Бонус за Баскетбол в Bet365 – Как се взима?

betenemy
Видяно 14 пъти

Бонус Евро Баскет е валиден за всички печалби от множествени залози извършени преди началото на мачовете при реализирани две или повече на брой селекции. Баскетболният бонус на Bet365 от 50% се извършва чрез направа на множествен залог, който включва мачовете на топ първенствата в Европа. Шампионатите, за които се предлага бонусът са: Евро купа, Евро лига и лигите на Испания, Италия и Германия. За да бъде получен бонуса, трябва да се разиграят пазарите Хендикап с две възможности и Общо в Мача отново с две възможности.

Получете бонус за баскет


правила и условия


Какво трябва да знаем за този бонус?

Максималната допълнителна сума, която може да вземете, е в размер на 100.000 Евро или тяхната равностойност. Бонусът няма да бъде зачетен, при положение, че залогът бъде напълно затворен чрез функцията „Кеш аут”. В случай, че сте затворили частично залога си, то печалбата ще бъде изчислена на база остатъка от активния залог. Ако залогът бъде сменен чрез опцията „Промени залог” бонусът ще се изчисли въз основа на стойността на новия залог.

Когато залога бъде променен, за да бъде включен мач На Живо, бонусът ще отпадне. Залагания комбинирани с бонус оферти от сорта на Lucky 15 и Lucky 31 няма да бъдат зачетени към условията за усвояването на бонуса и ще отпаднат автоматично от системата. В случай, че залогът ви постигне успех, от букмейкъра Bet365 ще добавят следните няколко бонуса към печалбата:


Какви са правилата и условията към Бонус Евро Баскет?

  • Бонус Евро Баскет е актуален за нетната печалба от направените множествени залози с две или повече от две селекции на лигите в Италия, Германия, Испания, а също и за Евро купата и Евро лигата. Залаганията трябва да включват пазарите Хендикап с две възможности и Общо в Мача с две възможности.
  • Ако някоя от вашите селекции е отменена или отложена, бонусът отново ще бъде валиден, но процентите ще се отразят чрез броя на печелившите селекции. Ако например имаме множествен залог с осем селекции, от които седем са печеливши , а една е отменена, то играчът ще получи 25% допълнителен бонус към актива си.
  • Бонусът се добавя в срок от 24 часа, след двубоя от последната ви селекция.
  • Тази оферта не важи, когато сте използвали „Кеш аут”, за да затворите цял залог. Ако има частично затваряне на залога, бонусът към печалбата ви се изчислява на база остатъка от вашия активен залог.
  • В случай, че сте използвали функцията „Промени залог”, бонусът към печалбата ви ще бъде изчислен на база залога, който сте поставили на мястото на стария залог.

Какво е мнението ни за този бонус

За да вземете бонуса Евро Баскет, е необходимо да спазите всички правила и условия, така както са написани по-горе. Ако не покриете дори едно от условията, то този бонус няма да бъде приложен към вашите печалби. За повече информация относно това предложение на Bet365 може да се допитате до поддръжката на букмейкъра, която ще ви помогне да усвоите допълнителната сума, да я разиграете, и да се поздравите с евентуални успешни залагания.

0 мнения за Бонус за Баскетбол в Bet365 – Как се взима?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!