Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Важна информация:

Към настоящия момент, букмейкърът преустанови приемането на нови регистрации и като цяло достъпа до услугите си за играчи от България. При промяна, ще ви информираме своевременно.

Отворете сметка в Бетфеър

Бетфеър е една от предпочитаните платформи за онлайн залагания и ако все още не сте изпробвали предложенията ѝ, значи е време да поправите пропуска си. За целта ще ви е нужен активен профил, а в този текст ще ви покажем как да си го създадете.


Как да си отворим сметка в Betfair?

създаване на профил в сайта на Betfair
Изглед от бутона за създаване на нов профил в Befair.com

Букмейкърът се е постарал да направи процедурата максимално лесна за потребителите. Щом заредите сайта, в горния десен ъгъл ще видите бутон „Отвори сметка“. Трябва да го натиснете, за да започнете регистрацията си. Той ще ви отведе до панела, от който да отворите сметката си. Процедурата е разделена в две основни стъпки – попълване на лични данни и въвеждане на системна информация.

Вашите лични данни

въвеждане на лични данни в Betfair
Преглед от регистрационната форма на Бетфеър и въвеждане на лични данни

Системата ще поиска от вас да попълните стандартни данни, с които да гарантира самоличността ви:

 • Пол
 • Име
 • Фамилия
 • Рождена дата
 • Държава
 • Адрес по лична карта
 • Селище
 • Пощенски код
 • Мобилен номер
 • Националност – тук може да посочите и националност, различна от българска. В този случай ще имате съответния избор с какъв тип документ да се идентифицирате.
 • Тип идентификация – ако сте избрали българска националност, опциите ви са: ЕГН, Булстат номер, Номер в НАП. Последните две възможности са доста любопитни и не са достъпни при всеки букмейкър.
 • Настоящ и постоянен адрес – системата ще поиска от вас да потвърдите, че настоящият ви адрес съвпада с постоянния от личната карта. Ако това не е така, ще трябва да въведете актуалните си данни.

Вашата Betfair сметка

Щом въведете личната си информация, ще трябва да попълните и данните си за вход в системата. Те също са стандартни и ако сте се регистрирали при друг букмейкър, сте минали през същите стъпки. Нужно е да посочите:

 • Имейл – изберете актуален имейл, който да отваряте редовно
 • Парола – тя трябва да е поне осем символа и да съдържа поне една буква и цифра
 • Да потвърдите паролата
 • Скрит въпрос – избирате от четири опции: Малкото име на баща ви/Малкото име на майка ви/Първото ви училище/Моминското име на майка ви
 • Отговор на скрит въпрос – важно е да запомните и точното изписване
 • Валута
 • Промо код – тук може да попълните код на актуална промоция на Бетфеър. Когато букмейкърът предлага оферта за нови потребители, системата автоматично въвежда съответния код. Ако не желаете да получите промоцията, просто изтрийте кода.

Уверете се, че сте прочели правилата, условията и политиките на букмейкъра Betfair, преди да натиснете бутона „Отвори сметка“.

Потвърдете имейла си

След като изпратите данните си към системата, на посочената в регистрацията поща ще получите писмо с активен линк. За разлика от повечето имейли, които ще срещнете при други букмейкъри, вариантът на Betfair е доста съдържателен и е оформен по-скоро като бюлетин. От него ще може да се информирате за различните опции и услуги на сайта. Последвайте който и да е от вградените активни линкове и ще потвърдите регистрацията си. Вече разполагате с профил, от който да се забавлявате в платформата.


Регистрация през мобилно устройство

регистрация през мобилно устройство в Betfair
Извършване на регистрация през мобилно устройство в сайта на Betfair

Ако се чудите дали цялата процедура може да се осъществи и през мобилно устройство, бързаме да ви зарадваме, че отговорът е „да“. Бихте могли без проблем да отворите сметка в Бетфеър през телефон или таблет.

За целта трябва да заредите адреса на букмейкъра в браузъра на телефона си или да изтеглите мобилното приложение на букмейкъра. Щом вече сте в платформата, в горния десен ъгъл на екрана си ще забележите бутон „Влез/Регистрирай се“. Натиснете го и потвърдете пред системата, че искате да започнете процедурата по разкриване на нова сметка.

Бетфеър са оптимизирали мобилната си версия, така че да е максимално удобна за клиентите. В самото начало на регистрацията платформата ще ви даде право да изберете от какъв начален бонус да се възползвате. Разгледайте опциите си и щом се спрете на някоя оферта, просто я маркирайте. Кодът към нея ще бъде попълнен автоматично в регистрационната форма. Оттам нататък процедурата е същата като тази в стандартната версия на сайта. Само след няколко минути ще разполагате с акаунт и ще може да се възползвате от интригуващите предложения на букмейкъра.

Вход в Betfair

Последна промяна от Betenemy :
Контакти и поддръжка
Бъдете сигурни, че всички ТОП букмейкъри за България са предоставили много начини за директен контакт с екипите за поддръжка на клиенти. Повечето оператори предлагат чат на живо, форма за контакт, имейл или телефонен номер. Пишете ни на имейл, ако имате нужда от помощ от екипа на Betenemy.com.
Станете част от Betenemy
Betenemy.com е сайт, предназначен за всички фенове на онлайн залозите. Тук може да разберете какво мислят другите играчи относно най-добрите сайтове за залагане, които са поместени на нашите страници. Не се колебайте да добавите и вашата оценка към многото потребителски мнения за бранда, както и да разгледате онлайн казината.
Как да изберете букмейкър?
Разгледайте сайта ни подробно, за да намерите най-атрактивните бонус код промоции, достъпни за играчи от България. Научете най-важното около надеждни бетинг брандове, лицензирани за страната. Не на последно място, вижте кои апликации за залози на Android & iOS, описани от нашите експерти, ще отговорят на изискванията ви.