Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🎮 Видове еСпортс и турнири
 2. ✨ Видове пазари на еСпортове в Betway
 3. 📺 Залози на Живо
 4. 📈 Ниво на коефициентите
 5. 📲 Мобилни залози на е-Спортове
 6. 🎁 Бетуей оферти за eSports
 7. ⚖️ Плюсове и минуси
 8. ❓ Въпроси и отговори (FAQs)
 9. 🌟 Оценка за Betway.bg eSports

Спортните залози са вечна класика и задължителна част от сайта на всеки уважаващ себе си хазартен оператор. В последните години обаче виртуалната реалност започва да иззема от позициите на традиционните забавление. От тази гледна точка не е изненадващо, че може да намерим залози на eСпортове в Betway.bg. Тук трябва да имаме предвид, че говорим за електронни спортове, а не за виртуални такива – често срещана грешка. В следващите редове ще разберем какво се крие зад тази секция в спортния раздел на компанията.

Към Betway eSports


Какви eSports турнири може да намерим в Betway?

Betway eSports промо БГ

Сайтът на Бетуей действително е изпълнен с всички класически компютърни игри от тийнейджърските години на повечето хора. В това число може да намерим легендарните Starcraft 2, League of Legends, Dota, CS:GO и още много други. Маниаците на тема електронни игри вече може да се заинтригуват силно и от бетинг занимания.

Видимо откриваме една голяма липса – няма турнири по FIFA, която безспорно е сред най-популярните игри на този век сред почитателите на футбола на всякакви възрасти. Правата за тях обаче са сложни за откупуване, така че очакваме да видим дали Betway.bg ще постигне напредък в този аспект.

Дотогава ви представяме списък с наличните игри на платформата към момента:

 • Apex Legends
 • Call of Duty
 • Arena of Valor
 • Dota 2
 • CS:GO
 • League of Legends
 • Starcraft 2
 • PUGB
 • Mobile Legends
 • King of Glory
 • Rainbow Six
 • Wild Rift
 • VALORANT

Какви пазари са налични за еСпортовете в Бетуей България?

Основните пазари в секцията за електронни спортове на Betway са тези за краен победител. Тук може да говорим както за победител в даден единичен дуел, така и за дългосрочни залози за печеливш в целия турнир. Като цяло обаче богатството от селекции за залагане не е прекалено голямо.

 • Краен победител в дуел
 • Краен победител в турнир
 • Специфични залозите

Може ли да се залага на Бетуей еSports на живо?

Betway електронни спортове

За разлика от други секции в сайта тук това е напълно възможно. Обичайно тези дуели са дълги и това дава възможност на потребителите да се нагласят към променящите се условия. Най-популярни са залаганията в реално време на мачовете на League of Legends, които може да предложат многочасови дуели, изпълнени с обрати и изненади.


Как са коефициентите за еСпортове в Betway.bg?

Краткият отговор тук е, че коефициентите за електронни спортове в Бетуей България са доста задоволителни. Причината е, че тук равенства няма, което значи, че ставките за победител в даден дуел може да стигнат редовно до над 4-5. Истинският хит обаче са дългосрочните залагания – за някои от игрите коефициентите започват от 15, за да стигнат до над 200. Възможностите за печалба са просто сензационни.


Мога ли да залагам на еСпортове от телефон?

betway мобилни залози на еСпортс

Секцията за електронни спортове в Бетуей е отворена за мобилни залози през телефон или таблет. Ето защо може да ползвате мобилната версия или да свалите Betway app и да залагате на eSports директно от апликацията. Бетинг опциите и всички функционалности остават непроменени.


Има ли специални бонуси за еСпортовете в Бетуей?

За момента подобни оферти не се предвиждат от страна на компанията. Единствено може да прибегнете до употребата на кеш аут, тъй като естеството на залаганията го предполагат. Бонуси за съответни събития и други подобни промоции обаче не са налични. Това може и да се промени в бъдеще.


Плюсове и минуси на еSports в Betway.bg

 • Предимства
 • Богато портфолио от електронни игри
 • Убийствени коефициенти за дългосрочен залог
 • Може да се ползва опцията кеш аут
 • Недостатъци
 • Липсват изгодни промо офети

Често задавани въпроси

Има ли кеш аут за еСпортовете в Betway?

Кеш аутът е наличен за електронните спорт в Бетуей, тъй като тези мачове може да продължат с часове.

Има ли FIFA турнири в Бетуей?

На този етап компанията не предлага FIFA турнири, но това може и да се промени в даден момент.

Има ли пряко излъчване на eSports в Betway.bg?

За момента операторът предлага твърде рядко излъчване на живо на еСпортове.

Добри ли са коефициентите за игра на живо на eСпортове в Бетуей България?

Коефициентите за електронни спортове на живо са изключително привлекателни.

С кого да се свържа при проблем с пазарите за eSports?

Трябва да се обърнете с питаме към отдела за връзка с клиентите.


Betway BG eSports: Мнение и оценка

Секцията за електронни спортове изглежда задължителна за всеки модерен букмейкър, така че е Бетуей България не изостава в това отношение. Ето защо даваме висока оценка за Betway eSports за България. Все още обаче може да се попълни с доста различни функционалности тази част от платформата.

Вход в Бетуей еСпортс

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Betway.bg eSports: Залози на eСпортове в Бетуей

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!