Бонус Super Hot със завишени коефициенти от Winbet

Видяно 90 пъти

В началото на месец Септември 2018 година букмейкърът Winbet зарадва своите потребители с още една, нова бонус оферта. Тя се нарича Super Hot залози и предлага нещо, което ще заинтригува всички любители на спортните предвиждания. Промоцията предлага завишени коефициенти за определени събития и по определен начин. Повече за нея ще ви разкажем в този материал.

Към Super Hot залозите


Същност на бонуса

Офертата представлява промоция, която предлага по-високи коефициенти за определени събития. Всяка седмица, в точно определени дни, Уинбет предоставя на своите потребители по 3 събития със завишени коефициенти. Пазарите, които ще намерите, не са обикновени и определено ще прихванат вниманието ви. Дните, в които ще намерите Super Hot залозите, са понеделник, сряда и петък. По този начин, в три дни от всяка седмица, ще може да се възползвате от избрани събития с високи коефициенти. Ще може да намерите селекциите от 11:00 ч. във всеки един от посочените дни, а залозите на наличните пазари ще бъдат активни до началото на самите събития.

Най-вече ще намерите селекции за футболни мачове, но също така активно ще може да залагате на завишени коефициенти за баскетболни срещи, тенис двубои и събития от други спортове.

Самата оферта е валидна в сайта на букмейкъра от 1 Септември до 31 Декември 2018 година, но има твърде голяма вероятност промоцията да бъде активна и в началото на следващата година. По принцип всеки един winbet бонус се предлага с определен срок, но практиката показва, че компанията предпочита да удължи успешните оферти, а Super Hot Bets изглежда такава.


Условия на този бонус

Всяка една оферта, по традиция, пристига с определени правила и изисквания. Такива има и за промоцията със завишените коефициенти. Ще ви разкажем и за тях.

Като начало, нека споменем, че бонусът е активен за всички клиенти на компанията, които са регистрирани в системата ѝ. Вече споменахме, че в 11:00 ч. се пускат и въпросните 3 селекции със завишени коефициенти, които може да намерите всеки понеделник, сряда и петък. Когато очаквате печалба обаче, ще трябва и последната селекция от трите да завърши, за да може залогът ви да бъде уреден.

Потребителите могат да залагат избраните селекции само на залози от тип сингъл. Множествени залози и всякакъв вид комбинации не са активни за пазарите със завишени коефициенти. Също така не може да повтаряте залозите си, т.е. имате право на само един залог за всяка селекция. Максималната сума на залога, който може да поставите на една от селекциите, е 20 лева.

Също много важно условие е, че за избраните селекции не е налична Cash Out опцията и няма да може да затваряте тези залози.


Къде да намерим Super Hot залозите?

раздел Super Hot залози от Winbet
Завишени коефициенти от промоцията Super Hot Bets

За целта трябва да заредите спортния раздел в сайта на Уинбет и да обърнете внимание на менюто вляво. Там, точно над списъка с наличните спортове, ще намерите раздел Super Hot Bets. Когато го изберете, ще видите наличните събития, на които можете да заложите. За да го направите, остава да влезете в профила си и да потвърдите своя залог. Ако пък нямате акаунт в системата на букмейкъра, а искате да се възползвате от промоцията, може да си създадете сметка само за няколко минути.

Промоцията със завишените коефициенти от Winbet прилича на една по-стара оферта, която беше налична в сайта – Нокаут залози. В новата си версия обаче бонусът идва променен, не се предлага всеки ден, но пък за сметка на това наличните пазари и коефициенти са много по-високи от преди. Ние ви желаем успешни залози с по-високите коефициенти на нестандартни спортни пазари в сайта на Winbet.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Бонус Super Hot със завишени коефициенти от Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!