Betway надбягвания с хрътки – Залози на гонки с кучета в Бетуей

Видяно 72 пъти
🐶 Betway надбягвания с хръткизалози от България
🏁 Видове гонки с кучетаGreyhound Derby, Съндърланд и др.
🐕 Най-популярен пазарпобедител
🎖 Бетуей Антепостда

В списъка на всеки бетинг бранд е редно да присъстват не само най-конвенционалните спортове, но и по-нетрадиционни такива. Betway надбягвания с хрътки безспорно влиза в това число. Този тип надпревари тип гонка с кучета обичайно се свързва с коне и жокеи, но кучетата също са интересен начин за изкарване на добри пари от залози.

Подобни предложения са стандартни за английските ширини, но за България спортът още е в процес на набира популярност. Все пак, компанията навярно ще успее да ви впечатли с коефициентите, честотата на състезания и много други опции.

Към Betway хрътки


Какви гонки с хрътки има в Бетуей?

Основното разделение в този спорт е на породи кучета, които да се състезават. За любителите и познавачите на четирикраките приятели това може да даде насока за развоя на състезанията, бързината и други показатели. В Betway.bg може да намерите описание на типа състезание, като името е в синхрон с породата, която ще търси победата.

Най-голямото предимство на надбягванията с хрътки е честотата на провеждането. Дори и в дадени седмици на сайта на Betway да не се появяват кой знае колко надпревари с хрътки, то това е само временно явление. А честите състезания носят и по-голям шанс за печалби за играчите.

 • Greyhound Derby
 • Съндърланд
 • Гран При

Какви пазари има при Бетуей надбягвания с хрътки?

Betway залози на хрътки

Разнообразие по отношение на селекциите за игра в тази секция е доста ограничено. Все пак, естественото на надпреварите не предполагам, че в Бетуей България може да се измислят кой знае колко различни пазари за залагане. Основният и най-важен е този за победител в цялото състезание, като по време на самите събития излизат и коефициенти за печеливш в съответната гонка. Ето и някои други предложения:

 • Антепост
 • Специални

Коефициенти за състезания с кучета в Betway

В това отношение компанията успява да навакса значително за липсата на много пазари. Коефициентите за краен победител в общия случай достигат до над 10, което подсказва непредсказуемостта на надпреварите. Разбира се, това е само за най-фаворизираната хрътка. Надолу в списъка стигаме и до ставки над 20, че дори и над 100 и 200. Компанията разчита, че това ще привлече повече желаещи за голям успех.


Налична ли е опцията кеш аут за залози с хрътки в Betway.bg?

Естеството на тези надпревари не предполагат използването на кешаут. Те са динамични, като в рамките на самите гонки това също е невъзможно. Надбягванията с хрътки попадат в категорията дългосрочни залози, които НЕ включват възможност за използването на Betway Cash Out или предварително затваряне на залог.


Плюсове и минуси

 • Предимства
 • Много високи коефициенти за всяко състезание
 • Честота на надпреварите в Бетуей
 • Възможност за залагане през мобилната версия
 • Недостатъци
 • Липсва опцията кеш аут за тези надпревари

Често задавани въпроси

Има ли специални бонуси за надбягвания с хрътки в Бетуей?

За момента специални бонусни предложения за залагания на хрътки не са налични в сайта на Betway.

Може ли да се залага от мобилната версия на Betway?

Има възможност да се залага на състезания с хрътки през мобилната версия на Бетуей България.

Мога ли да изградя система за надбягвания с хрътки?

Това противоречи на естеството на залаганията на хрътки, така че Betway.bg е ограничил залаганията само до единични залози.

Наличен ли е кеш аут за надбягвания с хрътки?

Тази опция не е налична, като Betway изрично предвижда, че подобни събития нямат включена Cash Out опция.

Какво да правя, ако не ми излизат надпреварите в тази секция?

Трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Бетуей и да съобщите за належащия проблем.


Betway гонки с хрътки: Финални думи

Надбягванията с хрътки са определено едно екзотично попълнение в рамките на портфолиото на Бетуей България. Пазарите за залагания не са много, но пък за сметка на това ставките винаги може да са удовлетворят търсенията на всеки хазартен състезател. В скоро време се очаква да се бъдат изнесени и нови оферти в тази секция на сайта.

Заложи на хрътки в Betway

betenemy

0 коментари за “Betway надбягвания с хрътки – Залози на гонки с кучета в Бетуей

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!