Залози на тенис в Betfair

Видяно 116 пъти

Тенисът е сред най-предпочитаните спортове за залагания, особено когато се провеждат значими международни турнири. В платформата на Бетфеър това личи ясно, защото този спорт присъства в лентата с най-актуалните предложения и в графата с акцентите. В този текст ще разгледаме какви възможности за прогноза ще откриете на сайта.


Тенис в Бетфеър Спорт

тенис секция в Betfair
Изглед от секция „Тенис“ в сайта на Betfair

Лесно ще откриете тениса в секция „Спорт“ на Бетфеър. Щом насочите вниманието си към черната лента, ще забележите, че в най-лявата ѝ част се намира падащото меню с различни спортове. Може да го изберете от там или да плъзнете поглед надясно, където букмейкърът е извел тениса като директен линк. Освен това събитията от този спорт често присъстват в таблицата с бързи линкове, от която ще може да изберете лесно мач.

Както и да подходите към тенис секцията, ще стигнете до подреден раздел. Той е организиран с помощта на удобна търсачка, а резултатите от нея се подреждат в две таблици – „На живо“ и „Предстоящи“. Ако не въведете критерии за подбор, двете таблици ще ви показват съответно тенис мачовете на живо в момента и срещите, които се очакват live за деня.

Betfair тенис мачове на живо
Тенис мачовете на живо в Бетфеър

В случай, че се интересувате от нещо конкретно, може да въведете предпочитанията си в търсачката. Бутонът „Включени“ се активира автоматично с отварянето на раздела. Именно той ви зарежда в таблиците данните, които разгледахме по-горе. Когато натиснете „Днес“ ще видите програма за всички предстоящи в деня събития, както и справка за мачовете, които се очакват на следващия ден.

Системата ви предоставя опция да прецизирате търсенето си според дивизията, която ви интересува. Ако изберете конкретен шампионат, пред вас ще се появят единствено двубоите от съответния турнир.

Каква информация обаче ще откриете в редовете на събитията? Както се досещате, на всеки от тях са изписани имената на играчите, които ще се изправят един срещу друг. В началото на реда ще видите иконка с часовник, която указва, че даденият мач ще се разиграва и чрез залози на живо. Както виждате от снимката по-долу, Бетфеър следи live огромна част от наличните двубои.

тенис двубои в Betfair
Изглед от таблицата, представяща налични тенис двубои в сайта на Betfair

След имената на играчите ще забележите часа, в който ще стартира мачът. В дясната част на реда в синьо са показани коефициентите за съперниците. Ако преди тях забележите иконка Play, значи срещата ще се предава на живо.
Разбира се, по-запалените от вас няма да се задоволят само с основния пазар за Краен резултат. Ако желаете да видите с какви допълнителни опции разполагате, трябва да натиснете стрелкичката „>“, която се намира в края на реда.


Турнири и пазари

тенис пазари и турнири в Betfair
Преглед на тенис пазарите и турнири в Betfair.com

Бетфеър предлага на своите клиенти богата палитра от възможности за залог. На сайта ще откриете всички сериозни турнири, както и някои по-непопулярни състезания. Избирате от 18 първенства, които са: Australian Open 2018, ITF Andrezieux-Boutheon, ITF Antalya, ITF Germany Futures, ITF Hammamet, ITF Stuttgart, ITF Wesley Chapel, Newport Beach Challenger, Rennes Challenger 2018, US Open 2018, WTA Newport Beach 2018, Wimbledon 2018, ITF Egypt Futures, ITF Тунис Futures, ITF Франция Futures, ITF Шарм ел Шейх, ITF Испания F25, ITF Турция F30.

Няма да скучаете, дори когато най-големите турнири са в почивка. Благоприятната за игра обстановка се допълва и от разнообразните пазари, които ще намерите към най-актуалните мачове. Някои от възможностите ви за предположение са:

 • Залагане на сет
 • Сет 1 Победител
 • Общо гейма
 • Хендикап и Хендикап за сет
 • Играч А/Играч В да спечели поне 1 сет
 • 1-ви пробив на сервис
 • Общ брой аса
 • Общ брой двойни грешки
 • Най-много аса

Как да заложите?

