Изпрати Оценка

Удобство и Дизайн 1/5
Бонуси 1/5
Support 1/5
Коефициенти 1/5
Казино 1/5
Апликации 1/5
Крайна Оценка 1/5
Оценка (минимум 50 символа)
Изпрати Оценка

2 мнения за BetMarket

  1. Se
    Serafim
    Много са слаби. Съпорта им е напълно неадекватен във всякъкво отношение. Когато спечелите някоя по- голяма сума се гответе за изискването на всякъкви документи и селфита с монитори. За тяхна радост си изплащат всичко след хиляди мъки, но ако четеш това запомни, че НАП е насреща и винаги може да се оплачеш или да потърсиш помощ от тях! Такива бездарници си заслужават всяка една лоша оценка и коментар!
  2. --
    John Walker
    Депозирах, ползвайки малоумния им код, но бонус не дадоха с оправданието, че картата ми още не била верифицирана. Да съм депозирал пак, за да получа бонус. :D Като лъжете, поне се постарайте повече. Тоя сайт се управлява от някакви лигави тийнейджъри, както може да се види по изразните им средства.
Контакти и поддръжка
Бъдете сигурни, че всички ТОП букмейкъри за България са предоставили много начини за директен контакт с екипите за поддръжка на клиенти. Повечето оператори предлагат чат на живо, форма за контакт, имейл или телефонен номер. Пишете ни на имейл, ако имате нужда от помощ от екипа на Betenemy.com.
Станете част от Betenemy
Betenemy.com е сайт, предназначен за всички фенове на онлайн залозите. Тук може да разберете какво мислят другите играчи относно най-добрите сайтове за залагане, които са поместени на нашите страници. Не се колебайте да добавите и вашата оценка към многото потребителски мнения за бранда, както и да разгледате онлайн казината.
Как да изберете букмейкър?
Разгледайте сайта ни подробно, за да намерите най-атрактивните бонус код промоции, достъпни за играчи от България. Научете най-важното около надеждни бетинг брандове, лицензирани за страната. Не на последно място, вижте кои апликации за залози на Android & iOS, описани от нашите експерти, ще отговорят на изискванията ви.