Бонус за загубен залог на баскетбол в Betfair

Видяно 110 пъти

Любителите на баскетбола имат още една причина да поставят своите прогнози именно в Betfair. Това е офертата за бонус при драматично загубен баскетболен мач, която букмейкърът предлага на своите клиенти. В следващите редове ще ви разкажем как може да се възползвате от нея.


Компенсация при драматично загубен залог

Заложили сте на баскетболен мач с драматичен развой? Вашият отбор води до изтичането на третата четвърт, но в крайна сметка резултатът се обръща? Ако тази ситуация ви е позната, Betfair има точното предложение за вас.

Компанията предлага на баскетболните фенове, които залагат в Спортна борса, да получат обратно залозите си, ако мачът им пропадне в последната четвърт. Компанията ще възстанови сумата до € 25 за всеки клиент. Ще получите своята компенсация в рамките на 24 часа след приключването на играта.


Как да участвате в промоцията?

участие в промоция на Betfair

Право да се възползват от офертата имат всички клиенти на Бетфеър, чиято сметка е регистрирана в България. За да се класира вашата игра, трябва да сте заложили в раздел „Спортна борса“ на компанията. Зачитат се прогнози от следните пазари:

 • Паричен хендикап на NBA
 • Залагане на мач на Euroleague
 • Залагане на мач на АСВ

Важно е да помните, че за да отговарят на условията към офертата, вашите залози трябва да са направени преди началото на мача. Играта за събития на живо не се класира за обезщетенията.


Важни условия:

условия за участие за залог на баскетбол

 • Участват сами единични залози, направени на някой от изброените по-горе пазари.
 • Не се зачита играта на пазар Равен и предположения, за които е използват частичен или пълен Cash Out.
 • В промоцията не участват залози, направени с бонус средства.
 • Ако преди дадено събитие направите повече прогнози, които отговарят на условията, в играта ще се вземе предвид залогът ви с най-малка инвестирана сума.
 • Бетфеър ще възстанови до €25 от залог. Това означава, че ако сте играли с €10, ще получите, обратно пълната сума. Ако сте инвестирали €100 в своето предположение, Бетфеър ще ви върне €25.
 • Букмейкърът ще ви предостави компенсацията под формата на безплатен залог, който ще се кредитира автоматично по сметката ви в срок от 24 часа след приключването на събитието.
 • Безплатният залог не може да бъде осребрен. Имате право единствено да го инвестирате в залози.
 • Имате срок от една седмица, в която да се възползвате от безплатния си залог, предоставен по тази промоция.

Нашето мнение

Обезщетението за драматична баскетболна загуба е само част от портфолиото с атрактивни оферти на Бетфеър. Тази промоция е сериозен жест към любителите на баскетбола. Тя ще ви позволи да играете с по-голяма доза сигурност и да възстановите поне част от загубите си, когато късметът ви се преобърне в последния момент. Най-хубавото на това поощрение е, че то не върви с непосилни условия за разиграване и усвояване.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус за загубен залог на баскетбол в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!