Betway Спонсорства – На Кои Отбори е Спонсор Бетуей?

Видяно 111 пъти

Най-новият бетинг гигант на родния пазар – Betway.bg, определено има отлична репутация като добър бизнес партньор сред спортните среди. Това се дължи на дългогодишните спонсорски договори, сключени от компанията с най-различни големи отбори от света на спорта. Тук обаче не става дума само за футболни гиганти, защото и в баскетболните среди брандът развива своята дейност. В следващите редове ще погледнем част от най-популярните спортни клубове, на които операторът е спонсор.


На Кои Отбори е Спонсор Betway – Актуален Списък

В сайта на Betway.bg може да намерите страница, посветена на спонсорствата на този букмейкър. Към момента там фигурират следните отбори.

  • ФК Уест Хем Юнайтед
  • Атлетико Мадрид
  • Белененсеш САД
  • ФК Лестър Сит
  • ФК Брайтън енд Хоув Албиъ
  • Депортиво Алавес
  • Вердер Бремен
  • Нинджи в пижами (NIP)
  • Направено в Бразилия (MIBR)

Футболни тимове от цяла Европа

Футболът си е най-популярният спорт за редица поколения, включително и настоящото, така че е логично да открием някои звездни имена сред спосорираните от Betway тимове. Започваме от Острова, където намираме гранда Тотнъм, който е традиционен участник в Шампионската лига и дори претендент за титлата в отделни случаи. Почетно място може да намерим и за Лестър и Уест Хем – традиционни средняци, които лека-полека дават заявка за все по-големи постижение.

Продължаваме с Испания, където отново намираме един голям гранд – Атлетико Мадрид. Каква по-голяма реклама за една елитна хазартна компания от това да вижда логото си на екипите на един редовен участник в късните фази на Шампионската лига? Спонсорството на „дюшекчиите“ е сред най-далновидните ходове на Betway. Към тази група прибавяме и Алавес, заедно с германския гранд Вердер Бремен. Определено футболните запалянковци може да са сигурни, че ставките в сайта ще са на ниво, след като видят тази група от силни имена.


Бетуей Спонсорство на Елитни Клубове от НБА

Почитателите на баскетбола също ще имат досег до Betway, след като през последните години спонсорски договори обявиха и някои от гигантите в асоциацията. Това включва Чикаго Булс, Голдън Стейт Уориърс и Кливланд Кавалиерс. В този ред на мисли си заслужава да посетите и тази секция в спортния раздел на компанията. Може да споменем и подкрепата, която оказва операторът за НХЛ, както и някои от най-силните северноамерикански хокейни тимове.


Спонсорира ли Betway цели първенства?

Компанията показва, че мисли мащабно, ставайки благодетел и на белгийската Юпилер Лига през последните няколко години. Както добре знаем, в тази страна таланти винаги се раждат, така че гледаемостта е висока и отвъд границите на Белгия. Футболните първенства обаче не са единствените бенефициенти, след като Betway може да се похвали като един от спонсорите на Световното първенство по снукър, както и на много елитното тенис състезание за жени в Щутгарт, Германия.


Ще има ли спонсорство на Бетуей в България?

Както виждате, Betway отдава изключително внимание на най-високото ниво на спорта на различни континенти, което потвърждава и за колко сериозна компания става дума. Очакванията са скоро тази експертиза да се пренесе и у нас. Българският пазар, безспорно, може само да има полза от спонсорската дейност на толкова популярна и успешна бетинг компания.


ЧЗВ

Спонсорира ли Betway други спортове освен футбол?

Компанията също така подкрепя финансово първенства по дартс, крикет и конни надбягвания, наред с футбола.

Подкрепя ли Бетуей спонсорства с електронни спортове?

Операторът има няколко регистрирани сделки от 2016-а насам с големи отбори в света на онлайн забавленията от този тип.

Спонсорира ли Betway български клубове?

За момента брандът все още не е подписал спонсорски договор с български клуб, но това може да стане съвсем скоро.

Обвързано ли е вземането на лиценз от НАП със спонсорство?

Разрешението за извършване на хазартна дейност на българска територия изисква определени инвестиции в родния спорт.

Влияят ли спонсорските договори на промоционалните оферти?

При сключването на спонсорско споразумение доста често почитателите може след това да се надяват на интересни бонусни оферти.

betenemy

0 коментари за “Betway Спонсорства – На Кои Отбори е Спонсор Бетуей?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!