Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.

Бетинг пътешествие на всеки започва с направата на регистрация в избрания гемблинг сайт. Тази процедура не изглежда по-различно в Betway за България, като компанията се стреми да направи целия процес бърз и лесен за своите потребители. Разбира се, след завършването на тази част от заданието следва още една стъпка към пълната свобода на действие – добре познатата Бетуей верификация. При този оператор има една допълнителна специфика, за която ще разкажем в следващите редове.


Как да верифицирам профил в Бетуей България (стъпки)?

Betway верификация документи
  1. Влезте в акаунта си в Betway.bg от 👉 тук
  2. Влезте в настройки и натиснете върху „Верификация
  3. Изберете вида документ, който ще представите
  4. Добавете снимки на документите
  5. Завършете верификацията в Betway
  6. Kъм Betway Верификация

В тази част трябва да представите два удостоверителни документа, с които да потвърдите самоличността и местоживеенето си. Процедурата е задължителна, за да може Бетуей България и всички останали хазартни брандове да вземат лиценз. По този начин се цели спиране на всякакви криминални активности, както и хора, които биха използвали платформата за пране на пари и други подобни дейности.


Кога трябва да верифицирам акаунта си в Betway.bg?

Започваме именно със споменатата специфика. Бетуей е поставил като абсолютно условие за това да можете дори да депозирате средства да сте верифицирали своя акаунт. При други букмейкъри тази процедура предшества тегленето, но Betway верификацията трябва да се направи на много по-ранен етап, ако искате да ползвате пълноценно създадения акаунт.

Препоръчително е веднага, след като сте завършили своята регистрация, да пристъпите и към верифицирането. За ваше щастие, по отношение на самата процедура няма излишни формалности – всичко е познато и изчистено.


Какви документи трябва да представя?

  1. Документ за самоличност
  2. Документ за местоживеене или банкови данни

Документ за самоличност

Първият е такъв за самоличност, съответно може да изберете между лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Важното е да са налични всички ваши основни данни, за да може компанията да свери дали всичко е наред. След като изберете кой от тези документи желаете да представите, трябва да го снимате от всички негови страни и да изпратите снимките на Betway.bg. Няма нужда от сканирани копия, а само обикновени снимки с телефон.

Документ за местоживеене или банкови данни

След това преминавате към втория изискуем документ, който има една идея по-различно предназначение. Бетуей изисква от вас да представите документ, с който да удостоверите местоживеенето си или съответно банковите си дейности. Това може да се случи или с банково извлечение, или разписка за платени данъци или комунални услуги в рамките на последните 3 месеца. Процедурата отново изисква да снимате двустранно, за да може да бъдат представени всички нужни данни.

След приключването на тази процедура вече спокойно може да се отдадете на хазартните си пориви, защото ще имате възможност не само да депозирате средства, но и да правите тегления. От тази гледна точка ранното изискване за верификация до голяма степен е във ваш интерес.


Може ли да мина Betway верификация през мобилен?

Бетуей мобилна верификация

Betway позволява на своите клиенти да извършат тази процедура както през смартфон (Android и iOS), така и през десктоп версията. Единствената разлика е при представянето на снимките. През мобилно устройство може директно да снимате избрания документ и веднага да изпратите фотосите.


Често задавани въпроси

Може ли да се регистрирам в Бетуей през фирма?

Няма как, тъй като Betway.bg изисква изрично да бъде представен документ, отразяващ самоличността на конкретен човек.

Мога ли да депозирам без верификация в Betway?

Компанията е сред малкото, която поставя верифицирането като условие и за направа на първи депозит.

Може ли да стана жертва на злоупотреба чрез Betway верификация?

Операторът притежава валиден лиценз за дейност на българска територия, така че може да сте спокойни, че всичко ще е наред.

Има ли шанс мой документ да не бъде одобрен?

Да, тъй като е възможно снимката, която сте представили, да не е четлива.

Какво да правя при липса на отговор за Бетуей верификацията?

Свържете се с отдела за връзка с клиенти и задайте подробно своя въпрос.


Бетуей Верификация: Заключение

Този букмейкър не затруднява по никакъв начин своите клиенти с изискванията за Betway верификация, тъй като те са напълно стандартни. Не бива да се стряскате, че тук трябва да се извърши процедурата на по-ранен етап, тъй като ще махнете задължението от главата и след това ще имате възможност да се отдадете само на любимото занимание.

Верифицирай се в Betway

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Как да верифицирам Betway акаунта си?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!