Бонус при нова регистрация в сайта на Bet365

Видяно 116 пъти

Като всеки един уважаващ себе си букмейкър и Bet365 дават стартов бонус за новорегистрираните играчи. Размерът на допълнителния стимул е 100% върху направения от вас депозит, но не за по-голяма сума от 100 лева. На този етап не е нужно да въвеждате промо код, с който да получите бонуса, а само да следвате инструкциите, които сме дали по-долу.

За да се възползвате от стартовия бонус до 100 лева, е задължително да спазвате правилата и условията на букмейкъра. Ако дори едно правило не е покрито, то бонусът няма да бъде даден. В случай, че искате да приберете спечелените пари от бонуса в сметката си, ще се наложи да разиграете определена сума, която ще откриете в условията написани в тази статия.

Вход в Bet365


Инструкции за получаване на стартов бонус от 100%

бонус за спортни залози
 1. Направете своята регистрация в Bet365 и извършете депозит от 10 лева или по-голям;
 2. Всеки нов клиент има право на допълнителна сума от 100% до максимум 100 лева.
 3. Бонусът се изисква, след като направите депозит и от меню „Услуги“ кликнете върху „Клиенти„. Отидете на „Оферти“ и натиснете бутона „Изискай“.
 4. За да правите залагания с вашия бонус, е нужно да превъртите един път сумата на депозита ви на спортни събития и пазари, които пожелаете.

Това са основните стъпки, които е нужно да извървите, ако искате да се сдобиете със стартовия бонус. В следващите редове ще разгледаме, какви са правилата и изискванията за разиграването на бонуса, както и какви са условията за усвояване на натрупаните печалби.


Правила и условия към началния бонус
 1. За получаване на бонуса от 100% е задължително да направите депозит от поне 10 лева. Максималната сума, с която може да се сдобиете е в размер на 100 лева.
 2. Ако искате да залагате със стартовия бонус, то превъртете един път сумата на депозита ви на спортни събития и пазари по избор.
 3. Правилото за разиграване на бонуса гласи, че трябва да направите уредени залагания на стойност 3 пъти вашия депозит и бонус. Само така може да изтеглите печалбите си.
 4. В случай, че не изпълните условията за разиграване на бонуса до 90 дни, то той ще бъде анулиран автоматично от системата.
 5. Депозити направени чрез Neteller, Skrill и Skrill 1-Tap не се зачитат за получаването на бонус офертата.
 6. Единични или множествени залози с коефициент по-малък от 1.50 не се зачитат към условията за получаване на бонус офертата.
 7. Предварително затворените залагания посредством функцията „Кеш аут”, както и прилагането на „Промени залог”, не позволяват усвояването на бонуса.

Пример за взимане и превъртане на началния бонус:

Ако направите депозит в размер на 200 лева и изискате началния бонус, ще получите допълнителни 100 лева във вашия баланс по сметка. За да залагате с допълнителната сума е нужно да направите залози за 200 лева. Превъртането на бонуса, което ви позволява да приберете парите в сметката се извършва като направите залог 3 пъти по 300 лева (200, които сте заложили и 100-те бонус), като общата сума е 900 лева. По този начин ще може да изискате плащане на натрупаните печалби и ще спазите условията по разиграване на стартовата оферта.

Може да разгледате различните предложения, към които сме добавили отделен бонус код за Bet365, като така ще прецените дали да залагате на спортни залози или на казино. Офертите са разнообразни и имат определени правила и условия.

Изискайте своята оферта


Нашето мнение за началния бонус

Началният бонус от 100% на Bet365 е идеален, за да започнете играта. Условията към него не са неприемливи, така че можете да опитате да го превъртите. Разбира се, максималната сума, която може да получите (100 лева) не е никак малка. Прави чест на букмейкъра, че е измислил този и много други бонуси, с чиято помощ имате възможност да натрупате големи печалби.

Посетете Bet365

betenemy

0 коментари за “Бонус при нова регистрация в сайта на Bet365

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!