До €100 стартов бонус спорт от Betfair

Мария Костадинова
Видяно 15 пъти

Betfair е една от най-интригуващите платформи за онлайн залагания, които са достъпни на българския пазар. Освен редица възможности за игра, букмейкърът е осигурил и много промоции за своите клиенти. Една от тях е начален БОНУС Спорт, с който може да грабнете до 100 евро. Нека разгледаме по-подробно какви са условията на офертата.


Кой и как може да получи БОНУС Спорт до €100?

промо код за бонус в Betfair
Въвеждане на промо код за начален спортен бонус в сайта на Betfair

Предложението на Бетфеър е в сила за всички потребители, които тепърва отварят сметки в сайта на букмейкъра. Това означава, че ако вече играете в платформата, няма да може да се възползвате от офертата. За да я активирате, ще ви бъде нужен промо код ZBBF01. Обърнете внимание, че той трябва да се попълни още при регистрацията в специалното поле, което виждате на снимката. Ако пропуснете тази стъпка, бонусът няма да ви бъде предоставен.

За щастие обаче букмейкърът се е погрижил да улесни клиентите си. Когато отворите панела за регистрация, системата автоматично въвежда кода на правилното място. Ако не искате да се възползвате от промоцията, просто трябва да го изтриете.


Какво представлява БОНУС Спорт от Betfair?

С БОНУС Спорт вие можете да получите от Бетфеър поощрение в размер до €100. Компанията ви предлага безплатен залог от €10 за всеки пети приключен залог, в който сте инвестирали поне €5. Може да се възползвате от предложението максимум 10 пъти, с което ще достигнете и нетния таван на бонуса. На всеки пети направен залог, чиято стойност е не по малка от €5, букмейкърът ще ви предоставя € 10 за безплатно предположение. Предлагаме ви примерна игрална схема, за да придобиете по-ясна представа.

Залог за поне €5Бонус от €10Залог за поне €5Бонус от €10Залог за поне €5Бонус от €10Залог за поне €5Бонус от €10Залог за поне €5Бонус от €10
N 1N 6N 11N 16N 21
N 2N 7N 12N 17N 22
N 3N 8N 13N 18N 23
N 4N 9N 14N 19N 24
N 5ДаN 10ДаN 15ДаN 20ДаN 25Да

Накратко казано, ако първите 50 спортни залога, които направите на сайта, са на стойност минимум €5, на всяка кратна на 5 прогноза, ще получавате поощрение от €10. Ако предположим, че винаги играете с минималната стойност от промоцията, за да получите бонус от Бетфеър до максималните €100, трябва да сте играли с €250. Сами може да забележите, че условията са доста изгодни.


Как да използвате Бонус Спорт?

използване на бонус в BetfairБонусът, който Betfair ви предлага, е под формата на безплатен залог на стойност €10. Той може да се използва за прогноза в секция „Спорт“ на сайта. Имайте предвид, че с промо средствата може да поставяте само единични залози. Ако в един и същи фиш добавите повече селекции, които отговарят на условията, системата автоматично ще вземе предвид тази с най-висок коефициент.

Със сумата на бонуса може да залагате единствено на събития с коефициент най-малко 1.50. Щом моделирате фиша си, платформата ще ви предложи да използвате промо средствата си, за да направите залога. Не се притеснявайте, ако в дадения момент предпочитате да заложите с баланса в акаунта си. За да използвате бонуса си, ще трябва изрично да го отбележите с отметката, която виждате на снимката.


Допълнителни условия

Регламентът на БОНУС Спорт от Бетфеър е подробно разписан в секция „Промоции“, която ще откриете в сайта на компанията. Съветваме ви да разгледате всички условия, за да играете информирано. Ако искате да спестите време обаче, може да видите по-важните правила в систематизиран вид:

 • Офертата се активира с код ZBBF01 и се предлага само за нови потребители.
 • За да участвате, сметката ви трябва да е регистрирана в България.
 • Ако букмейкърът установи, че играете с повече от един профил, може да отнеме бонусите ви и генерираните от тях печалби.
 • Към игралната схема на поощрението не се зачитат залози, поставени с бонус средства.
 • Участват само единични залози, направени при коефициент най-малко 1.50.
 • Не се зачитат прогнози, направени на Betfair Спортна Борса, както и селекции в комбинации от типа Yankee, Patent и Lucky 15.
 • Опцията Cash Out не участва в тази промоция.
 • Към офертата се брои всеки пети направен залог, на стойност поне € 5. Ако инвестирате, например, € 50 в един-единствен залог, това няма да ви донесе бонус.
 • Може да следите развитието на офертата от секция „Моите Бонуси“, която ще откриете в профилното си меню на сайта.
 • Бонусът от Бетфеър не е кредит, който може да осребрите. Той се предоставя под формата на безплатен залог. Ако направите успешна прогноза с него, по сметката ви ще бъде преведена само вашата печалба.
 • Имате срок от 30 дни, в който да се възползвате от правото си на безплатен залог.

С какво се отличава стартовият бонус на Betfair?

Вероятно сте забелязали, че много букмейкъри предлагат стартов бонус за спорт на новите си потребители. Промоцията на Бетфеър обаче се отличава чувствително. Може да се възползвате от нея при много по-изгодни условия. Няма да срещнете регламента за разиграване, който е характерен за този тип оферти. Не се налага да правите сложни изчисления и сметки. На практика вие получавате поощрението, след като вече сте покрили изискването за превъртането му. В допълнение трябва да подчертаем, че съотношението между инвестираните средства и получения бонус е наистина доста примамливо.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за До €100 стартов бонус спорт от Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!