Бонус при презареждане на сметка в Efbet

Видяно 116 пъти

Родният букмейкър цени своите клиенти и се старае да насърчава играта им по всички възможни начини. Ако вече сте се регистрирали на сайта, вероятно сте се възползвали от първоначалния Ефбет бонус, който компанията дава на новите си потребители. Знаете ли обаче, че букмейкърът е предвидил поощрение и за клиентите, които презареждат сметките си? В този текст ще ви покажем как може да се възползвате от тази промоция.


Какво представлява бонус презареждане от Ефбет?

Бонусът за презареждане от Ефбет е оферта, предвидена за редовните клиенти на бранда. Може да се възползвате от него, само след като компанията ви е изпратила покана.

Това става чрез SMS или по e-mail. Промоцията е в размер на 100% от следващото ви зареждане, а нетната ѝ стойност се определя индивидуално за всеки клиент. Бонусът се начислява автоматично към акаунта ви, след като захраните отново сметката си. Той се появява в профила ви под формата на безплатен залог.


Колко може да получите?

Както споменахме, сумите, които efbet предлага на своите потребители, са различни. Те зависят от честотата, с която играете, и от размера на вашите залози. При всички положения бонусът ще бъде 100% от следващата сума, която ще депозирате към сметката си. Нека предположим, че букмейкърът ви е поканил и ви е предложил оферта в размер на 50 лв.:

 • Ако захраните сметката си с толкова, той автоматично ще добави цялата стойност в профила ви под формата на безплатен залог.
 • Обърнете внимание, че цифрата, която е посочена в поканата ви, е горният таван на бонуса, който няма да бъде надвишен, дори да инвестирате повече средства. Това ще рече, че даже да депозирате 100 лв. в сметката си, добавеният безплатен залог отново ще е 50 лв.
 • Ако заредите по-малка сума, това ще е и размерът на поощрението, което ще получите. При захранване с 20 лв., същата ще е стойността и на безплатния залог, който ефбет ви предлага.

Някои по-важни условя

Всички условия към предлаганата промоция може да откриете в секцията „Бонуси“ на сайта на Efbet. За да ви спестим време обаче, ви предлагаме извадка с по-важните правила:

 • От бонуса за презареждане могат да се възползват само потребителите, които са получили покана от Ефбет.
 • Дали ще получите покана, зависи от личната ви игра – дали залагате често, в какви размери и колко пъти досега сте захранвали сметката си.
 • Във всяка покана е упоменат срок на валидност на офертата. Най-често той е три дни. Това означава, че трябва да заредите сметката си през следващите три денонощия, за да получите бонуса си.
 • Минималната сума, с която трябва да захраните повторно акаунта си, е 10 лв., 5 EUR, 7 USD, 4GBP, 6 CHF.
 • След като получите бонуса си, имате седем календарни дни да се възползвате от предоставения безплатен залог.
 • За да теглите средства от сметката си, трябва да сте направили залози в размер на 100% от сумата, с която сте захранили акаунта си при получаването на бонуса. Другото условие е да сте разиграли целия безплатен залог. Това ще рече, че ако сте депозирали 50 лв. и сте получили още толкова като добавка, ще бъде необходимо да изразходвате целия безплатен залог и да поставите прогнози за минимум 50 лв.
 • Зачитат се залози с коефициент най-малко 1.50. При множествен залог е нужно поне една от селекциите да е със ставка, равна или по-висока от 1.50.
 • Някои маркети не спадат към изискванията за разиграване на бонуса.

Посетете efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус при презареждане на сметка в Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!