Бонус „Събитие“ от Ефбет

Мария Костадинова
Видяно 64 пъти

Клиентите на Ефбет се радват на най-различни промоции и оферти от страна на букмейкъра. Може би най-любопитното предложение в портфолиото на компанията е Бонус Събитие, за което ще ви разкажем в този текст.

Вход в Еfbet


Как се получава Бонус Събитие от Efbet?

Лицензираният букмейкър на Efbet има над 20 години опит зад гърба си и стабилни позиции в сегмента с наземни игри и залози. Вероятно знаете, че компанията е сред честите спонсори на различни отбори и участва активно в спортните турнири в страната. Именно този аспект от дейностите на букмейкъра може да ви донесе Бонус Събитие. Той се предлага на лицата, присъствали на мероприятия, организирани от Ефбет. Това може да са мачове на подкрепяните от бранда отбори, събития с рекламна цел, промоции по откриването на нов игрален пункт и пр. При различните мероприятията условията за получаването на Бонус Събитие може да варират. Правилата му обаче винаги са едни и същи и за тях ще прочетете в следващите редове.


Какво представлява Бонус Събитие от Ефбет?

От Бонус Събитие могат да се възползват единствено клиенти, които имат профили в сайта на Ефбет. Това е промоция, при която някои потребители, присъствали на събития, организирани от букмейкъра, получават право на безплатен залог в сайта на компанията. Офертата може да бъде на стойност 20 лв. или 50 лв. След като я получите, трябва да направите спортна прогноза в секцията на Ефбет.

Имайте предвид, че максималната стойност на печалбата ви е в петкратен размер на получената промоция. Ако ви е предоставен Бонус Събитие 20 лв., максималната сума, която може да генерирате от него, е 100 лв. Дори да заложите на пазар със ставка 10 и да спечелите 200 лв., приходите, сумата няма да се измени. Такива са правилата на промоцията.


Получих Бонус Събитие. Как да го разиграя?

Тъй като няма да откриете подробна информация за Бонус Събитие на сайта на Ефбет, решихме да изготвим за вас списък със стъпките, които трябва да предприемете, за да усвоите промоцията, която сте получили на мероприятие, организирано от букмейкъра.

 1. Да предположим, че сте получили Бонус Събитие от Ефбет и да приемем, че той е в размер на 20 лв.
 2. Букмейкърът го превежда в профила ви под формата на право на безплатен залог в размер на 20 лв.
 3. Имате определен срок, в който трябва да реализирате залога си на събитие от спортната секция на Ефбет. Този срок ще бъде изрично указан от букмейкъра – в брошура, по e-mail или чрез SMS.
 4. Да допуснем, че заложите своите промоционални 20 лв. на пазар с коефициент 8 и прогнозата ви се окаже вярна. Макар че сметките показват печалба от 160 лв., към акаунта ви ще бъдат насочени само 100 лв., защото такива са условията на офертата – печалбите от безплатния залог не може да надвишават петкратната му стойност.
 5. Всъщност, получената печалба от 100 лв. се явява горният праг на поощрението, което Ефбет ще добави към акаунта ви, ако го захраните със средства. Това ще рече, че ако преведете 50 лв. към профила си, от реализираната печалба при безплатния залог ще останат също толкова. Така в сметката си ще имате баланс от 50 лв. и право на безплатен залог на същата стойност.
 6. За да може да изтеглите пари от сметката си, трябва да покриете изискванията по разиграване на бонуса. Ще е нужно да направите спортни залози на стойност, равна на три пъти сбора от депозита и полученото към него поощрение. Ако следваме горния пример и предположим, че сте депозирали 50 лв., а Efbet са добавили още 50 лв. в профила ви, ще бъде необходимо да инвестирате най-малко 300 лв. в раздел „Спорт“, преди да може да дръпнете пари от акаунта си.

Допълнителни условия

След като ви запознахме с процедурата по усвояване на бонуса, ви предлагаме да прегледате и някои допълнителни условия, които да имате предвид при играта си.

 • Имате срок от 30 дни да покриете условията по разиграване на бонуса.
 • В изискването за превъртане участват само залози с коефициент равен или по-голям от 1.50.
 • Ако използвате опцията Cash Out за някоя прогноза, тя няма да се зачита към разиграването на бонуса ви.
 • Не всички пазари спадат към условията за разиграване. Изключение правят: Всички Четно/Нечетно и Азиатски линии, Равенство Няма Залог и Азиатски Хендикап.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус „Събитие“ от Ефбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!