Залози през мобилни устройства в Betfair

Видяно 120 пъти

Betfair е сред водещите букмейкъри страната и един от лидерите, когато говорим за технологични и функционални нововъведения. Ето защо не е чудно, че компанията предлага едни от най-добрите условия за игра през мобилно устройство. В този текст ще разгледаме какво ви очаква, когато желаете да отворите Бетфеър с телефон или таблет.

Посетете Betfair


Как да отворите Бетфеър?

Ако искате да се възползвате от удобството да залагате от мобилно устройство, Бетфеър ви предоставя два начина за това.

През браузъра на устройството
В случай, че предпочитате да не теглите допълнителна апликация, може да играете в платформата на букмейкъра, като я заредите през браузъра на телефона или таблета си. Процедурата е аналогична с тази, през която преминавате, когато зареждате Betfair на компютър. Разликата е, че системата на оператора ще засече, че използвате мобилно устройство и автоматично ще ви покаже олекотената версия на платформата. Тя е оразмерена спрямо стандартните изисквания за екраните на телефони и таблети. Най-често използваните функции са изведени на челни места, така че да имате бърз и лесен достъп до тях.

Трябва да имате предвид обаче, че когато отваряте страницата на букмейкъра, тя автоматично ще ви изпраща в раздел Sportsbook, откъдето няма да виждате бутон за прехвърляне в борсата.

За да стигнете до нея, ще трябва да въведете в браузъра си ръчно адреса Betfair.com/exchange/plus.

Със специалната апликация на Betfair
мобилно приложение на BetfairДругият вариант, който може да използвате, е да изтеглите специалната мобилна апликация на Бетфеър. Важно е да знаете, че двата раздела на компанията – Sportsbook и Борса, имат две отделни апликации.

Клиентите, които използват устройства с iOS (iPad, iPhone), могат да гидръпнат директно от App Store-а. Трябва единствено да въведете името на букмейкъра в полето за търсене и след секунда ще видите логото на компанията. Избирате дали се интересувате от Betfair Sport или Betfair Exchange.

Размерът на мобилните програми е малък, така че ще може да ги изтеглите съвсем бързо. Разбира се, това зависи от интернета, който използвате.

Имайте предвид, че за да инсталирате апликациите, вашето устройство ще поиска да сложите защита на екрана си. В зависимост от това кой модел iPhone или iPad използвате, ще се наложи да въведете заключване с цифров код или с пръстов отпечатък. Това цели да защити вашата сигурност, така че само вие да имате достъп до панела за игра.

Потребителите с Android ще трябва да подходят към процедурата по друг начин. Причината е, че в Google Play Магазина няма да видите апликацията на Бетфеър, дори ако специфично въведете името на букмейкъра. Това е така, защото политиката за сигурност на Google скрива всички продукти, чрез които се осъществява хазартна дейност.

За да се сдобиете с директен линк към апликацията, трябва просто да отворите Betfair в браузъра си. Мобилната версия на сайта веднага ще ви изкара банер, предлагащ да прехвърлите играта си в специалното приложение за Android. Нужен е само един клик, за да изтеглите апликацията и да сте готови за игра.

Ако инсталацията ви е блокирана, това най-вероятно се дължи на мерките по безопасност на операционната система. Стартовият файл на Бетфеър ще ви пренасочи до настройките за сигурност, откъдето ще видите опция, с която да позволите инсталацията на апликация от „Неизвестни източници“. С това всички пречки пред вас и играта ви в Бетфеър трябва да са изчезнали.

Независимо дали зареждате Betfair апликацията от Android или iOS, имайте предвид, че тя се нуждае от интернет връзка, за да работи нормално. Тя не предлага offline версия и ако я заредите без наличен трафик на данни, е твърде вероятно да забие. Предимството ѝ пред това да залагате през браузъра на устройството си е, че апликацията използва по-малко мобилни данни, което е от голямо значение, ако трафикът ви е ограничен.


Какво предлага Betfair Mobile?

Независимо по кой от двата начина отваряте Бетфеър, мобилният вариант ще ви предложи пълния набор от удобства, характерни и за стандартната версия на сайта. Можете без проблем да извършите всички процедури, през които преминавате в обикновения изглед на платформата:

 • Да се регистрирате
 • Да депозирате и теглите средства
 • Да възстановите забравен Логин
 • Да започнете чат с оператор
 • Да заложите
 • Да използвате Cash Out
 • Да се застраховате с ACCA EDGE
 • Да разрешите спор
 • Да търгувате на борсата
 • Да играете в реално време

Как изглежда мобилната версия?

секция на живо в мобилната версия на Betfair

Независимо дали играете в секция „Спорт“ или на борсата, мобилната версия на Бетфеър ще ви очарова. Олекотеният вариант предлага перфектно позиционирани менюта, идеално оразмерени банери и бързи бутони за лесна навигация. Само с един поглед ще може да се ориентирате и гладко да превключвате между различните спортове.

За улеснение на потребителите, на челно място са изведени събитията от секцията „На живо“. Ако пък скролнете малко надолу по екрана, ще забележите акцентите от раздел „Спорт“ или прогнозите, за които са договорени най-много залози в борсата на букмейкъра.

Едно от най-големите удобства е, че опцията Cash Out е изведена на челно място в долната част на екрана. Тя остава видима, независимо в кой раздел навигирате. По този начин бихте могли да реагирате бързо, ако се наложи да оттеглите залога си по-рано.

мобилна спортна борса Betfair

Не можем да пропуснем и факта, че Бетфеър е улеснил максимално процедурата по поставяне на залог в мобилната версия. Всичко се случва по същия начин, по който става и в стандартния вариант на сайта. Трябва единствено да се спрете на някоя селекция, да харесате конкретен пазар и да маркирате коефициента към предположението си. Ще ви изскочи прозорец, от който ще може бързо да поставите прогнозата си. В секция „Спорт“ ще имате възможност да добавите предположението си към фиш, за да може да го напълните с още селекции.

Работата с коефициентите в борсата също е решена по много елегантен начин. Трябва единствено да плъзнете пръста си, както бихте направили, ако отгръщате страница, за да преминете през стойностите „ЗА“ и „СРЕЩУ“.

Който и вариант за мобилна игра да изберете, ще ви бъде лесно, независимо дали залагате в Sportsbook или в борсата.


Има ли ограничения?

Сигурно се чудите дали при толкова суперлативи играта през мобилно устройство не крие някакви минуси. С удоволствие ви съобщаваме, че клиентите, които използват Бетфеър от телефон или таблет, не срещат никакви ограничения. Правилата са едни и същи както за стандартната версия на сайта, така и за мобилния вариант. Имате на разположение същите пазари и селекции, същите разплащателни методи и най-вече – всички бонуси.


Нашата оценка за Betfair Mobile

Бетфеър определено може да се похвали с изключително успешна мобилна версия на сайта си. Букмейкърът е помислил за предпочитанията на всеки клиент, като предлага игра през браузър или чрез мобилна апликация.

Предимствата не свършват тук. Плюсовете на Betfair Mobile личат най-много, когато започнете да залагате през телефон или таблет. Тогава ще видите, че компанията се е постарала максимално, за да осигури удобни условия за клиентите си.

Няма да преувеличим, ако кажем, че това е една от най-оптималните олекотени версии на игра, които може да срещнете на пазара за онлайн залагания.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози през мобилни устройства в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!