Бонус “Replay” от Efbet

Видяно 91 пъти

Бонус Replay е новата изненада, която Ефбет предлага на потребителите си. Това е бонус за презареждане, който предлага 100% от упоменатата сума към предложената оферта при реализиран от вас депозит. За получаването на този бонус се изисква покана от букмейкъра, където е написана максималната сума, която може да получите, след като депозирате средства. Всички лоялни клиенти могат да получат покана за този бонус на месечна база.

Посетете Efbet


Какво представлява Бонус Replay на Efbet?

Replay бонус 100�резареждане от Efbet
100% бонус презареждане в Ефбет

Най-елементарният пример, който можем да дадем за този бонус от Ефбет е следния: да предположим, че сте депозирали 70 лева в сметката си, а стойността на офертата е в размер на 100 лева. В този случай вие получавате 100% бонус върху офертата, а останалата сума от 30 лева ще бъде анулирана. Ако захраните сметката си със 100 лева ще получите пълната бонус сума от 100 лв.

При получена покана ще усвоите този бонус за няколко минути. Поканите се изпращат по електронната поща, SMS или чрез известие в игралния акаунт. При положение, че бонусът се забави, след като сте били поканени, то отправете вашите въпроси чрез чат на живо в сайта.


Какви условия и правила важат към Бонус Replay?

Като всеки друг бонус и този изисква от клиентите на Ефбет, да спазят определени правила и условия. В случай на некоректно поведение от страна на играчите, букмейкърът може да анулира офертата по всяко време. Ето и правилата, с които трябва да се съобразите:

 1. Бонусът се предлага на предварително избрани клиенти, които фигурират в специалния бонус списък. Офертата се предоставя само за първия депозит получен след поканата;
 2. Клиентите могат да се възползват от бонуса в срок от две седмици;
 3. В случай, че имате стара оферта, която не е кредитирана в игралната ви сметка и получите ново предложение за бонус, то само последното важи за вас;
 4. Играчите трябва да направят минимален депозит от 10 евро;
 5. За да вземете допълнителните средства от бонуса, е необходимо да изпълните условията за превъртането на офертата.
 6. За да превъртите бонуса е нужно да заложите един път размера на депозираните средства на събития с минимален коефициент 1.50, и да заложите самия бонус;
 7. За тези, които получат бонус Replay за казино, разиграването на офертата става, след като направите залагания на обща стойност 2-пъти размера на бонуса.
 8. Залагания направени чрез опцията “затвори залог“ не приспадат към този бонус;
 9. Бонус Replay се предоставя под формата на безплатен залог и трябва да бъде разигран за десет денонощия. Във всяка друга ситуация, офертата ще бъде анулирана;

Пример за превъртане на бонуса:
Ако сте получили оферта за 100 лева и депозирате 100 лева, за да превъртите бонуса, е нужно да реализирате залагания на стойност 100 лева от вашия депозит и стойността на бонуса, която в случая е 100 лева. По този начин залагате общо 200 лева и сте спазили условията за разиграване. Числата, които сме дали са примерни и могат да имат друго изражение.


Нашето мнение за Бонус Replay на Ефбет

Ефбет продължава да предлага съблазнителни промоции, както и сами виждате. Бонус Replay е една страхотна добавка за лоялните клиенти и условията му по превъртане и изпълнение не са никак сложни. Ние харесахме тази оферта и се възползвахме от нея, а сега оставяме на вас да опитате. Да се надяваме, че букмейкъра ще продължи да ни радва с подобен тип промоции.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус “Replay” от Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!