Betway Bet Builder – #BetYourWay с Бетуей Създай Залог (Бет Билдър)

Видяно 108 пъти

При стъпването на дадена бетинг компания на нов пазар е важно клиентите да бъдат залети от много нови и интересни промоционални предложения. Въвеждайки функционалността BetYourWay очевидно най-новият играч на гемблинг сцената у нас – Betway, опитва да привлече максимално много почитатели.

Това е добре позната опция, която често може да сте срещали под имената Бет Билдър или Създай залог. В следващите редове ще видим какви са нейните характеристики в сайта на бранда.


Как да Използвам Betway Bet Builder (Стъпки)

 1. След ВХОД в Betway.bg от 👉 тук се насочете към Спорт.
 2. Изберете Футбол и разгледайте срещи, които НЕ са стартирали.
 3. След като сте харесали мач, разгледайте залозите и маркетите.
 4. Ще видите, че има поле Bet Builder, където ще има предложения за залог.
 5. Поставете единичен залог с между 2 и 10 селекции.
 6. Kъм Betway Bet Builder


Каквo предствавлява Bet Builder от Betway.bg?

Вероятно често сте попадали в ситуации, в които сте сте съжалявали, че сте комбинирали твърде много мачове в един фиш, вместо да се отдадете на един. Е, BetYourWay ще реши всички ваши проблеми бързо и ефективно.

Предложението дава възможност да комбинирате до 10 различни селекции от един футболен двубой. По този начин ще наберете необходимия коефициент, без да трябва да трупате различни дуели, с които вдигате риска. Анализът ви може да се концентрира само върху една среща.

 • Брой селекции: 2 мин. – 10 макс.
 • Спорт: Футбол
 • Отворен за: Преди Мача
 • Тип залог: Единичен
 • Печалба при: печалба на всички селекции във фиша

Ограничения за комбинации чрез Бетуей Създай Залог

Bet Builder-ът в сайта на Betway идва със специално ограничение, което няма да ви даде възможност градите колонки с други мачове. Това означава, че ако решите да прибегнете до функцията „Създай залог“, то ще трябва да се ограничите само до възможностите, които намирате за съответния двубой. Всички други комбинации със странични мачове НЯМА да бъдат разрешени.


Има ли квалифициращи обстоятелства?

Компанията е решила да улесни максимално нещата за своите клиенти, за да може всички желаещи да се възползват от Betway Създай Залог. BetYourWay е налично не само за лоялни потребители с дълъг стаж, но и за новорегистрирали се клиенти. Единственото условие е да имате активиран и работещ профил, съответно навършени 18 години, което ще удостоверите с вашите лични данни.

 • 18 +
 • Нови и регистрирани играчи
 • Средства по сметката

Други ограничителни фактори

Важно е да сте наясно какво е позволено и какво не при използването на Бетуей Създай Залог. Ето още от ограниченията за Bet Builder в Betway.bg!

Без BetYourWay на живо

Все пак, самото използване на функцията предполага и спазването на определени правила. В това число включваме необходимостта да изградите своя Bet Builder преди началото на избраното събитие, тъй като Betway не приема залози от този тип на живо.

Налично само за определени събития

На второ място, букмейкърът запазва правото си да определя точно за кои събития важи възможността за изграждането на подобен залог. Това означава, че чак след като натиснете върху даден мач ще видите дали е налично поле за Създай Залог. Това може да намали приложното поле на този тип оферти, но пък да ви накара да сте още по-концентрирани при избора си на пазари.

Без Осребряване

Не на последно място, Betway затвърждава, че нямате право на Осребряване, ако изберете тази опция. На практика, това отнема възможността да се доверите на кешаут, което повишава неимоверно много риска от неуспех. Като заключение: Betway cash out няма да се допуска като опция при използване на Бетуей Бет Билдър.


ЧЗВ

Само за футболни мачове ли важи Betway Създай Залог?

Да, Betway изрично предвижда в своите правила, че BetYourWay е достъпно само за избрани футболни мачове.

Само до 10 селекции ли мога да направя с Бетуей Бет Билдър?

Компанията предвижда, че това е максималния брой пазари за една среща, които може да поберете в един Bet Builder.

Всички ли селекции трябва да са успешни?

Betway.bg изрично подчертава, че единствено и само при успех на всички важи прогнози ще може да получите печалбата си.

Може ли да се отмени целия фиш?

Да, брандът регламентира, че при отсъствието на даден играч, на когото сте заложили в двубоя, парите ще бъдат върнати, а фишът – анулиран.

Какво да правя, ако не мога да създам BetYourWay?

Betway е записал в правилата си, че не носи отговорност за технически проблеми с Бет Билдър опцията си.


Заключение

BetYourWay е едно наистина гениално хрумване на модерните бетинг компании, като Betway е решил също да не изостава от тенденциите. Опцията за Създай залог от Бетуей е добре развита, но трябва да имаме предвид и ограниченията, които може да се окажат препъни камък за шансовете за успех в дадени ситуации.

Създай залог в Betway

betenemy

0 коментари за “Betway Bet Builder – #BetYourWay с Бетуей Създай Залог (Бет Билдър)

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!