Betway ТОП Оферти – Повишени Коефициенти в Бетуей

Видяно 107 пъти

При навлизането на всяка нова хазартна компания на даден пазар е необходим набор от селекции и видове игри, които да накарат услугите на оператора да изпъкнат. Именно това цели и Бетуей чрез раздела си Betway ТОП оферти. В него може да намерите специално селектирани оферти от страна на бранда, които иначе няма как да намерите наред с конвенционалните пазари. В следващите редове ще погледнем за кои спортове може да намерим подобни опции, както и ще обясним какво точно представляват.

Към Betway топ оферти


Какво е Betway Топ оферта?

Този раздел се намира редом до секциите за футбол, баскетбол, тенис и всички останали спортове. В Betway.bg топ офертите заемат първото място в тази колонка поради спецификата. Идеята е, че тук ще намерите подобрени коефициенти за определен тип залози, избрани от компанията.

В това число може да намерим любопитни комбинации от селекции на различни събития – примерно по отношение на два от интересните футболните дуела от деня. На практика операторът съчинява предложения, за които иначе може и трудно да се сетите, като ви дава и допълнителен стимул да ги опитате – повишените коефициенти. Пример за подобен микс е да се даде залог за това трима футболисти да вкарат гол в съответните мачове. Своеобразен Bet Builder, но с преференциални условия.


Кои спортове са представени в Бетуей Топ оферти?

Бетуей топ оферти

Разбира се, централно място заема футболът, тъй като традиционно интерес към този спорт проявява най-голям дял от залагащите на спорт. От тази гледна точка не бива да ни изненадва количеството предложения в тази насока. Те обичайно се подменят всекидневно и са концентрирани върху най-големите двубои от деня на Стария континент – топ 5 първенства, Шампионска Лига и много други.

Все пак, Бетуей България се съобразява с факта, че има доста любители и на други спортни залози. Затова може да намерим и много хубави топ оферти за баскетбол и по-конкретно за най-вълнуващите мачове от НБА. Тук говорим за комбинация от краен победител и индивидуален залог за представянето на даден състезател, например.

Светът на тениса също е представен при наличие на достатъчно вълнуващи сблъсъци, а ежедневно може да намерим коефициенти за събития от света на електронните спортове сред Топ офертите. В това число се включват турнири по CS:GO, League of Legends, FIFA и други, а изборът е изцяло ваш.

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Волейбол
 • Хокей
 • Електронни спортове
 • Всичко най-интересно от деня

Какво отличава коефициентите на Топ офертите в Betway.bg?

Както споменахме, коефициентите са повишени, за да може повече хора да се престрашат да опитат определени залози, които иначе не са никак сигурни в своето сбъдване. От тази гледна точка компанията дава ставки, които са доста над тези в останалите хазартни сайтове на родна територия. Това важи поне по отношение на тези повишение коефициенти.


Може ли да използвам кешаут при Топ офертите?

Бетуей България дава възможност да изтеглите печалбата си предварително чрез опцията Cash Out, когато прибегнете до някоя от топ офертите. Все пак, имайте предвид, че не във всеки момент тази възможност ще бъде налична.


Плюсове и минуси на Бетуей Топ оферти

 • Предимства
 • Разнообразие от спортни събития за залагане
 • Страхотни оферти с високи коефициентите
 • Възможност за залози на живо
 • Недостатъци
 • Невъзможност за игра на живо

ЧЗВ

Може ли да се играят Топ офертите на Betway.bg на живо?

Подобна възможност не е налична, тъй като Бетуей изрично предвижда, че тази опция е налична само преди старта на събитията.

Всекидневно ли има Топ оферти в Бетуей България?

Да, тъй като всеки ден има по нещо интересно от света на спорта, за което да се издадат добри коефициенти.

Има ли значение дали съм нов, или лоялен клиент?

Не, предложението е налично за всеки потребител, който има акаунт в сайта на Betway.

За всички срещи ли има Топ оферти?

Само Betway.bg може да решава за кои събития ще се предоставят Топ оферти, а техният брой е ограничен.

Какво да правя, ако не мога да заложа на Топ оферта?

Свържете се с отдела за връзка с клиенти на Бетуей, който трябва да реши вашия проблем.


Mнение и оценка

Подобно на доста други компании на родния пазар и Betway е прибегнал до даването на завишени коефициенти за определен тип топ оферти. Операторът опитва и успява да съчини доста интересни комбинации, които тепърва ще приковават вниманието на хазартните почитатели.

Заложи на топ оферти в Betway

betenemy

0 коментари за “Betway ТОП Оферти – Повишени Коефициенти в Бетуей

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!