Бонус Стоичков за Световното в Катар 2022

Видяно 117 пъти

Остават само няколко дни до началото на Световното по футбол в Катар, за да отпразнува това WINBET и Христо Стоичков ще раздават безплатни залози. За да получите безплатен залог единствено трябва да направите залог на мач от FIFA купата в Катар, който да е на живо.


Как да се квалифицирам за бонус?

Ако искате Стоичков да ви даде безплатен залог ще трябва да изчакате да започне световното по футбол. След началото му направете залог на живо на някой от мачовете. Убедете се, че залога е на стойност минимум 20 лева и с коефициент поне 1.30

Залога трябва да бъде единичен и направен с реални средства, залози с бонус пари няма да бъдат приети. Също така ако ползвате функцията кеш аут ще загубите безплатния залог.


Как да ползвам безплатния залог?

Залога ще получите след уреждане на срещата и неговата сума ще бъде избрана на случаен принцип. След като получите бонуса имате 1 ден да го ползвате на залог с коефициент поне 1.01.

Промоцията ще започне на 20.11.2022 и ще продължи до 18.12.2022.

Към WINBET

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус Стоичков за Световното в Катар 2022

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!