залог на тенис в Betfair
Осъществяване на залог на тенис в сайта на Бетфеър

Няма нищо по-лесно от това да поставите залога си в секция „Спорт“ на Бетфеър. За целта трябва просто да си харесате събитие и да решите на кои пазари искате да играете. Щом се спрете и на конкретен коефициент, просто го маркирайте. Предположението ви ще се появи автоматично в електронен фиш в дясната част на екрана.

Едно от най-големите преимущества на Бетфеър е, че предварително указва на своите клиенти за кои пазари могат да очакват опцията Cash Out. Това личи от малкия оранжев квадрат, който виждате на горната снимка. Хубавото е, че този букмейкър ви дава и правото да оттеглите само част от залога си.

Щом добавите предположения за повече от една срещи, системата ще ви даде опция за комбинации. Ще можете без проблем да укажете как точно искате да поставите прогнозата си.


Залози на тенис в спортната борса

Betfair.com залог на тенис в спортната борса
Залог на тенис в спортната борса на Betfair

Спортната борса също предлага възможност да залагате на тенис. В този случай обаче няма да правите предположенията си срещу букмейкъра, а срещу други играчи.

Когато отворите платформата за търговия, имате няколко варианта, които ще ви отведат до секцията с желаните залози. Може да изберете тениса от черната лента с ТОП предложения или директно от листата с налични спортове. Имайте предвид, че тя е подредена по азбучен ред и ще се наложи да я плъзнете надолу, докато стигнете до правилното поле.

Тенисът често присъства и в списъка с бързи линкове. За разлика от секция „Спорт“, тук той е поместен в дясната част на екрана ви.Който и от начините да изберете, той ще ви отведе до подробно меню. Информацията в него отново се прецизира чрез полезна търсачка.

тенис на живо в Betfair
Преглед на раздела „Тенис на живо“

От бутоните „Всички“, „На живо“, „Днес“, „Утре“ и „Предстоящи“ може да укажете на системата съответно дали да виждате всички събития, които букмейкърът предлага, тези, които в момента са live, които предстоят на живо за деня, през следващия ден или програмата за идните няколко дни.

След като изберете времевия отрязък, може допълнително да прецизирате търсенето си с помощта на два филтъра. От първия имате следните опции:

 • „Среща“ ще групира мачовете по турнири.
 • „Време“ ще ви даде хронологична справка за срещите.
 • „Посрещната сума“ е един от особено полезните филтри, защото използвайки го, ще видите кои са мачовете за които са договорени най-големи суми в залози.

Щом получите желания вид на справката, ще може допълнително да я прецизирате според това дали ще има пряко излъчване, дали ще се следи на живо и като укажете минимална стойност на посрещнатите залози.

Вече филтрирахте таблицата според предпочитанията си. Каква информация обаче ще откриете в нея? При събитията, които текат на живо в момента, в левия край ще проследите на какъв етап е играта. За тези, които предстоят, ще е указано дата и час на започване. След това са изписани имената на противниците, които ще излязат един срещу друг на корта. Колоната след имената им се нарича „Посрещнати“. В нея ще видите каква е стойността на залозите, които до момента са сключени за този мач. Ако букмейкърът ще предложи живо предаване към срещата, това ще е упоменато със знака Play.

Цветните колони след това ви информират за най-добрите коефициенти, които в момента се предлагат за двамата играчи.

