Залози на баскетбол в Betfair

Видяно 129 пъти

Баскетболът е един от най предпочитаните спортове за залагания в международен план. Подобна тенденция се забелязва и в платформата на Бетфеър. Този спорт е изведен на челно място в сайта и редовно присъства в таблицата с акцентите на букмейкъра. Може да залагате на баскетбол както в Sportsbook, така и в борсата. Вижте повече за възможностите, които Betfair ви предлага.

Посетете Betfair


Баскетболната секция в Бетфеър

Нека разгледаме по-отблизо какви менюта очакват баскетболните фенове, които залагат в двата раздела на Бетфеър.

Sportsbook
Щом отворите раздела с твърди коефициенти, може да изберете любимия си спорт директно от линка, който е поставен в основната лента за навигация. Той ще ви отведе до баскетболната секция. Първото нещо, което ще видите в нея, е полезно меню, чрез което ще може да прецизирате търсенето си.

раздел със спортни залози на баскетбол в Betfair
Изглед от раздела „Sportsbook“ в сайта на Betfair

То ще ви позволи да получите справка за събитията от деня и да я филтрирате според любимото си първенство.
От тази таблица лесно ще може да видите дали даден мач ще се следи на живо. Това личи от иконката с часовника, която сме очертали на снимката.

Борса
В спортната борса на Бетфеър нещата изглеждат по сходен начин. Когато я отворите, баскетболът ще бъде изведен на челно място в централната лента за навигация. Ще може да организирате информацията в раздела според собствените си предпочитания.

баскетболни залози в Бетфеър борсата
Преглед на спортната борса в Бетфеър

Изберете дали да видите мачовете, които в момента се играят на живо, очакваните днес или утре, или да извадите по-дългосрочна справка чрез бутона „Предстоящи“.

Бихте могли да използвате още няколко полезни филтъра:

 • Време – хронологична справка
 • Среща – по първенства
 • Посрещната сума – според общата сума на договорените за мача залози
 • ТВ – дали ще има пряко предаване
 • На живо – ще се следи ли live

Турнири и пазари

Бетфеър предлага разнообразни събития както от най-значимите турнири, така и от по-непопулярните първенства. Вижте справка за някои от възможностите, които ще откриете в двата раздела на букмейкъра:

Спортни залозиБорса
Euroleague Men, Eurocup Men, Chinese Basketball, Liga ABA, Polish PLK, Korean KBL, Russian Super LeagueNBA, Евролига, АСВ Лига Ендеса, Australian NBL, Baltic Basketball League, FIBA Champions League, Франция Лига ProA

Повечето първенства са достъпни за прогнози и в двата раздела, но има и турнири, които се следят или само в „Спорт“, или единствено в борсата.

Приятно разнообразие ще откриете и при баскетболните пазари на Бетфеър. Част от по-интересните опции са:

 • Общо точки Под/Над
 • Хендикап Залагане
 • Хендикап с три възможности
 • Гост/Домакин Общ брой точки
 • Залагане за отделните четвърти
 • Ще има ли продължение?
 • Кой отбор пръв ще отбележи 10 точки в дадена четвърт

Баскетбол на живо от Betfair

баскетбол на живо в Betfair
Изглед от секцията с баскетбол на живо в Betfair

Може би най-голямото предимство на баскетболната секция в Бетфеър е фактът, че всеки ден се предлагат изключително голям брой мачове, които се следят на живо. Това важи както за раздел „Спорт“, така и за борсата. В малко други сайтове ще откриете толкова live срещи. Разиграват се не само двубои от първенствата-фаворит, но и от по-незначителните турнири.

В помощ на потребителите, които прогнозират в реално време, има интерактивни схеми, от които може да се информирате за най-важните моменти от мача. За повечето сблъсъци се предлага и статистика на живо. Друга добра новина е, че букмейкърът осигурява пряко предаване за редица баскетболни срещи.


Как да заложите на баскетбол в Betfair?

Няма да изпитате никакви трудности, ако искате да направите баскетболна прогноза в Бетфеър. Независимо в кой раздел играете, дали правите предположение преди старта на мача или залагате на живо, принципът е един и същ. Нужно е да изберете селекция, да се спрете на конкретен пазар и да маркирате коефициента на своята прогноза. Тя ще се отрази незабавно в електронен фиш.


ТОП 5 Причини да изберете Бетфеър за баскетболни залози

 1. Betfair има в портфолиото си повече баскетболни първенства от много други букмейкъри, които оперират на българския пазар.
 2. Десетки срещи се предлагат на живо всеки ден.
 3. В Бетфеър борса може да търгувате с баскетболни коефициенти – опция, която няма да откриете другаде.
 4. Букмейкърът има специален бонус за драматично загубен баскетболен мач.
 5. Само тук може да застраховате баскетболния си акумулатор с ACCA EDGE.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на баскетбол в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!