.06. до 28.06., но реално стартира на 15 Юни, понеже към този бонус спадат само дните, в които има 3 или 4 мача от Мондиала за деня. Имайте предвид, че офертата важи само за залози на мачове в един и същ ден. Също така за един ден можете да имате само един квалифициращ се залог.

Класирането за промоцията става с извършването на залог тип права колонка, включващ по една селекция от мачовете на Мондиала за съответния ден. Системни залози не се зачитат.

Важно е да запомните, че само залози преди мач спадат към тази промоция. Такива в раздел “На Живо” или пък в различен ден, няма да се зачитат. Въпреки това може да се класирате за промоцията със залози за мачове в предстоящите дни, но задължително да са направени само на срещи в един и същи ден.

Залози, които са затворени с Cash Out или пък са отменени, не се зачитат към условията. Компанията си запазва всички права да прекрати промоцията или да ви изключи от нея, ако установи неправомерни действия.


⅛-финали и ¼-финали – #Но Риск Елиминации

След груповата фаза, потребителите на Winbet отново ще могат да се възползват от специална оферта, която е валидна за първите две фази на директни елиминации. Ако направите квалифициращ залог на някой от мачовете от осминафиналите или четвъртфиналите и срещата се окаже загубена, тогава Winbet ще възстанови залога ви. Офертата е валидна от 30.06. до 07.07. за всички мачове от първите две елиминационни фази. Максималната сума, която може да бъде възстановена в рамките на тази промоция, е 200 лв.

Нужно е залогът да бъде направен на точно определен пазар. Ето кои маркети са класиращи:

 • Първо полувреме/Краен резултат
 • Двоен шанс
 • Под/Над 2,5 гола
 • Двата отбора да отбележат гол
 • Точен резултат
 • Първи голмайстор
 • Краен резултат и двата тима да се разпишат
 • Последен голмайстор
 • Голмайстор по всяко време

Ако сте заложили сингъл на някой от тези пазари и срещата завърши 0:0, има червен картон в редовното време или залогът ви се окаже губещ, заради гол в продълженията на мача (от 90 минута до края на добавеното време, без продълженията), тогава ще получите стойността на залога си обратно. Само първия ви квалифициращ залог за един и същи мач може да ви донесе пари обратно. Не забравяйте, че само единични залози, направени преди началото на мач, са валидни към офертата.

Кеширани-аут залози не се зачитат към този бонус. Средствата се кредитират по сметката ви до 24 часа след уреждането на залога. Ако имате някакви проблеми, може да се свържете с екипа по обслужване на клиенти, за да получите съдействие. Winbet си запазва всички права над офертата.


½-финал – #Фрийбет Полуфинали

С тази оферта от наличните Winbet бонуси имате възможност да получите безплатен залог за финалната среща на турнира. За целта трябва да направите единичен залог и на двете срещи от полуфиналите на Мондиала. Ако и двете бъдат загубени, ще получите безплатен залог за финалния мач. Класират се само залози, които са на стойност между 50 и 500 лева. Ако двата ви залога са с еднаква сума, няма да има съмнения какъв бонус ще получите, но при положение, че двете са различни, офертата ви носи по-малката сума от двете.

Тази промоция е валидна от 08.07. до 11.07., като към нея спадат и точно определени пазари. Класиращите се залози трябва да бъдат на някой от следните маркети:

 • Краен резултат
 • Под/Над 2,5 гола
 • Двата отбора да отбележат гол
 • Краен резултат и двата тима да отбележат

Запомнете, че бонус се дава само ако двата залога на полуфиналите са непечеливши. Само първите залози на всеки от мачовете се зачита към промоцията. Не забравяйте, че стойността на залозите трябва да бъде между 50 и 500 лв. Получената бонус сума може да се използва само веднъж, като се заложи нацяло, и само на финалния мач. Само тогава ще може да изтеглите евентуалните си печалби.

Залози, които са затворени с помощта на Cash Out, не се зачитат към промоцията. Бонус средствата се превеждат по сметките на играчите до 24 часа след края на съответния залог за деня. Уинбет си запазва всички права да ви изключи от тази оферта при недобросъвестни действия.


Финал – #Финал Топ

Офертата е с валидност от 12.07. до 15.07. или с други думи – промоцията е само за финалната среща на Световното в Русия. Чрез тази оферта всички клиенти на Winbet ще получат гарантирано най-високи ставки за победа на двата финалиста на Мондиала в редовното време, спрямо останалите коефициенти на пазара.

Най-високите коефициенти ще бъдат на линия за всеки един клиент и няма условия по типовете залози, които може да правите. Все пак Winbet си запазва правото да ви изключи от офертата, ако се опитвате да мамите по някакъв начин. При допълнителни въпроси може да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти към компанията.


Финални думи

Четирите оферти, които от Winbet са приготвили за своите клиенти, са повече от добри. Компанията има за цел да поощри своите потребители, като им предложи една допълнителна възможност за печалба на всички мачове от Световното първенство. Сега остава да се възползвате от офертите и да се насладите на Мондиала с предложенията на Уинбет. Ние ви желаем успех.

Експерт
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 коментари за ““Като за Световно” – бонуси от Winbet по случай Мондиал 2018

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!