най-добри тенис коефициенти в Betfair
Преглед на най-добрите тенис коефициенти в Betfair.com

Нека вземем за пример тази среща. За да сме сигурни, че се ориентирате без проблем, ще разгледаме каква информация ни носи този ред. Отляво надясно тук виждаме, че:

 • Събитието предстои да започне след по-малко от час.
 • В мача един срещу друг се изправят Mats Moraing (1) и Васек Посписил.
 • До момента за този двубой са направени прогнози на стойност €23, 892.
 • Бетфеър ще предложи пряко предаване към срещата.
 • Най-добрият коефициент „ЗА“ победа на Mats Moraing, който се предлага в борсата, е 2.32. С него очакват да бъдат посрещнати €6.
 • Най-изгодния коефициент „СРЕЩУ“ победа на Mats Moraing е 2.36. €501 очакват да бъдат посрещнати при този коефициент.
 • Най-добрият коефициент „За“ победа на Васек Посписил е 1.74. С него очакват да бъдат посрещнати залози на стойност €645.
 • Най-изгодният коефициент „СРЕЩУ“ победа на Васек Посписил е 1.75. €8 очакват да бъдат покрити при тази стойност.
 • Иконката „i“ в края на реда ще ви даде повече информация за конкретния пазар.

Турнири и пазари

Betfair тенис турнири
Изглед на тенис турнирите в Betfair

Освен динамични коефициенти и възможност за алтернативен начин на облог, борсата на Betfair предлага и разнообразие откъм турнири и пазари. Макар наличните първенства да са по-малко в сравнение с поддържаните в секция „Спорт“, тук също ще останете доволни, избирайки от: Australian Open, WTA Newport Beach 2018, ITF Stuttgart, ITF Хамамет 2016, ITF Германия F11, ITF Andrezieux-Boutheon, Rennes Challenger 2018, ITF Stuttgart, ITF Wesley Chapel, Newport Beach Challenger, Франция: Оупън 2018, Уимбълдън 2018, US Open 2018.

Пазарите не са така многобройни, както тези при традиционното залагане, но борсата на Бетфеър определено има какво да ви предложи и в тази област. За да погледнете допълнителните си опции за залог, трябва просто да маркирате реда на избраната от вас среща. Ще откриете предложения като Хендикап

 • Сет 1/2/3/4 Победител
 • Залагане на сет
 • Брой сетове
 • Играч да спечели сет

Как да заложите?

тенис залози в Betfair
Преглед на тенис залози в Бетфеър

Процесът по поставяне на залог тук също е бърз и лесен. Избирате мач и конкретен пазар. Решавате дали да играете „ЗА“ или „СРЕЩУ“. Маркирате избора си и веднага ще се появи поле, от което да поставите прогнозата си. В показания по-горе случай ние залагаме „ЗА“ победа на Alexey Vatutin над Quentin Halys.

Ако наличният на пазара коефициент от 2.42 ви устройва, трябва само да въведете сумата, с която искате да играете и да натиснете „Правене на залог“. Синьото поле ви указва, че при този коефициент има непокрити € 29. Ако заложите по-голяма сума, залогът ви ще остане частично непосрещнат.

В случай, че не сте доволни от стойността, имате право да предложите нов коефициент. Това става, като регулирате цифрата 2.42 от полето на залога. Имате право да предложите каквато стойност желаете. Все пак помнете, че трябва да бъде реалистична, така че да се намери кой да посрещне предположението ви.

Добре е да имате предвид, че в спортната борса комбинираните залози не са достъпни.


Защо да изберете Betfair за тенис?

Бетфеър предлага прекрасна среда за прогнози, независимо дали говорим за секция „Спорт“, или за борсата на сайта. Тенис любителите няма да останат разочаровани, но ако все още не сте сигурни дали да изберете точно този букмейкър за своите тенис залози, ето ви нашите ТОП 5 причини да го направите:

 • Предварително ще знаете дали към дадена селекция ще има опцията Cash Out или не.
 • Огромна част от събитията се следят на живо, а за по-голямо удоволствие, някои от тях предлагат и директно предаване.
 • Price Rush e оферта, с която никой друг не може да се похвали. Тя ви дава шанс да се възползвате от динамиката в коефициентите на борсата, докато играете в секция „Спорт“.
 • Никъде другаде на българския пазар няма да може да заложите „СРЕЩУ“ даден тенис развой.
 • Тенисът е сред спортовете, на които могат да се разгърнат най-добри стратегии на борсата.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на тенис в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!