Бонус „Събитие“ от Ефбет

Видяно 94 пъти

Клиентите на Ефбет се радват на най-различни промоции и оферти от страна на букмейкъра. Може би най-любопитното предложение в портфолиото на компанията е Бонус Събитие, за което ще ви разкажем в този текст.

Играйте в efbet


Как се получава Бонус Събитие от Efbet?

Лицензираният букмейкър на Efbet има над 20 години опит зад гърба си и стабилни позиции в сегмента с наземни игри и залози. Вероятно знаете, че компанията е сред честите спонсори на различни отбори и участва активно в спортните турнири в страната. Именно този аспект от дейностите на букмейкъра може да ви донесе Бонус Събитие.

Той се предлага на лицата, присъствали на мероприятия, организирани от Ефбет. Това може да са мачове на подкрепяните от бранда отбори, събития с рекламна цел, промоции по откриването на нов игрален пункт и пр. При различните мероприятията условията за получаването на Бонус Събитие може да варират. Правилата му обаче винаги са едни и същи и за тях ще прочетете в следващите редове.


Какво представлява Бонус Събитие от Ефбет?

От Бонус Събитие могат да се възползват единствено клиенти, които имат профили в сайта на Ефбет. Това е промоция, при която някои потребители, присъствали на събития, организирани от букмейкъра, получават право на безплатен залог в сайта на компанията. Офертата може да бъде на стойност 20 лв. или 50 лв. За да получите максимума от бонуса, след като го получите, трябва да направите депозит, равняващ се на предоставеното оператора поощрение.

Пример:

Ако, да речем, получите бонус събитие от 50 лв., за да го реализирате, е нужно да захраните акаунта си с 50 лв. В случай, че депозирате по-малко пари, това ще бъде и стойността на офертата, която ще осребрите.


Получих Бонус Събитие. Как да го разиграя?

Тъй като няма да откриете подробна информация за Бонус Събитие на сайта на Ефбет, решихме да изготвим за вас списък със стъпките, които трябва да предприемете, за да усвоите промоцията, която сте получили на мероприятие, организирано от букмейкъра.

  1. Да предположим, че сте получили тази оферта от списъка с бонуси от eфбет и да приемем, че той е в размер на 20 лв.
  2. След успешен депозит букмейкърът го превежда в профила ви под формата на право на безплатен залог в размер на 20 лв.
  3. Имате определен срок, в който трябва да реализирате залога си на събитие от спортната секция на Ефбет. Този срок ще бъде изрично указан от букмейкъра – в брошура, по e-mail или чрез SMS.
  4. Нужно е да превъртите бонус събитие веднъж на спортни събитие с коефициент не по-малък от 1.50.

Допълнителни условия

След като ви запознахме с процедурата по усвояване на бонуса, ви предлагаме да прегледате и някои допълнителни условия, които да имате предвид при играта си.

  • Имате срок от 30 дни след направения квалифициращ депозит, в които да покриете условията по разиграване на бонуса.
  • В изискването за превъртане участват само залози с коефициент равен или по-голям от 1.50.
  • Ако използвате опцията Cash Out за някоя прогноза, тя няма да се зачита към разиграването на бонуса ви.
  • Не всички пазари спадат към условията за разиграване. Изключение правят: Всички Четно/Нечетно и Азиатски линии, Равенство Няма Залог и Азиатски Хендикап.

Посетете efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус „Събитие“ от Ефбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!