Безплатна игра с прогнози от Palms Bet с 1000 лв. награда

Видяно 235 пъти

Ако обичате футболните прогнози, ще останете доволни от новината за новата игра в сайта на един от водещите онлайн букмейкъри у нас. Сайтът за залози на Палмс бет предлага своето ново предложение – “Palms Bet Специалист”, което представлява бонус игра с прогнози за водещи футболни мачове. Участието в играта не е обвързано с извършването на някакъв конкретен залог с реални пари, а напротив – напълно безплатно е. В битката за наградите участие могат да вземат всички регистрирани потребители на бранда.

Към Palms Bet Специалист


Правила на играта и участие

Участието в новата игра на Палмс бет е безплатно за тези от вас, които имат регистрация при оператора. Условията към текущата промоция са изключително улеснени, като може да научите за тях в следващите редове:

  • Всеки един от участващите в играта получава по 50 стартови монети (“coins” или виртуални пари).
  • За всеки извършен депозит, независимо на каква сума е, играч получава 10 допълнителни монети.
  • Играта включва прогнозиране на предварително избрани от Палмс бет мачове всеки ден.
  • Прогнозите се извършват с наличните виртуални пари, като всяка прогноза се прави за крайния изход от конкретно събитие (за редовното време).
  • При правилна прогноза, играчът натрупва своите виртуални пари като се умножат заложените монети с коефициента на избрания краен изход.
  • Победителят в играта получава голямата награда, която се разпределя измежду първите 50 в подреждането.
  • Общият награден фонд е 1000 лв.
  • Играта продължава в рамките на един месец, но може и да бъде удължена.

Ако трябва да обобщим с няколко думи – получавате виртуалните си пари в играта, залагате безплатно с тях на селектираните ежедневно футболни мачове и се борите за наградите. Остава да бъдете точни в прогнозите си и да се борите за наличните награди. А какви са те, ще разгледаме в следващата точка.


Награди от Palms bet Специалист играта

Бонус играта в сайта на Палмс бет предоставя солиден награден фонд. Той се разпределя между класиралите се в топ 50 в края на играта. Разбира се, най-голяма награда ще получи първенецът в класирането. Хубавото при тази игра е, че дори да се включите по-късно в нея, с повече риск и правилни прогнози, бързо може да се изкачите в подреждането.

Наградите се получават във вид на безплатен залог. Това едва ли е чуждо за регистрираните играчи в сайта, които са активирали и някой от другите бонуси на Palms bet за залози на спортни събития. Самите награди се превеждат до 24 часа след края на играта, а всеки участник ще трябва да заложи своята награда веднъж, за да може впоследствие да изтегли спечелената с нея сума. Има срок от 30 дни, в който наградите са валидни и трябва да се усвоят според посочените правила.

Самият награден фонд от 1000 лева се разпределя както следва:

Място в класиранетоСума на безплатен залог
1250 лв.
2150 лв.
3100 лв.
460 лв.
550 лв.
635 лв.
725 лв.
820 лв.
915 лв.
10 – 3010 лв.
31 – 505 лв.

Желаем ви успех и множество правилно познати мачове, които да ви донесат бонус от играта в сайта на Palmsbet.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Безплатна игра с прогнози от Palms Bet с 1000 лв. награда

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!