Фиш за Залози в Betway – Как да го Използваме?

Видяно 68 пъти

Правилното структуриране на фиша с прогнози е най-голямото предизвикателство пред всеки голям почитател на спортните залози. Затова и лесната ориентация е ключова за успеха на това начинание. Betway.bg има дългогодишен опит в сферата на спортните залози, което е гарант за изрядността и на тази функционалност.

Преди началото на играта е важно да сме запознати с подредбата и външния вид на правата колонка, за да няма неприятни изненади. В следващите редове ще погледнем именно към тази функционалност и всичките й възможности.


Как да изградя фиш за залози в Бетуей България? (стъпки)

  1. Логнете се в профила си в Betway от този 👉 линк
  2. Изберете срещите, на които възнамерявате да заложите
  3. Маркирайте селекциите, на които ще се доверите
  4. Изберете дали ще играете единичен фиш, множествен, или система
  5. Селектирайте сумата пари, която ще заложите
  6. Пуснете фиша си и се насладете на забавата
  7. Kъм Betway Фиш

Както виждате, стъпките към пускането на вашите хазартни предложения са съвсем стандартни и не представляват проблем за опитните играчи. След като преминете през тази последователност ще може да видите окомплектования фиш в секция „моите залози“. Оттам насетне нещата са във ваши ръце относно това дали искате да затворите залога си, използвайки опцията за кеш аут.


Различните видове комбинации в Betway фиш

Ето и кои са основните три вида фиш за залози, които може да пуснете в сайта на Бетуей за България.

Множествено комбо

Традиционно, когато споменем комбинации от спортни събития в рамките на общ фиш, се сещаме за колонка с определен брой различни мачове. Това е класическа права колонка, която може да бъде намерена и в Бетуей. По-големият коефициент е гарантиран, но с него идва и сериозния риск. Спецификата е, че трябва всички избрани селекции да се сбъднат, за да може да броим фиша за спечелен.

Единичен залог

Разбира се, понякога може да се изкушим от възможността да насочим вниманието си само върху един сблъсък. При това положение, както и в случай, че говорим за футболен мач, може да се насочите и към опцията за Betway Бет Билдър. По този начин може да наберете по-висок коефициент, придържайки се единствено към избраната среща. Дори обаче да сте избрали множество мачове, вие отново може да изберете опция за единичен залог, което ще означава, че всеки ще бъде гледан сам за себе си и няма да зависи от останалите дуели.

Система

Последната опция, която е налична в рамките на фиша на Бетуей България, e изграждането на система. Това е гросмайсторски приом, който е направен само за опитни играчи в бетинга. Идеята е, че може да получите печалба за своите предложения, дори и да не се сбъднат всички ваши залози. Може да намерите тази опция в долната част на фиша на бранда.


Може ли да изградя фиш през мобилната версия?

Betway фиш за залози от телефон

Betway.bg желае да подпомогне максимално своите клиенти и да ги улесни, така че залагането през мобилната версия или Betway app е също толкова лесно. Няма нищо специфично в изграждането на фиш през смартфона ви, така че може спокойно да се отдадете на тази възможност.


ЧЗВ

Може ли да кешаутна Бетуей фиша?

Да, компанията предвижда, че може да изтеглите фиша си по всяко време, включително и преди старта на събитията.

Налично ли е изграждането на система в Betway фиш?

В Betway.bg може да изградите всяка една от добре познатите комбинации – единичен залог, множествен, както и система.

Къде мога да намеря старите си фишове?

Това може да се случи в секция „Моите залози“, както и в раздел „История“, където са налични всички фишове, които някога сте пускали.

Вижда ли се наличната сума за Cash Out?

Да, това може да бъде видяно в секция „Моите залози“, след като завършите пускането на фиша.

Към кого да се обърна при проблем?

При проблем със залозите трябва да пишете на отдела за връзка с клиентите, който да реши вашия казус.


Betway Фиш за Залози: Заключение

Изграждането на фиш в Betway не крие никакви изненади или трудности. Компанията е включила всички добре познати възможности в това отношение, така че не бива да мислите много. Възможностите са само на няколко клика от вас.

Направи залог в Betway

betenemy

0 коментари за “Фиш за Залози в Betway – Как да го Използваме?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!