Статистика за спортни събития в Betfair

Видяно 144 пъти

Бетфеър предоставя на своите клиенти наистина комфортна среда за прогнози. Една от най-хубавите функции, които ще ви помогнат да играете успешно, е статистиката. Тя се предлага за отделните спортни събития и в следващите редове ще ви покажем как да я достигнете.

Посетете Betfair


Как да откриете Betfair статистиката?

Има няколко начина да стигнете до статистическата информация, която ви интересува. Всеки от тях има своите предимства и може да ви бъде полезен, когато играете в секция „Спорт“ или на борсата на Бетфеър.

Кой от тях ще изберете зависи от това дали играете в зоната с твърди коефициенти, или обичате да търгувате на спортната борса. От значение е и в каква степен ви вълнуват статистическите справки и колко подробни анализи използвате.

В Sportsbook

статистика за преки двубои в Betfair
Преглед на опцията „Статистика за преки двубои“ в Betfair

Ако залагате в спортната секция на Бетфеър, ще може да откриете данните съвсем лесно. Трябва да отворите предпочитания спорт, да изберете първенство, което ви вълнува, и да разгърнете опциите към конкретен сблъсък.

Автоматично ще се отвори екранът, от който може да разгледате предлаганите пазари. Ако обърнете поглед към горния десен край обаче, ще забележите, че системата предлага и втора опция – „Статистика за преки двубои“. Ако изберете нея, ще достигнете до коренно различна информация:

статистика в Betfair

Имайте предвид, че когато дадено събитие започне да се следи на живо, няма да имате достъп до изгледа „Статистика за преки двубои“.

В Бетфеър борса

статистика за борсата в Betfair
Статистика за Betfair борса

Начинът, по който да стигнете до данните в Бетфеър борса, е сходен с този за раздел „Спорт“. Необходимо е да разгърнете опциите към сблъсъка, който ви интересува. Ще видите всички коефициенти и пазарите, на които може да залагате за него.

Ако погледнете вдясно обаче, ще видите и опцията „Един срещу друг“. Именно тя ще ви изведе до екрана с информацията.

Ще получите същата справка, която може да откриете и в раздел „Спорт“, стига, разбира се, да има достатъчно данни за играещите противници.

Статистика за събития на живо
статистика за събитие на живо в BetfairВ Бетфеър може да се информирате и от статистика, изготвяна в реално време за събитията, които се следят на живо. Такива справки се предлагат за някои събития от по-популярните спортове като Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол и др.

За да стигнете до нея, трябва да насочите вниманието си към интерактивната схема, която ви информира за развитието на срещата, разигравана на живо. Над нея ще видите две опции – „Изглед на мач“ и „Статистика на мач“.

Нужно е да изберете втората и тя ще ви отведе до актуалните данни, които са налични към срещата. Те ще ви бъдат от полза за прогнозите live.

От директен линк
Опциите, които ви показахме, са чудесен начин да разгледате справките, без да напускате сайта на Betfair. Букмейкърът се е постарал да вгради директен линк към повечето спортове и събития. Ако сте любители на статистиката обаче и предпочитате да се информирате подробно, ви съветваме да отваряте справките чрез директния линк, предоставен от Бетфеър – http://www.stats.betradar.com/statistics/betfaircom/?language=bg. Той ще ви отведе до мястото, за което всеки почитател на статистическите данни мечтае.

статистически данни в Betfair
Статистика за два отбора в сайта на Betfair

Ако основавате играта си на по-дълбоки проучвания, предлагаме ви да използвате точно този начин, за да достигате до Бетфеър статистика. Не се налага да помните адреса наизуст. Може да го въведете веднъж в браузъра си и той ще го вкара в базата данни. Така, още щом започнете да го изписвате, програмата ще допълни полето. Другият вариант е да го добавите в секцията с любими връзки.


Какво предлага статистиката на Бетфеър?

статистически данни от Betradar
Изглед от статистическите данни на Betradar

Статистическите данни на Betfair са осигурени от Betradar – компания, която е световен лидер в бранша си. Тя следи отблизо двубоите и резултатите в почти всички спортове, анализира данните и предоставя подробни справки за клиентите на букмейкърите.

В случая Бетфеър ви предлага свободен достъп до цялата информация, за която плаща абонамент към Betradar.

Ще откриете данни за всички типове спорт, които се предлагат за игра в сайт на букмейкъра. Може да прекарате часове, надниквайки в справките за първенствата и отборите, които ви интересуват. Част от информацията, която ще откриете, засяга:

  • Рейтинг форма
  • Брой Победи, Загуби и Равенства
  • Класиране
  • Преднина
  • Предишни противници
  • Точни резултати

В допълнение ще може да сменяте изгледа на раздела, като се предлагат таблици, включващи различните участници в конкретното първенство, Head to Heat справки за даден сблъсък, архив на информацията и пр.


Защо да се допитвате до статистиката?

Справката в статистическите данни е неизменна част от играта на всеки предпазлив играч. Разбира се, в залаганията има и голяма доза късмет, но не е практично да се осланяме само на него. Желателно е да правите проучвания в анализите на Betradar всеки път, когато ви предстои сериозна прогноза или мащабен залог.

Всъщност, добре е да преглеждате Бетфеър статистика и само за т.нар. „сухи тренировки“. По този начин ще сте информирани за развитието в първенствата, които ви интересуват. При всички случаи статистиката ще ви помогне да развиете уменията си и да правите по-точни прогнози.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Статистика за спортни събития в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!