Баскетболни залози в Betway – Бетуей Баскет

Видяно 109 пъти
🏀 Betway баскетбол100+ опции
🏁 Топ лигиНБА, НБЛ и др.
⛹ Най-популярен маркеткраен победител
🔖 Бетуей баскет коефициенти№1 за някои събития

Баскетболните почитатели обичайно са сред най-верните и важни клиенти на всяка хазартна компания. Това е факт и когато се обърнем към портфолиото на Бетуей България, който иска да привлече привърженици на всякакви спортни залози. Баскетболните залози предоставят разнообразни опции, включително и много добри пазари, коефициенти и голям брой турнири от целия свят. В следващите редове ще погледнем какви предложения предложения може да намерим в сайта в по-голяма конкретика.

Към Betway баскетбол


Какви баскетболни турнири може да намерим в Betway?

Започваме от най-важният и най-популярен баскетболен турнир в целия свят, включително и сред любителите на залози – НБА. Надпреварата на най-високите и атлетични мъже зад Океана приковава хиляди погледи по време на годината. В Бетуей България имате възможност да следите всички изяви на звезди като Леброн Джеймс, Джеймс Хардън, Стеф Къри, както и на отборите, в които те се състезават.

Шоуто в САЩ обаче не е единствената възможност за залагане. В Betway.bg намираме и разнообразна плеада от турнири на Стария континент, включително всички срещи от Евролигата и Шампионската лига – двата водещи международни състезания.

Баскетболните сблъсъци на клубно ниво не липсват, а залагания може да правите на българското първенство, както и на други водещи такива в Европа, включително гръцкото, германското и други. Екзотиката и в тази секция не липсва, като може да намерите любопитни дуели от най-различни точки на света.

 • NBA
 • Лига АСВ
 • НБЛ
 • ЖНБА
 • ebasketball

На кои пазари мога да залагам на баскетбол в Бетуей?

Баскетболни залози в Betway

За всеки фен на бетинга, независимо за кой спорт става въпрос, най-важният тип селекции са тези за краен победител в даден мач или турнир. Зависи дали говорим за единичен, или дългосрочен залог.

С това обаче не се изчерпват селекциите за залагане на баскетбол в Betway.bg. Традиционни класики са прогнозите за:

 • брой общо точки
 • 1-во полувреме резултат
 • точки общо за двата тима
 • победител в дадена четвърт

В числото на залозите за даден играч включваме отново тези за състезател с определен брой точки, асистенции и борби в мача.

За финал поглеждаме в конкретика към вече споменатите дългосрочни залози за баскетбол в Betway. Може да намерим подобни за европейски и световни първенства, за сезона в НБА, Евролигата, Шампионската лига, както и за всички клубни шампионати в Испания, Италия, Германия, Франция и други.


Коефициенти за залози на баскетбол на Бетуей България

Разбира се, пазарите и видовете турнири нямаше да са от значение, ако коефициентите в секция „Баскетбол“ не бяха високи. Операторът се е постарал да заимства по нещо от дългите си години опит на световната хазартна сцена. Ставките в Betway са над средното ниво за родината ни, като за някои събития те са дори №1, докато за други може и да изостават от конкурентите.


Какви функционалности има за залозите на баскет?

На този етап компанията не е предвидила достатъчно интересни оферти за любителите на този спорт, за разлика от предложенията в секция футбол. Разбира се, това вероятно тепърва ще се променя, така че трябва да се оглеждате за всички новости.


Плюсове и минуси на секция „Баскетбол“ в Бетуей

 • Предимства
 • Богато портфолио и различни турнири
 • Високи коефициенти за всички събития
 • Недостатъци
 • Липсват достатъчно оферти за играчите

ЧЗВ

Може ли да залагам на баскетбол в мобилната версия на Betway?

Залагането в мобилната версия на Бетуей е налично за всички клиенти, така че може да пробвате късмета си отвсякъде.

Може ли да изградя Bet Builder за баскетбол в Betway.bg?

На този етап тази функционалност е налична само за футболните срещи, но това може да се промени.

Може ли да се залага на български баскетбол?

В сайта на Бетуей България са добре застъпени двубоите от елитната баскетболна дивизия на България.

Важи ли Cash Out за залозите на баскетбол в Бетуей?

Betway.bg предвижда възможност да използвате кеш аут при залози за баскетбол.

Какво да направя при проблем с коефициентите?

При видимо несъответствие на коефициентите може да се свържете с отдела за връзка с клиентите на Betway.


Заключение

Баскетболът е в основата на успеха на спортната секция на всеки уважаващ себе си букмейкър, така че Betway се е опитал да удовлетвори всички. Въпреки това, родните почитатели ще очакват и някои допълнителни функционалности от залозите на баскетбол в Бетуей БГ в бъдеще, за да станат нещата още по-атрактивни.

Заложи на баскет в Betway

betenemy

0 коментари за “Баскетболни залози в Betway – Бетуей Баскет

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!