Betway LIVE – Залози на живо в Бетуей

Видяно 71 пъти

Всеки модерен букмейкър трябва да предвиди възможност за своите клиенти да залагат и да следят всички най-интересни спортни събития на живо. Секцията на Бетуей БГ на живо дава възможност за подобна дейност, а компанията се е постарала да предостави опция за залагане в реално време по отношение на почти всички надпревари. В следващите редове ще погледнем някои от основните характеристики, свързани с тази дейност.


На какви турнири може да залагаме на живо в Бетуей?

betway залози на живо

Разбира се, една от най-предпочитаните секции е Betway залози на живо. Вижте на кои топ спортни първенства може да залагате Live.

Футболни надпревари

Компанията не може да не насочи голяма част от своя фокус върху царя на спортовете, а именно футболът. Това обяснява защо в платформата може да намерим залози на живо за всякакви мероприятия, включително и с мачове на някои от най-екзотичните места в света. Все пак, трябва да дадем предимство на на първенствата от топ 5 в Европа, както и на най-популярните международни клубни състезания – Шампионска Лига, Лига Европа и Лигата на конференциите. Не може да пропуснем и двубоите от Световни и Европейски футболни форуми, както и квалификациите за тези надпревари във всички краища на света.

Най-интересното от баскетбола и тениса

Феновете на баскетбола и тениса обаче също не бива да се чувстват пренебрегнати. Среднощните мачове от НБА заемат централно място в портфолиото на Бетуей България, като почитателите на това състезание у нас не са никак малко. Същото важи и за любителите на тениса, които получават шанс да залагат на живо на всички големи турнири от серията Мастърс, както на всеки един сблъсък от всички 4 турнира от Големия Шлем.

Някои нестандартни спортни предложения на живо

Почетно място заемат и типично английски спортове. Това важи за снукъра, който не страда от липса на привърженици у нас. Редом до него може да отбележим крикета, както и американските и австралийските форми на футбол. За любителите на хокея също си има специална секция за залози на живо в този раздел на Betway.


Функции при залагане на живо

Операторът е предвидил подробни статистически данни, които отговарят на най-важните показатели във всеки един спорт. Брандът също така е подготвил и специална графика, която показва къде се развиват действията в съответния момент на терена.


Какви пазари на живо предлага Betway?

Ето и най-популярните пазари, на които може да залагате в Бетуей. В сайта на Betway LIVE ще намерите пълен списък на маркетите.

  1. Краен резултат
  2. Голове и точки
  3. Корнери, картони и индивидуални залози

Краен резултат

Разбира се, за всички гореизброени спортове най-важният тип залог е този за краен победител. Той е неизменно наличен в платформата на компанията, независимо дали говорим за футбол, баскетбол, тенис, или някои от другите предложения.

Голове и точки

Броят голове, размените на голове в даден мач, както и изборът на голмайстор са все типове пазари, които може да са изключително благодатни при игра на живо за феновете на футбола. За любителите на баскетбол и тенис говорим за точки, но интензитета на залагания в реално време не спада. С оглед на динамиката в тениса особено може да се припечелят големи суми само при познаването на печелившия в няколко поредни точки от даден мач.

Корнери, картони и индивидуални залози

Футболът също ни дава възможност да насочим поглед към бройките на ъглови удари и картони по време на дуелите. В същото време може да посочим и конкретен играч, който да си изкара червен картон в дадена среща, например. Индивидуалните залози са особено популярни и в баскетбола, където големите звезди често спретват зрелища сами със своите действия.

Разбира се, това са само част от плеадата от възможности, които ще открием в сайта на Betway.bg.


Как са коефициентите за залози на живо в Бетуей България?

Компанията има дългогодишен опит на най-различни световни бетинг пазари, което позволява и за заимстване на идеи. От тази гледна точка не е изненада, че Betway предлага ставки, които са над средните за българския пазар. Разбира се, те не винаги са най-високите, но нивата им са задоволителни за повечето хазартни състезатели.


Може ли да залагам на живо през мобилен?

betway android приложение залози на живо

Компанията се е погрижила потребителите да разполагат с тази възможност във всеки един момент, където и да се намират. В рамките на мобилната версия и Betway приложение за Андроид и iOS ориентацията е много лесна и ще ви позволи да намерите желания пазар за броени секунди.


ЧЗВ

Има ли Cash Out опция при залози на живо в Betway?

Компанията е предвидила възможност за кеш аут за повечето събития, независимо дали залагате на живо, или не.

Мога ли да залагам на живо през мобилната версия?

Да, тъй като Бетуей България знае колко е важно да имате възможност за игра във всеки един момент.

Мога ли да заложа на дартс на живо?

Това е сред многото спортове, които са част от портфолиото за залагане на живо в рамките на сайта на бранда.

Има ли допълнителни условия за залози на живо?

Не, Бетуей дава възможност да се възползвате, независимо дали сте нов, или лоялен клиент.

Какво да направя, ако има технически проблем?

При невъзможност да залагате на живо трябва да се свържете с отдела за връзка с клиенти, който да погледне за дефект в системата.


Betway Залози на Живо: Заключение

Определено Бетуей се е постарал да предложи максимално широк кръг от опции за любителите на залози на живо. Както виждате, всички най-атрактивни спортове и спортни мероприятия са засегнати, за да може всеки да има възможност за реакция и за залагане в точния момент.

Към Betway на Живо

betenemy

0 коментари за “Betway LIVE – Залози на живо в Бетуей

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!