bet365 новини

Бонус „Лоялност“ от Bet365

Как да получа спортен бонус лоялност от Bet365?

Букмейкърският сайт на английския букмейкър ще зарадва феновете на залозите, с много и интересни бонуси. За почти всички оферти може да се информирате, след като влезете в системата със своето име и парола, и селектирате раздел „Промоции”, който се намира в падащото меню на профила ви. В този раздел на Bet365 са поставени голяма част от промоциите, както и правилата към тях.

Вземете своя бонус

Съществува обаче една оферта, за която няма актуална справка, тъй като тя се предоставя само на лоялни играчи, които са натрупали повече залози. Става дума за Бонус Лоялност, който идва като една приятна изненада за всички клиенти с по-дълъг стаж в спортните залозите на Бет365.


Какво представлява спортният бонус лоялност?

Бонусът може да бъде усвоен от всеки участник в спортните онлайн залагания на Bet365. Любопитно е, че тази оферта не изисква от играчите да депозират определена сума пари или да въвеждат промо код за Бет365, но въпреки това си има определени условия, които за някои биха били трудни за изпълнение. Във всеки един момент можете да получите писмо на електронната си поща, с която сте се регистрирали или съобщение в профила ви, които ви информират, че можете да се възползвате от специалната оферта Бонус Лоялност.


Как се получава Бонус Лоялност в Bet365?

Ако искате да се възползвате от тази бонус оферта, ще трябва да вземете дейно участие в залозите на букмейкъра. С напредъка на времето и повишаване на вашата активност ще имате по-голям шанс за получаване на Бонус Лоялност. Всичко, което е необходимо за получаването на бонуса, е да играете по-често в сайта, а операторът сам ще ви предложи актуалната оферта.

Този бонус не бива да се превръща във фикс идея на играещите. Последните просто трябва да бъдат търпеливи, и да чакат тяхната лоялност към букмейкъра да бъде възнаградена от него. В случай, че вече сте получили възможност да усвоите бонуса, е необходимо да спазите следните няколко стъпки по активация на офертата:

 • От вашия профил изберете секция Клиенти;
 • От нея селектирайте подменю Оферти;
 • В отворения прозорец отидете на графа Налични оферти;
 • В падащото меню изберете Бонус Лоялност;

Какви средства осигурява Бонус Лоялност?

В тази оферта допълнителните средства, които ще получите за залози, варират спрямо вашата активност. Минимумът, който може да получите е 5 лева, като букмейкърът може да даде и много по-голяма сума. Интересен е фактът, че средствата, които ще получите допълнително се влияят от селектираната валута за игра. Така например ако сте избрали Евро сметка, то вместо 5 лева, ще получите 5 Евро, което е малка, но важна подробност, която трябва да отбележим.


Правила за получаване и разиграване на Бонус Лоялност

След като сте получили Бонус Лоялност, е необходимо да спазите всички правила и условия към него, ако желаете да получите евентуално натрупаните си печалби. В следващите редове ви предлагаме най-важните правилата към тази страхотна промоция на Бет365:

 • За да изтеглите средствата си натрупани чрез Бонус Лоялност, трябва да го превъртите, като спазите условията за разиграване;
 • Играчите трябва да разиграят 3 пъти размера на получения бонус, за да могат да теглят печалбите си;
 • Разиграването са прави на състезания с минимум коефициент 1.50;
 • В случай, че правите множествени залози, поне един от тях, трябва да спази условието за минималния коефициент;
 • Залагания на Азиатски хендикап не са приложими към бонус офертата;
 • Затворените залози също не важат към условията за разиграване на бонуса;
 • Клиентите на Бет365 разполагат с 90 дни, в които е нужно да изпълнят условията за превъртане на бонуса;

Пример за превъртане на бонуса:
В случай, че получите бонус от 5 Евро, ще трябва да направите залози на обща стойност 15 Евро, за да изпълните условието за разиграване на бонуса. Само по този начин ще имате възможност да приберете печалбите си от допълнителната оферта.


В обобщение

Бонусът за лоялни клиенти е едно от добрите хрумвания на букмейкъра Bet365, което си заслужава да отбележим в сайта ни. Играйте по-често в системата за онлайн залози и няма как да не получите този интересен бонус. При всички положения ще останете доволни от допълнителните средства, с чиято помощ ще повишите възможността за добри печалби.

Бонус „Лоялност“ от Bet365
4.7 (94%) 10 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *