Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🎯 Въведение - затваряне на залога
 2. 📖 Стъпки за Бетуей Кеш Аут
 3. 💸 Cash-out Betway - кога е активен?
 4. 📈 Коефициенти при Затвори Залог
 5. ⚖️ За и Против
 6. 📲 Кеш Аут през Телефон (Androdi/iOS)
 7. ❓ Често задавани въпроси
 8. 🌟 Заключение

За модерните бетинг играчи е изключително важно да усещат, че имат пълен контрол над своите залози във всеки един момент от хазартното си преживяване. Сред функциите, които гарантират подобно усещане, е и Betway Cash Out за спортни залози, която позволява бързо да вземете решение дали да затворите залога си. Разбира се, трябва да сте мнителни към това дали за всяко събитие е налична тази опция. За тази цел ще погледнем детайлно към офертата от Бетуей България, за да разберем при какви обстоятелства може да разчитаме на нея.


Как да затворим залог с Бетуей Кеш Аут?

 1. Обичайно трябва да влезете в секцията си със залози, където излизат всички ваши активни фишове. Независимо дали са в ход, или събитията още не са започнали.
 2. До всеки от тях ще се появи едно зелено поле, в което може да намерите един от два знака, в зависимост от това кой език сте избрали.
 3. Знаците може да са „CO” или „Кеш аут“, като искрящият цвят няма да ви подведе.
 4. Под съответното квадратче ще намерите и изведена наличната сума за теглене.
 5. Оттам насетне решението дали да натиснете Betway Cash Out е изцяло във вашите ръце.
 6. Затвори Залог в Бетуей


Какво представлява Betway кешаут?

Betway кеш аут

Betway кеш аут е опция за затваряне на онлайн залог преди края на мача. Замисълът, който стои зад това предложение, е прозаичен – да можете да изтеглите евентуалната си печалба доста преди съответното събитие да завърши. Разбира се, Cash Out е приложимо и в онези сценарии, в които нещата по-скоро не вървят добре и искате да спасите каквото е останало от средствата ви. И в двата случая Betway е предвидил тази страхотна възможност, за да ви улесни в бетинг начинанията. Все пак, няма по-хубаво усещане от това залогът ни да бъде уреден далеч преди края на събитието.

Бетуей кеш аут важи за:

 • Единичен залог
 • Множествен залог
 • Системен залог
 • Залози Live и преди мача

Как да разберем, че опцията е налична?

Betway запазва правото си да не предоставя кеш-аут опцията за всяко едно спортно събитие. Въпреки това, трябва да се признае, че компанията позволява затваряне на залог за по-голямата част от активните спортни залози. За да не трябва клиентите да се чудят много относно наличността или не на тази възможност, брандът е измислил ясно обозначение. Ще видите ярко зелен бутон Кеш Аут / CO.


Предлагани коефициенти и размер на Cash Out

Betway се е погрижил да влезе със силна заявка на българския пазар, като това се отнася и за ставките. Компанията може да се похвали с коефициенти, които са над средното ниво за повечето събития, дори и в някои случаи това да не е точно така. Навярно обаче клиентите ще останат задоволени от офертите за голови линии, ъглови удари и друго.

По отношение на предлагания Кеш аут нещата вече са доста по-относителни. Гемблинг операторът се старае да предостави сравнително висока възвръщаемост по време на самото събитие. Въпреки това, всичко по-скоро зависи от избрания от вас пазар за игра и неговото развитие. За пазари като „краен победител“ уреждането дава по-малко Бетуей Затвори Залог в сравнение с моментите, в които сме играли на голове.


Плюсове и Минуси на Betway Затвори Залог

Разбира се, Betway кеш аут има своите положителни и отрицателни страни. Всеки може да реши дали си заслужава да затворим залог на живо в Бетуей след като сравни списъка ни с плюсове и минуси. Ето и кои са те.

 • Предимства
 • Betway.bg cash out е активен за повечето срещи на живо
 • Може да затворите единичен, системен или множествен залог
 • Затвори залог само с натискане на един бутон
 • Недостатъци
 • Кеш аут НЕ важи за залози за победа или място
 • Дори иконката Кеш Аут да е видима, Betway.bg не гарантират наличието на функцията до края на събитието

Мога ли да Ползвам Кеш Аут в Betway.bg през Мобилен?

Betway cash out от мобилен

Може да ползвате Бетуей.бг кеш аут и през телефон. Опцията Затвори Залог е налична за Android и iOS мобилни устройства – смартфони, таблети, iPhone и iPad. Cash Out е наличен през мобилната версия на сайта. Освен това ако имате инсталиран Betway mobile app, тази функция за продажба на фиша ви предварително ще е също отворена. Използвайте приложението, за да затворите залог преди края на мача.

Най-големите преимущества на мобилния кеш аут е свободата и конторла, който се гарантира. От Бетуей обещават чести нотификации при промяна на коефициентите за live спортни залози. По този начин вие може лесно да промените залога си или да го затворите при нужда.


Често задавани въпроси

За всякакви спортове ли е налична Betway Cash Out опцията?

Betway кеш аут не поставя ограничение според спорта, но за конкретни събития е възможно да не е налична тази функция.

Може ли да задам сума за автоматичен Бетуей Кеш аут?

На този етап компанията не предлага подобна възможност с автоматичен кешаут, но това може да се промени в бъдеще.

Включено ли е частично затваряне на залога от Betway.bg?

Това също е функционалност, която още не е част от портфолиото на бранда, но традиционният Cash Out е доста по-популярен.

Може ли Betway.bg да не затвори залога?

Операторът запазва правото си да не предостави Кеш аут, ако сметне, че сте се възползвали от техническа неточност в системата.

Към кого да се обърна при проблем?

Трябва да се допитате до отдела за връзка с клиентите на Betway, който да се опита да реши казуса ви.


Нашето мнение и оценка за Бетуей БГ Кеш Аут

Кеш аут функцията е неделима част от портфолиото на всеки уважаващ себе си хазартен бранд, така че Betway отговаря на този критерии. Голямото предимство е, че изключително рядко ще се случи така, че да не е достъпна Betway Cash Out. Оттам насетне сами трябва да прецените дали Бетуей Кеш Аут си заслужава, или не.

Пробвайте Кеш-Аут в Бетуей

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Betway Cash Out за Спортни Залози – Как да затворя залог в Бетуей?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!