Залози на живо в Betfair

Видяно 125 пъти

Залаганията за събития, които се следят на живо, са една от най-вълнуващите опции за игра, която ще срещнете в сайтовете за залози. Букмейкъра на Betfair предлага редица разнообразни възможности в тази насока. Ако харесвате прогнозирането в реално време, вижте какво ви очаква в страницата на компанията.

Посетете Betfair


Как да стигнете до залозите на живо?

Бетфеър ще ви зарадва с много събития, които се следят на живо. Това важи както за секцията с фиксирани коефициенти, така и за спортната борса. Букмейкърът поставя акцент върху прогнозите в реално време и почти всеки спорт ще ви предостави възможност за този тип игра.

Може да потърсите залозите на живо по два начина – по тип спорт или от тематичната секция, която ще откриете и в двата раздела на сайта.

Търсене по тип спорт
Този метод е най-подходящ за потребителите, които си имат любим спорт и предпочитат да залагат само на него. Ако вие сте сред тях, трябва просто да изберете съответната секция от менюто с различни спортове.

търсене по тип спорт в Betfair
Избор на спорт в Betfair Spotsbook

В Sportsbook може да го отворите от стрелкичката, сочеща надолу, която ще откриете в левия край на основната лента за навигация. Виждате я означена в червен цвят на снимката по-горе.

Ако играете в Бетфеър борса, ще видите листата със спортовете още при зареждането на страницата. Различните възможности са изброени една под друга в лявата част на екрана ви.

Щом достигнете в секцията, посветена на любимия ви спорт, системата ще ви покаже полезна справка. Най-отгоре излизат срещите, които в момента се следят на живо. В следващите две таблици ще видите предстоящите двубои за настоящия и за следващия ден.

предстоящ двубой в Betfair
Изглед от сайта на Betfair, икона с „часовник“ за проследяване на предстоящ двубой

Ако някой от тях ще се предлага за прогнози live в секция „Спорт“, това ще е означено с иконката „часовник“, която сме показали на снимката по-горе.

секция на живо в Betfair
Изгллед от секцията „На живо“ сайта на Betfair.com

Разделът за търговия пък си има специално меню, в което може да укажете, че се интересувате единствено от събитията в любимия ви спорт, които ще се следят в реално време.

От секция На живо
Вторият метод, чрез който може да подходите към прогнозите на живо, е като отворите тематичната секция. Ще откриете такава и в двата раздела на Betfair.

Тя ще ви покаже подробна справка за всички сблъсъци, които се разиграват live към дадения момент, както и за срещите, които предстои да бъдат проследени в реално време.

Вариантът е подходящ за всички, които имат афинитет към този тип прогнози и държат да играят само така, без значение какво е спортното събитие, което се следи.


Спортове и пазари

спортове и пазари в Betfair
Преглед на спортовете и пазарите в Бетфеър
Както споменахме, Betfair поставя акцент върху залаганията на живо. Това, вероятно, е букмейкърът, който следи най-много срещи live. Трябва да подчертаем също, че се предлагат събития в реално време за почти всички видове спорт. Разбира се, най-голямо разнообразие ще откриете при по-популярните дисциплини като:

 • Футбол
 • Волейбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Снукър
 • Конни надбягвания
 • Гонки с хрътки

Пазарите, които се предлагат за прогнозите на живо, също са доста разнообразни. Те обхващат различни аспекти от играта и ще поддържат интереса ви през цялата среща.

 • Футбол: Над/Под Гола; Точен резултат; Полувреме/Краен Резултат; Двата отбора да вкарат?; Втори гол; Хендикап
 • Волейбол: Общо точки Под/Над; Залагане на Сет; Сет 01/02/03/04 Победител; Хендикап; Първи до 20 точки
 • Тенис: Сет Победител; Гейм Победител; Точен резултат по сетове; Общи геймове Под/Над; Залагане на сет; Играч А/Б да спечели поне един сет
 • Баскетбол: Краен резултат; Общо точки Под/Над; Резултат по четвърти; Гост – Общ брой точки; Домакин – Общ брой точки; Водещ отбор в края на 01/02/03/04 четвърт

Интерактивни схеми и пряко предаване

пряко предаване в Betfair
Изглед от прякото предаване в Бетфеър

Удоволствието ви от играта на живо в Бетфеър се допълва и от факта, че към всяко събитие, което може да прогнозирате live, е достъпна интерактивна схема. Тя ще ви информира за най-важните моменти от играта, така че да си направите точна сметка, когато залагате. На помощ при някои срещи ще имате и статистика от самото събитие.

Освен това букмейкърът предлага пряко предаване за редица сблъсъци. Колкото по-популярно е първенството, толкова повече двубои от него ще може да гледате на живо в Бетфеър.


Как се залага на живо в Бетфеър?

залагане на живо в Betfair
Изглед от раздела за „Залагане на живо“ в Betfair.com

Прогнозите на живо в Бетфеър се поставят както всеки друг залог, независимо дали говорим за Sportsbook или за борсата на букмейкъра. Харесвате си дадена селекция, избирате пазар и маркирате коефициента към предположението си. Той ще се отрази автоматично в електронен фиш.

Важното в случая е да сте бързи, защото коефициентите на живо се менят постоянно. Имайте предвид, че анализаторите на букмейкъра също следят събитието отблизо и постоянно променят стойностите, ако в срещата се случи нещо значимо. По тази причина в някои моменти пазарите могат да бъдат временно блокирани, докато екипите на Бетфеър нанесат новите коефициенти. Ако искате играта ви да засича по-малко, може да се възползвате от отметката „Приемане на намаляването на коефициентите по време на залагане“. С това автоматично ще се съгласите на евентуалните изменения, които може да се направят в момента, в който вие изпратите фиша си към системата. Поемате известен риск, но пък и си спестявате досадното чакане, докато пазарите отворят отново.


Защо да залагате на живо точно в Betfair?

Играта на живо в сайта на Бетфеър има редица плюсове. Предлагаме ви нашия ТОП 3 на предимствата, които отличават букмейкъра от останалите му конкуренти:

 1. Възможност да търгувате на живо с коефициенти, каквато няма да откриете при никой друг букмейкър в България.
 2. Пряко предаване на редица събития за максимално удоволствие от играта.
 3. Live прогнози за срещи дори от по-непопулярните спортове.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на живо в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!